jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
και η Αννα... θέλουμε πίσω την Αννα!!! έκανε παπάδες μέσα...
Ηταν λιγο μυστηρια αλλα μουναρα... απλα αν σε πετυχαινε σε περιεργη φαση σου ζηταγε δωρακι,εντάξι καλή η Ευα ,αλλά χύμα κατάσταση το ίδρυμα για να κάνει και γυμνάσια στους συναγωνιστές,αυτά τα τσαλίμια είναι για Ηigh class μαγαζιά ,που παίζουνε ανάλογα
σχεδόν δίπλα ή από κάτω???ετοιμαζομαστε λίαν συντόμως για νέο χωρο....πολύ μεγαλύτερο...και σχεδόν διπλα σε αυτον που ειμαστε τωρα!!!
γιατι θα μας πειραξει αν ειναι διπλα η απο κατω ποιο το προβλεμα????σχεδόν δίπλα ή από κάτω???
γιατι θα μας πειραξει αν ειναι διπλα η απο κατω ποιο το προβλεμα????
εσυ με τον οροφο κανεις μασαζ???? η με τις τσουπρες?????
παληκαρακι μου καλη σου μερα , μεγαλε να ξερεις οτι υπαρχουν μαγαζια που δεν εχουν αναγκη κανενα μορτη να γραφει κριτικεςΑυτός πάντως δίπλα η κάτω κάνει μασάζ κλπ γιατί εσύ αποτι φαίνεται
Συγνώμη αλλά 106 μηνύματα όλο τσάμικο.
παληκαρακι μου καλη σου μερα , μεγαλε να ξερεις οτι υπαρχουν μαγαζια που δεν εχουν αναγκη κανενα μορτη να γραφει κριτικες
και σε αυτα τα μαγαζια ανηκει και αυτο εδω τα λογια τα μπλα μπλα περισευουν παλικαρακι μου, το πως θα περασω εγω μεσα στο ιδιαιτερο με μια τσουπρα
που θα μου κιαλαρει ειναι δικο μου θεμα και δεν χρειαζεται να βγω εδω να λεω ιστοριες της "καλημας" το μαγαζι οταν
δουλευει επαγγελματικα δεν εχει αναγκη απο ντουντουκες.
καλη σου μερα μορτακο και με το μπαρδον στο μαγαζι που επιασα τον χωρο τους και παρλαρω πρωι πρωι και δεν εχω πιει καφε μετα απο κατι ξυδια το βραδυ
σήμερα το μεσημέρι που πέρασα δεν ήταν εκεί...Ύστερα από μερικές επισκέψεις, εξακολουθώ να μην έχω δει ακόμη την Κωνσταντίνα. Συνεχίζει στο κατάστημα ή την σκαπούλαρε?
Δε-Τε-Παρ που ελεγαν παλια τα σινεμα...σήμερα το μεσημέρι που πέρασα δεν ήταν εκεί...
Ύστερα από μερικές επισκέψεις, εξακολουθώ να μην έχω δει ακόμη την Κωνσταντίνα. Συνεχίζει στο κατάστημα ή την σκαπούλαρε?
εκει ειναι, εγω οποτε παω χωρις πελατη ειναι
με 100 ετσι θα ειναι παντα
100 ??? Και αυτή στα 60 δεν είναι?
όχι φιλε μου το έχουμε αναφέρει επανειλημμένως ότι η συγκεκριμένη κοπέλα παίρνει 100 ακατέβατα και είναι όπως πάντα εκτος προσφοράς
Πρώτη φορά πήγα στο κατάστημα με ένα φίλο και δεν έγινε τίποτα. Ήταν την προηγούμενη Κυριακή και μάλλον ήταν κλειστά. Πήραμε τηλέφωνο 1-2 φορές αλλά δεν άνοιγε κανείς :'(
Με τι μούτρα θα μεταφέρω αυτή την είδηση στον κολλητό μου?Κυριακή κλειστό, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά ;)