Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....Καλημέρα σε όλους και ΚΑΛΌ ΜΗΝΑ!!! Η τουλάχιστον καλύτερο απ τον προηγούμενο.... :-..... Εχεται βλέπω απορίες για την Κωσταντίνα....Οσο αφορά λοιπόν στο αν γίνεται παραιτέρω έκπτωση θα πώ,οτι ήδη υπάρχει εκπτωση οταν έχεται τρεις σφραγίδες η τιμή αμέσως κατεβαινει.... Και ολα συζιτιούνται απο κοντα.... Σημερα τα κορίτσια μας ειναι ...η Λίζα....η Σαμπρίνα...η Πωλίνα...η Αλόνα....η Ντίνα....η Χριστίνα...η Τζένη...και απο χθές είναι ξανά μαζί μας η Ζωή..!!! 

Αυτα απο μ'ενα...μην ξεχν'ατε την προσφορα με την καρτούλα...στις 3 επισκεψεις η τέταρτη μισή τιμη... Και περιμένω ιδέες απο σας για καινούριες προσφορές....Φιλάκια πολλά... :-* :-* :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και περιμένω ιδέες απο σας για καινούριες προσφορές....Φιλάκια πολλά... :-* :-* :-*

Παρ' ότι η λέξη "κεσάτια" είναι άγνωστη στο μαγαζί, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι η υπεύθυνη πάντα πασχίζει για την ικανοποίηση των πελατών. :-*

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παρ' ότι η λέξη "κεσάτια" είναι άγνωστη στο μαγαζί, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι η υπεύθυνη πάντα πασχίζει για την ικανοποίηση των πελατών. :-*

Σωστη η παρατηρηση σου !!!  :thumbsup:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515

ισως αρχισαν να ηχουν κι εδω οι καμπανες της κρισης τυπε  :think:

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Σημερα τα κορίτσια μας ειναι ...η Λίζα....η Σαμπρίνα...η Πωλίνα...η Αλόνα....η Ντίνα....η Χριστίνα...η Τζένη...και απο χθές είναι ξανά μαζί μας η Ζωή..!!! 
unquote

ειμαι περιεργος γιατι δεν τραβηξε η μεταγραφη στο σολωνος.... καλυτερα για εμας τους νοτιους βεβαια...θα μας ερχεται και παλι φτηνοτερα απο το να το πληρωναμε "κολωνακιοτικο" ...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
....Καλημέρα σε όλους και ΚΑΛΌ ΜΗΝΑ!!! Η τουλάχιστον καλύτερο απ τον προηγούμενο.... :-..... Εχεται βλέπω απορίες για την Κωσταντίνα....Οσο αφορά λοιπόν στο αν γίνεται παραιτέρω έκπτωση θα πώ,οτι ήδη υπάρχει εκπτωση οταν έχεται τρεις σφραγίδες η τιμή αμέσως κατεβαινει.... Και ολα συζιτιούνται απο κοντα.... Σημερα τα κορίτσια μας ειναι ...η Λίζα....η Σαμπρίνα...η Πωλίνα...η Αλόνα....η Ντίνα....η Χριστίνα...η Τζένη...και απο χθές είναι ξανά μαζί μας η Ζωή..!!! 

Αυτα απο μ'ενα...μην ξεχν'ατε την προσφορα με την καρτούλα...στις 3 επισκεψεις η τέταρτη μισή τιμη... Και περιμένω ιδέες απο σας για καινούριες προσφορές....Φιλάκια πολλά... :-* :-* :-*

φέρτε πίσω και την Αννούλα!!! καταπληκτικό σέρβις!!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι Ετσι.... πάντα πρωτοπόρος η γλυκυτάτη

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Πελάτης της Νατασας εδώ και 2+ χρόνια τουλάχιστον... Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως παρ' όλο που κάνει προσπάθειες να μας ικανοποιήσει, τα δωμάτια είναι καθαρά, οι κοπέλες από τις καλύτερες στο χώρο, απ' όσα γνωρίζω εγώ τουλάχιστον, αυτό με την τιμή προσφορά των 60 ευρώ είναι κοροϊδία... Πρίν ξεκινήσει αυτή η προσφορά, για τις ίδιες υπηρεσίες έδινα 80 ευρώ αλλά ο χρόνος στο δωμάτιο ήταν 45 λεπτά. Τώρα με το ζόρι να είναι 20-25 λεπτά. Ουσιαστικά δηλαδή, η αναλογία χρόνου και αμοιβής δεν έχει αλλάξει... απλά όλα γίνονται πιο γρήγορα. πάνω που αρχίζεις να χαλαρώνεις από το μασάζ, ξεκινάει το ματς....Το μόνο που το μετριάζει κάπως, είναι η προσφορά για την 4η επίσκεψη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
στο χερι σου ειναι να εξαντλησεις τον χρονο... εγω δεν φευγω ποτε αν δεν κλεισω 45λεπτο...

