Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και η Αννα... θέλουμε πίσω την Αννα!!! έκανε παπάδες μέσα...

Επισκέπτης
εντάξι καλή η Ευα ,αλλά χύμα κατάσταση το ίδρυμα για να κάνει και γυμνάσια στους συναγωνιστές,αυτά τα τσαλίμια είναι για Ηigh class μαγαζιά ,που  παίζουνε ανάλογα

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
εντάξι καλή η Ευα ,αλλά χύμα κατάσταση το ίδρυμα για να κάνει και γυμνάσια στους συναγωνιστές,αυτά τα τσαλίμια είναι για Ηigh class μαγαζιά ,που  παίζουνε ανάλογα
Ηταν λιγο μυστηρια αλλα μουναρα... απλα αν σε πετυχαινε σε περιεργη φαση σου ζηταγε δωρακι,
καμια φορα αν δε της το εδινες και ειδικα αν της την ελεγες, μπορει να σε εστελνε σπιτι με φραπεδακι...
Αλλα μουναρος απο τους λιγους!
Οσο για το high-class ειχε φαει κατι πουτσους :fuck2: :fuck1: :pipa2: :cum: :pipa1:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε 'ολους.... Τα κορίτσια μας σημερασ ειναι η Ζωή ....η Λίζα....η Πωλίνα....Η Ντίνα...η Ελένη...η Σαμπρίνα...η Χριστίνα...η Ελλη...η Δανάη...και η Τζένη (εως 5)... Καταρχάς σας ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας οσο αφορα στην παρουσία μου στον χώρο...αλλά διατηρώντας εναν χωρο τόσα χρόνια...με τέτοιο ωραριο θα πρέπει να εχω κάποιες ωρες για προσωπικές υποθέσεις...(τραπεζες...ικα...κτλ) ...Αν πάλι καποιο πρωι σε καποιον λείψω τοσο πολύ...ας μου κανει ενα τηλέφωνο...:)....Τα κορ'ίτσια μου ειναι αυτα...Αν ηθελα την Αννα την Ευα και την καθε μια θα την ειχα....Για να μην τις εχω...καποιος λόγος θα υπάρχει...Πάνω απ ολα επιλεγω τα κοριτσια που θα συνεργαστω....με βαση τον χαρακτηρα και την προσωπικότητα... Θέλω συνεπεια...ευγενια...και οχι κουτοπόνηρες που θελουν να αρπάξουν οτι μπορούν κάνα-δυό μηνες και μην τις ειδατε....(αν με καταλαβαινετε!!!) ;) :idiot:.......
Σε άλλα νεα τωρα.... ετοιμαζομαστε λίαν συντόμως για νέο χωρο....πολύ μεγαλύτερο...και σχεδόν διπλα σε αυτον που ειμαστε τωρα!!! Λίγο υπομονη λοιπόν.....Χρόνια πολλά στους Κωσταντίνους οτι επιθυμείτε με υγεια και χαρα.... Μην ξεχνατε τις καρτούλες σας (στις τρεις συνεδριες η τεταρτη μιση τιμη)...και για οποιαδήποτε διευκρίνηση στειλτε μου pm η καλεστε στο 210.9842697 !!!! Μην ξεχσσω να σας πώ οτι το τελευταιο ραντεβου το δ'εχομαι στις 9 ετσι ωστε να φευγουμε στις 10....προσπαθηστε λοιπόν να μην ερχεστε 9.30 η 10 παρα !!!:) :) Σας φιλώ...καλό απογευμα σε όλους!!!!

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
γιατι θα μας πειραξει αν ειναι διπλα η απο κατω :think: :think: :think: ποιο το προβλεμα????
εσυ με τον οροφο κανεις μασαζ???? η με τις τσουπρες?????

Αυτός πάντως δίπλα η κάτω κάνει μασάζ κλπ γιατί εσύ αποτι φαίνεται  :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Συγνώμη αλλά 106 μηνύματα όλο τσάμικο.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός πάντως δίπλα η κάτω κάνει μασάζ κλπ γιατί εσύ αποτι φαίνεται  :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Συγνώμη αλλά 106 μηνύματα όλο τσάμικο.
παληκαρακι μου καλη σου μερα , μεγαλε να ξερεις οτι υπαρχουν μαγαζια που δεν εχουν αναγκη κανενα μορτη να γραφει κριτικες
και σε αυτα τα μαγαζια ανηκει και  αυτο εδω  τα λογια τα μπλα μπλα περισευουν παλικαρακι μου, το πως θα περασω εγω μεσα στο ιδιαιτερο με μια τσουπρα
που θα μου κιαλαρει ειναι δικο μου θεμα και δεν χρειαζεται να βγω εδω να λεω ιστοριες της "καλημας"  το μαγαζι οταν
δουλευει επαγγελματικα δεν εχει αναγκη απο ντουντουκες.
καλη σου μερα μορτακο  και με το μπαρδον  στο μαγαζι που επιασα τον χωρο τους και παρλαρω πρωι πρωι  και δεν εχω πιει καφε μετα απο κατι ξυδια το βραδυ

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
παληκαρακι μου καλη σου μερα , μεγαλε να ξερεις οτι υπαρχουν μαγαζια που δεν εχουν αναγκη κανενα μορτη να γραφει κριτικες
και σε αυτα τα μαγαζια ανηκει και  αυτο εδω  τα λογια τα μπλα μπλα περισευουν παλικαρακι μου, το πως θα περασω εγω μεσα στο ιδιαιτερο με μια τσουπρα
που θα μου κιαλαρει ειναι δικο μου θεμα και δεν χρειαζεται να βγω εδω να λεω ιστοριες της "καλημας"  το μαγαζι οταν
δουλευει επαγγελματικα δεν εχει αναγκη απο ντουντουκες.
καλη σου μερα μορτακο  και με το μπαρδον  στο μαγαζι που επιασα τον χωρο τους και παρλαρω πρωι πρωι  και δεν εχω πιει καφε μετα απο κατι ξυδια το βραδυ

Συγνώμη φίλε μου για το  :bigdick: γιατι αποτι είδα χτες μασαζακι μετά πηδηματος στης Ζανας. Και έγραψες και την κριτικουλα σου άσχετα με τι λες πιό πάνω. Και πάλι συγνώμη.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
Ύστερα από μερικές επισκέψεις, εξακολουθώ να μην έχω δει ακόμη την Κωνσταντίνα. Συνεχίζει στο κατάστημα ή την σκαπούλαρε?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Ύστερα από μερικές επισκέψεις, εξακολουθώ να μην έχω δει ακόμη την Κωνσταντίνα. Συνεχίζει στο κατάστημα ή την σκαπούλαρε?
σήμερα το μεσημέρι που πέρασα δεν ήταν εκεί...

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

εκει ειναι, εγω οποτε παω χωρις πελατη ειναι
με 100 ετσι θα ειναι παντα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
100 ??? Και αυτή στα 60 δεν είναι?  :uglystupid:

όχι φιλε μου το έχουμε αναφέρει επανειλημμένως ότι η συγκεκριμένη κοπέλα παίρνει 100 ακατέβατα  και είναι όπως πάντα εκτος προσφοράς

BronxNY

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτη φορά πήγα στο κατάστημα με ένα φίλο και δεν έγινε τίποτα. Ήταν την προηγούμενη Κυριακή και μάλλον ήταν κλειστά. Πήραμε τηλέφωνο 1-2 φορές αλλά δεν άνοιγε κανείς  :'(

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πρώτη φορά πήγα στο κατάστημα με ένα φίλο και δεν έγινε τίποτα. Ήταν την προηγούμενη Κυριακή και μάλλον ήταν κλειστά. Πήραμε τηλέφωνο 1-2 φορές αλλά δεν άνοιγε κανείς  :'(

Κυριακή κλειστό, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom