Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
195
Πόντοι
1
:s&m_3: :s&m_3:το μαλακας δεν το λεω για οσους τα δίνουν , μαμα γουσταρεις κατι και αντεχεις να το πληρωσεις μαγκία σου , αλλα για μενα που δεν μου περισσευοθν τα 100 για μια συννεδρια, αλλα εχεις δικιο γιατι οπως το εγραψα δεν ακουστικε καλα. Μπορει να ειναι λοιπον η Λιζα  .

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
:s&m_3: :s&m_3:το μαλακας δεν το λεω για οσους τα δίνουν , μαμα γουσταρεις κατι και αντεχεις να το πληρωσεις μαγκία σου , αλλα για μενα που δεν μου περισσευοθν τα 100 για μια συννεδρια, αλλα εχεις δικιο γιατι οπως το εγραψα δεν ακουστικε καλα. Μπορει να ειναι λοιπον η Λιζα  .

παιδια καποιος πρεπει να παει σε οφθαλμιατρο (μπορει κι εγω). Η Λιζα ειναι καταξανθη.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
παιδια καποιος πρεπει να παει σε οφθαλμιατρο (μπορει κι εγω). Η Λιζα ειναι καταξανθη.
Για οφθαλμιατρο δεν ξερω... αλλα και εγω τη Λιζα ΚΑΤΑΞΑΝΘΗ την ξερω χρονια τωρα,
απο τοτε που ηταν Φρατζη.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Για οφθαλμιατρο δεν ξερω... αλλα και εγω τη Λιζα ΚΑΤΑΞΑΝΘΗ την ξερω χρονια τωρα,
απο τοτε που ηταν Φρατζη.

τύπε και εγώ από την Φρατζή την ξέρω αλλα στην περιγραφή που έδωσε το παλικάρι ταιριάζει
τώρα  το ξανθιά με το καστανόξανθη όπως το πάρει κανεις

εκτος αν σου έρχεται κάποια άλλη με αυτήν την περιγραφή

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
195
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να βρούμε ποια  :zfuck: , για αυτό λέω να ξανα περάσω και να ενημερώσω ποια ήταν . :think:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους και σας εύχομαι καλώ τριήμερο για όσους δεν δουλεύουν...  :rolleyes: :) :)Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά από τα σκολιά σας.... :huh: Πρώτα η όμορφη η λιζα Ελληνίδα που λεμέ......... είναι Ελληνίδα....και όσο για την υπεροχή κοσταντινα που επίσης λέτε εάν είναι Ελληνίδα εεεεεεεεεεεε.... είναι ! :2funny: και γλύκα μου αγόρια, συμμετείχε και στη προσφορά ....στα μισά από αυτό που παίρνει .... εγώ είμαι εδώ για ότι θέλετε να μάθετε και για ότι παράπονό έχετε μη διστάσετε να με ρωτάτε έξαλλου για αυτό είμαι εδώ..... Τώρα όσο για το χωρώ που είναι μικρο έχετε δίκιο, αλλά σύντομα θα το μεγαλώσουμε το χωρώ και τα προγράμματα θα είναι πολύ περισσοτέρους  :cheesy: Επίσης και για το τσιγάρο έχετε δίκιο αλλά δεν καπνίζουν η κοπέλες μονό εδώ και η πελάτες.... κοπέλες ει ναι παρά πολύ προσεχτικές και πάντα σεβουν  το πελάτη που δεν καπνίζει.... Ευχαριστώ και πάλι να περαστέ καλά και να προσέχετε στους δρόμους όση θα φεύγετε το τριήμερο.... καλώ βραδύ  :) :)      

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
195
Πόντοι
1
Μετα την παρέμβαση της Νατάσσας , λέω οτι δεν ηταν η Λίζα με την οποί είχα την συνεδρία μιας και η κοπέλα που συνεδριάστικα δεν ήταν Ελληνίδα το αναφέρω οχι γιατι εχει κάποιο νόημα αλλά γιατί κάναμε ουβέντα λόγω του αλτζάιμερ μου με το ποιά κοπέλα πήγα ώστε να δ΄ωσω μια σωστή περιγραφή παρουσίας και υπηρεσιών.
Νατάσσα αν μπορείς πες΄μας ξεκάθαρα , αν και νοίζω το είπες , η κωνσταντίνα μπαίνει σε διπλό πρόγραμμα με άλλη κοπέλα με συνολικό κόστος 90 ευρώ?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα όλη μέρα μιας και είναι ωραία μέρα και παρασκευή και τριήμερο.. :2funny: :2funny: :2funny:για όσους θα φεύγετε καλά να περάσετε και για όσους θα μένετε μια ενημέρωση . Σήμερα λοιπών η ωραίες παρουσίες είναι η κοσταντινα η λιζα η ντινα η πολινα η σαμβρινα η ελενη η αλονα η χριστινα .... :)Θα ήθελα  α απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε όσο αφορά την κοσταντινα και τα διπλά προγράμματα και φυσικά εισέχει η προσφορά αλλά πρέπει σε αυτό το πρόγραμμα να είναι η κοσταντινα  η πρώτη επιλογή σας και αυτή να διάλεξη μια κοπέλα που θέλει αυτή .... :)Τη δεύτερα θα είμαστε κλειστά ,Τα κορίτσια του Τοταl Relax σας εύχονται να περαστέ καλά και σάς περιμένουν την τρίτη με  χαρά να σας ξεκουράσουν από την ένταση του τριήμερου... :) :)