Μαργανης

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πελάτης της Νατασας εδώ και 2+ χρόνια τουλάχιστον... Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως παρ' όλο που κάνει προσπάθειες να μας ικανοποιήσει, τα δωμάτια είναι καθαρά, οι κοπέλες από τις καλύτερες στο χώρο, απ' όσα γνωρίζω εγώ τουλάχιστον, αυτό με την τιμή προσφορά των 60 ευρώ είναι κοροϊδία... Πρίν ξεκινήσει αυτή η προσφορά, για τις ίδιες υπηρεσίες έδινα 80 ευρώ αλλά ο χρόνος στο δωμάτιο ήταν 45 λεπτά. Τώρα με το ζόρι να είναι 20-25 λεπτά. Ουσιαστικά δηλαδή, η αναλογία χρόνου και αμοιβής δεν έχει αλλάξει... απλά όλα γίνονται πιο γρήγορα. πάνω που αρχίζεις να χαλαρώνεις από το μασάζ, ξεκινάει το ματς....Το μόνο που το μετριάζει κάπως, είναι η προσφορά για την 4η επίσκεψη.
φιλε και εγω προχθες ειχα αυτο το παραπονο και η Νατασσα κατευθειαν με ικανοποιησε σαν αψογη επαγγελματιας.....καλο ειναι οταν δε περνας καλα να το λες εκεινη την ωρα και οχι μεσω υπολογιστη και να εισαι σιγουρος θα βρεθει λυση ;)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
νομίζω ότι και να το λέμε χρειάζεται εκεινη την ώρα, αλλά και να το γράφουμε. Ας φροντίζουν τα μαγαζιά να συνβουλεύουν τις κοπέλες όταν πιάνουν δουλειά σε ένα μαγαζί πως πρέπει να δουλεύουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.747
Πόντοι
19.795
Η Νατασα παντως επαναλαμβανει συνεχεια οτι παραπονο και να εχουμε να το λεμε
αμεσως και στην ιδια και στη κοπελα για να βελτιωνεται.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Γενικα μιλώντας : Στα μαγαζια αυτα πας για να χαλαρώσεις . Αν αρχισεις την γκρινια και τον τσακωμο με την θεραπευτρια πάει η χαλάρωση .

Συμφωνω πάντως οτι το site εχει γινει και λιγο κυτιο παραπόνων . Απο την αλλη καπου πρεπει και ο πελατης να πει τον πόνο του οποτε κλαψουριζει εδω οχι για να γινει κατι αλλα για παρει στοργη από τους συνάγωνιστες .

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μην ξεχνάμε ότι ειναι επιχειρήσεις. Όταν έρχεται μια καινούργια κοπέλα πρέπει να της γίνεται σύσταση για το πως δουλεύει το μαγαζί. Ακόμα και από το φόβο να γράψουν κάποιοι στα φόρουμ. Όταν δίνεις δύο μεροκάματα για 30 λεπτά πρόγραμμα εχεις απαιτήσεις. Σιγά μη λυπηθώ το μαγαζί να γράψω τα παράπονα μου. Εξάλλου όταν γράφεις σφίγγουν οι κώλοι και παίρνουμε καλλίτερες υπηρεσίες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Έτσι!

Εξάλλου, οι υπεύθυνοι των μαγαζιών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα όποια παράπονα προερχόμενα από τους πελάτες, ως επί τω πλείστον γίνονται με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Έτσι!

Εξάλλου, οι υπεύθυνοι των μαγαζιών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα όποια παράπονα προερχόμενα από τους πελάτες, ως επί τω πλείστον γίνονται με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα Αξιότιμοι συναγωνιστές.Θα ήθελα να ρωτησω πιτσιρίκες έχει το εν λόγω κατάστημα? Εχω παει σε άλλα και έχω βαρεθεί να βλέπω κατι σαρανταρες και πενηνταρες :headbang: :headbang: :headbang:.Βλέπω καλές κριτικές και σκέφτομαι να το τιμήσω.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ο λόγος που πάω σε μασατζίδικο είναι ότι εκτός από το σεξ θέλω να χαλαρώσω έστω κι αυτό το λίγο. Το να μπώ στη διαδικασία να κανω παράπονα στην Νατάσα με χαλάει. Εξάλλου και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά πότε μπαίνει και βγαίνει στο δωμάτιο η κάθε κοπέλα. Όταν όμως το μασάζ έχει γίνει 10 λεπτο όσο και να θες να κρατηθείς, άντε να κάτσεις μέσα μισή ώρα. Παλαιότερα το μασάζ ήταν σίγουρα μισή ώρα (μιλάω για την εποχή με τα 80 ευρώ)
Εξάλλου δεν νομίζω πως οι κοπέλες έχουν πάρει από μόνες τους την απόφαση για τον χρόνο παραμονής στο δωμάτιο... Πιστεύω πως επειδή η αναμονή πολλές φορές είναι αρκετή υπάρχει οδηγεία γι' αυτό... Σίγουρα χρειάζετεαι μεγαλύτερος χώρος ώστε να βελτιωθεί αυτό....
Ένας άλλος λόγος που το έγραψα εδώ είναι επειδή ξέρω πως η Νατάσα διαβάζει οπότε πιστεύω να κάνει κάτι για να βελτιωθεί αυτό...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Καλημέρα Αξιότιμοι συναγωνιστές.Θα ήθελα να ρωτησω πιτσιρίκες έχει το εν λόγω κατάστημα? Εχω παει σε άλλα και έχω βαρεθεί να βλέπω κατι σαρανταρες και πενηνταρες :headbang: :headbang: :headbang:.Βλέπω καλές κριτικές και σκέφτομαι να το τιμήσω.
ναι έχει, Λίζα, Ντίνα και μερικές άλλες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom