alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μας έφαγε το τ9, το κατάστημα εννοουα
κατα τις 9.. αυριο ειναι κλειστα
Μας έφαγε το τ9, το κατάστημα εννοουα
Για τωρα ψηνομουν, έπαιρνα κ τηλ αλλά τπτ
Τυπε κοιταξες το καρτελακι με τα διανυκτερευων;Για τωρα ψηνομουν, έπαιρνα κ τηλ αλλά τπτ
μασαζ τετοια ωρα δυστυχως δεν παιζει...Αλλιως ολο το forum θα ηταν εκει και θα εφτανε μεχρι το intersport η ουρα
μη σου πω θα ήταν και ανοιχτό το intersport...
καλή είναι, όμως χρεώνει 100σταρικοΞέρει κανείς τι παίζει με την Κωνσταντινα, μικρακαμομενη μελαχρινή ? Είναι Ελληνίδα, για να την αποφύγω, στο 2 πρόγραμμα λεει τίποτα
Ευχαριστώ
Ξέρει κανείς τι παίζει με την Κωνσταντινα, μικρακαμομενη μελαχρινή ? Είναι Ελληνίδα, για να την αποφύγω, στο 2 πρόγραμμα λεει τίποτα
Ευχαριστώ
Ξέρει κανείς τι παίζει με την Κωνσταντινα, μικρακαμομενη μελαχρινή ? Είναι Ελληνίδα, για να την αποφύγω, στο 2 πρόγραμμα λεει τίποτα
Ευχαριστώ
γιατι δεν βαζουνε ταβλι, τραπουλα κλπ ?
[/quote
playstation 3 να βάλουνε να το κάνουμε στεκι κανονικό
Δηλαδή ζητάει μέα στο δωμάτιο εξτρα λεφτά για , γιατί η κυρά Νατάσσα αν θυμάμε καλά ο όνομα της, μου είπε ξεκάθαρα 60 με την μια κοπέλα για φουλ και 90 για 2 κοπέλες με φουλ και 2
δεν ειναι μικροκαμωμενη.
ένταξη τώρα αν είναι 2 μετρα αυτός είναι μικροκαμωμένη
αλλα γενικός είναι στο μέσο ορο για Ελληνίδα
υποθετω οτι το φυσιολογικο αγχος και η προσμονη που εχει ο επισκεπτης τετοιων ιδρυματων ειναι ικανα να τον μπερδεψουν.
Επι του προκειμενου τα 100 ειναι πολλα για τις υπηρεσιες
1ον μάλλον με ξέρεις γιατί είμαι 190+
και 2ον μάλλον θα μπέρεδεξα τα ονόματα , απο τις κοπέλες που είδα φαντάζου δεν θυμάμε το όνοματης κοπέλας που πέρασσα, για αυτό και δεν έχω γράψει κριτική. Έχω διαβάσει ρκετές σελίδες πίσω διαβάζωντας τα ονόματα των κορασίδων αλλά δεν μου λέει κάτι κάποιο για να θυμιθώ την θεραπέυτρεια που με θεράπευσε .
60 έδωσα , αν ειχα δώσει 100 πρωτον θα είμουν μαλάκας και 2ον θα είχα πάρει την κωνσταντίνα και δεν θα ρωτούσα αν ξ΄ερει κάποιος τι παίζει με την κωνσταντίνα.
Καστανόξανθη κοπέλα με καλές αναλογίες , περίπου 165 με 170 ύψος. Πρότεινε ακά αλλά δεν πείρα. στύθος μικρό προς το μεσσαίο.