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
195
Πόντοι
1
Καλημέρα όλη μέρα μιας και είναι ωραία μέρα και παρασκευή και τριήμερο.. :2funny: :2funny: :2funny:για όσους θα φεύγετε καλά να περάσετε και για όσους θα μένετε μια ενημέρωση . Σήμερα λοιπών η ωραίες παρουσίες είναι η κοσταντινα η λιζα η ντινα η πολινα [glow=red,2,300]η σαμβρινα[/glow] η ελενη η αλονα η χριστινα .... :)Θα ήθελα  α απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε όσο αφορά την κοσταντινα και τα διπλά προγράμματα και φυσικά εισέχει η προσφορά αλλά πρέπει σε αυτό το πρόγραμμα να είναι η κοσταντινα  η πρώτη επιλογή σας και αυτή να διάλεξη μια κοπέλα που θέλει αυτή .... :)Τη δεύτερα θα είμαστε κλειστά ,Τα κορίτσια του Τοταl Relax σας εύχονται να περαστέ καλά και σάς περιμένουν την τρίτη με  χαρά να σας ξεκουράσουν από την ένταση του τριήμερου... :) :)
Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ  :2funny:
:grin:
http://[URL unfurl="true"]www.wired.com/images_blogs/wiredscience/2011/05/whiptail_hybrid.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλησπέρα σε όλους και σας εύχομαι καλώ τριήμερο για όσους δεν δουλεύουν...  :rolleyes: :) :)Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά από τα σκολιά σας.... :huh: Πρώτα η όμορφη η λιζα Ελληνίδα που λεμέ......... είναι Ελληνίδα....και όσο για την υπεροχή κοσταντινα που επίσης λέτε εάν είναι Ελληνίδα εεεεεεεεεεεε.... είναι ! :2funny: και γλύκα μου αγόρια, συμμετείχε και στη προσφορά ....στα μισά από αυτό που παίρνει .... εγώ είμαι εδώ για ότι θέλετε να μάθετε και για ότι παράπονό έχετε μη διστάσετε να με ρωτάτε έξαλλου για αυτό είμαι εδώ..... Τώρα όσο για το χωρώ που είναι μικρο έχετε δίκιο, αλλά σύντομα θα το μεγαλώσουμε το χωρώ και τα προγράμματα θα είναι πολύ περισσοτέρους  :cheesy: Επίσης και για το τσιγάρο έχετε δίκιο αλλά δεν καπνίζουν η κοπέλες μονό εδώ και η πελάτες.... κοπέλες ει ναι παρά πολύ προσεχτικές και πάντα σεβουν  το πελάτη που δεν καπνίζει.... Ευχαριστώ και πάλι να περαστέ καλά και να προσέχετε στους δρόμους όση θα φεύγετε το τριήμερο.... καλώ βραδύ  :) :)      
Δεν είναι Ελληνίδα το Λιζάκι , είναι Αλβανίδα κατά δήλωση της κιόλας, εκτός αν εννοείς ότι άλλαξε το τροπάρι επειδή η ίδια νιώθει Ελληνίδα  καθότι "Έλληνες είναι οι μετέρχοντες την Ελληνική παιδεία", οπότε πάσο.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Δεν είναι Ελληνίδα το Λιζάκι , είναι Αλβανίδα κατά δήλωση της κιόλας, εκτός αν εννοείς ότι άλλαξε το τροπάρι επειδή η ίδια νιώθει Ελληνίδα  καθότι "Έλληνες είναι οι μετέρχοντες την Ελληνική παιδεία", οπότε πάσο.
ότι και να είναι, βασικά εμένα δεν με ενοχλεί, αυτό που μετράει είναι ότι είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της. 2 φορές την έχω τιμήσει με άριστες εντυπώσεις

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....Καλημέρα σε όλους ...Κάνω κάποια λαθάκια,άλλωστε η ορθογραφία δεν ηταν ποτέ το φόρτε μου χαχα....ΣΑΜΠΡΙΝΑ λοιπόν......ΣΑΜΠΡΊΝΑ!!!! :)
Tώρα αγαπημένοι μου....όσο αφορά την Λίζα...Ειναι ελληνίδα και ουδέποτε έχει δηλώσει κάτι άλλο.... Θα πώ λοιπόν για τελευταία φορά...οτι στο μαγαζί μου,αυτην την στιγμή..υπάρχουν 3 Ελληνίδες. Η Λίζα....η Κωσταντίνα....και η Τζένη. Αλλά ειλικρινά,δεν μπορώ να καταλάβω.... Το θέμα είναι θεωρώ η κοπέλα να σε σέβεται,να είναι καθαρη...και να περνάς όμορφα μαζι της στο δωμάτιο... Το αν είναι αγγλίδα-γερμανιδα-ελληνιδα πραγματικά αν ημουν αντρας δεν θα με απασχολούσε καθολου!!! Αυτα!!!! Σας ευχομαι μια ομορφη εβδομαδα,και οσο για μας...είμαστε εδω για να σας χαλαρώσουμε....ανεξαρτητως χρωματων και εθνικοτητας...;) ;) ;)
Φιλάκια πολλάααα.....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
.....Καλημέρα σε όλους ...Κάνω κάποια λαθάκια,άλλωστε η ορθογραφία δεν ηταν ποτέ το φόρτε μου χαχα....ΣΑΜΠΡΙΝΑ λοιπόν......ΣΑΜΠΡΊΝΑ!!!! :)
Tώρα αγαπημένοι μου....όσο αφορά την Λίζα...Ειναι ελληνίδα και ουδέποτε έχει δηλώσει κάτι άλλο.... Θα πώ λοιπόν για τελευταία φορά...οτι στο μαγαζί μου,αυτην την στιγμή..υπάρχουν 3 Ελληνίδες. Η Λίζα....η Κωσταντίνα....και η Τζένη. Αλλά ειλικρινά,δεν μπορώ να καταλάβω.... Το θέμα είναι θεωρώ η κοπέλα να σε σέβεται,να είναι καθαρη...και να περνάς όμορφα μαζι της στο δωμάτιο... Το αν είναι αγγλίδα-γερμανιδα-ελληνιδα πραγματικά αν ημουν αντρας δεν θα με απασχολούσε καθολου!!! Αυτα!!!! Σας ευχομαι μια ομορφη εβδομαδα,και οσο για μας...είμαστε εδω για να σας χαλαρώσουμε....ανεξαρτητως χρωματων και εθνικοτητας...;) ;) ;)
Φιλάκια πολλάααα.....
Έτερον εκάτερον.Δεν διαφωνώ για το θέμα. Εννοείται πως σημασία έχει πως η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και όχι η εθνικότητα. Όμως μιας και που ανέφερες την εθνικότητά , ε, τι να κάνουμε τώρα, η κοπέλα είναι Αλβανίδα κατά δήλωσή της  σε εμένα που έχω συνευρεθεί πάρα πολλές φορές μαζί της. Εκτός αν άλλαξε υπηκόοητα.
Προσωπικά εγώ αποφεύγω τις Ελληνίδες γιατί είναι ξεπεταρούδες...αυτά και φιλάκια και από εμένα

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
... Το αν είναι αγγλίδα-γερμανιδα-ελληνιδα πραγματικά αν ημουν αντρας δεν θα με απασχολούσε καθολου!!! Αυτα!!!! Σας ευχομαι μια ομορφη εβδομαδα,και οσο για μας...είμαστε εδω για να σας χαλαρώσουμε....ανεξαρτητως χρωματων και εθνικοτητας...;) ;) ;) .....

Όπως εύστοχα είχε παρατηρήσει ο Ice-T στο πόνημά του "KKK Bitch":

"So what we really tryin' to say is Body Count loves everybody.
We love mexican girls, black girls, oriental girls, It really don't matter.
If you're from Mars, and you got a pussy, we will fuck you."

:fuck1: :knockinb:  :fuck2:

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
195
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως εύστοχα είχε παρατηρήσει ο Ice-T στο πόνημά του "KKK Bitch":

"So what we really tryin' to say is Body Count loves everybody.
We love mexican girls, black girls, oriental girls, It really don't matter.
If you're from Mars, and you got a pussy, we will fuck you."

:fuck1: :knockinb:  :fuck2:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
Φιλάκια πολλάααα.....

Καλημέρα!
Η Λίζα όντως, όπως η ίδια δηλώνει, είναι Ελληνίδα. Η κοπέλα που δήλωνε καταγωγή από Αλβανία είναι η Ζωή, μελαχρινή και υπέροχο κώλο και πολύ γλυκιά!
Ξέρει κάποιος αν θα επιστρέψει, ή έφυγε οριστικά??
Σχετικά με την Κωνσταντίνα, θα ήθελα να ρωτήσω τη Νατάσα αν παίζει καλύτερη τιμή για μισάωρο ραντεβού αντί για 45'..

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
καμια περιγραφη με σαμπρινα δεν εχω δει απο κανενα φιλο.την βλεπο και ολο λεο να την τιμισο αλλα ολο καποια αλλη μου κανει κλικ.εχουμε καμια αναφορα για αυτο το μωρο?

kostis78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Δηλαδή η Κωνσταντίνα μαζί με μία άλλη της επιλογής της αν κατάλαβα καλά προσφέρουν 45' με 90 euros?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom