Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ πολύ καλησπέρα σας....Εφτασε η ωρα να σας ανακοιν'ωσω την εκπληξη-υπόσχεση που σας είχα δωσει..... Σε περίπου 15 μέρες ο χώρος μας θα μεγαλώσει και θα φτασει τα 200 τετραγωνικά....Τα δωμάτια  θα γίνουν 8...τα σαλόνια πολυτελέστατα...και πολλές αλλες εκπλήξεις που θα δείτε απο κοντα.... Θα παραμείνουμε στο ιδιο κτιριο......με την ιδια εισοδο....και τον ιδιο οροφο..... Και ετσι λυνεται το προβλημα που σωστα μου επισημαινατε περι διακριτικότητας.... Και μια ακόμη προσφορα εκτος απ τις καρτουλες......αφορα τους φοιτητες-φιλους... Με την επίδειξη της φοιτητικης ταυτότητας....το ολοκληρωμενο προγραμμα θα ειναι για αυτους στα 50Ε.....Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Ελλη.....η Κωσταντίνα (που συμμετεχει στην προσφορα επειδη απορειτε)....η Πωλινα.....η Σαμπρινα.....η Ζωη.....και η Τζενη ως τις 5.....Καλό απογευμα σε ολους..... :-* :-* :-* :-*

panagits

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ πολύ καλησπέρα σας....Εφτασε η ωρα να σας ανακοιν'ωσω την εκπληξη-υπόσχεση που σας είχα δωσει..... Σε περίπου 15 μέρες ο χώρος μας θα μεγαλώσει και θα φτασει τα 200 τετραγωνικά....Τα δωμάτια  θα γίνουν 8...τα σαλόνια πολυτελέστατα...και πολλές αλλες εκπλήξεις που θα δείτε απο κοντα.... Θα παραμείνουμε στο ιδιο κτιριο......με την ιδια εισοδο....και τον ιδιο οροφο..... Και ετσι λυνεται το προβλημα που σωστα μου επισημαινατε περι διακριτικότητας.... Και μια ακόμη προσφορα εκτος απ τις καρτουλες......αφορα τους φοιτητες-φιλους... Με την επίδειξη της φοιτητικης ταυτότητας....το ολοκληρωμενο προγραμμα θα ειναι για αυτους στα 50Ε.....Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Ελλη.....η Κωσταντίνα (που συμμετεχει στην προσφορα επειδη απορειτε)....η Πωλινα.....η Σαμπρινα.....η Ζωη.....και η Τζενη ως τις 5.....Καλό απογευμα σε ολους..... :-* :-* :-* :-*
:rockon: :rockon:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Πολύ πολύ καλησπέρα σας....Εφτασε η ωρα να σας ανακοιν'ωσω την εκπληξη-υπόσχεση που σας είχα δωσει..... Σε περίπου 15 μέρες ο χώρος μας θα μεγαλώσει και θα φτασει τα 200 τετραγωνικά....Τα δωμάτια  θα γίνουν 8...τα σαλόνια πολυτελέστατα...και πολλές αλλες εκπλήξεις που θα δείτε απο κοντα.... Θα παραμείνουμε στο ιδιο κτιριο......με την ιδια εισοδο....και τον ιδιο οροφο..... Και ετσι λυνεται το προβλημα που σωστα μου επισημαινατε περι διακριτικότητας.... Και μια ακόμη προσφορα εκτος απ τις καρτουλες......αφορα τους φοιτητες-φιλους... Με την επίδειξη της φοιτητικης ταυτότητας....το ολοκληρωμενο προγραμμα θα ειναι για αυτους στα 50Ε.....Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Ελλη.....η Κωσταντίνα (που συμμετεχει στην προσφορα επειδη απορειτε)....η Πωλινα.....η Σαμπρινα.....η Ζωη.....και η Τζενη ως τις 5.....Καλό απογευμα σε ολους..... :-* :-* :-* :-*
Ναι Νατασουλα μου, αλλα τα "μισα" της Κωνσταντινας -στην προσφορα" ειναι 50 δηλ παρα 10 τα κανονικα μιας κοπελας
η 1 φοιτητικο... δεν συμφερει γιαυτο και ειναι ψιλο-ξεμπαρκη...
Χωρις παρεξηγηση, αλλα μηπως να το κοιταγατε και να εριχνε τις τιμες της κανα 20αρι τουλαχιστον, αν οχι στα ιδια επιπεδα
με τις αλλες κοπελες??
Αν μη τι αλλο δεν εχουν και πολλα να ζηλεψουν Λιζα, Ζωη και Ελλη... που δεν προλαβαινουν να κατσουν...
Το λεω εγω που συμφωνα και με τα ποσταρισματα μου στον παρελθον, την διαφημισα με την καλη εννοια, γιατι περασα καλα...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

αυτα ειναι νεα!!!!!!!!

με την ευκαιρια η φοιτητικη ταυτοτητα που ακομα εχω (20 χρονια)ισχυει ακομα???? :grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασε ρε νατασσα
έχω πέσει σε θλίψη
είχα 2 υπογραφούλες και έχασα το χαρτάκι
φτου

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

προβλέπω όλοι να "αγοράζουμε" φοιτητική ταυτότητα... πολύ καλή κίνηση πάντως  :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μονο οι φοιτητικεs ταυτοτητεs???Προσκοπικεs  κανουν??

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
άσε ρε νατασσα
έχω πέσει σε θλίψη
είχα 2 υπογραφούλες και έχασα το χαρτάκι
φτου
με έχεις θλίψη ,όταν έρθεις θα σου βγάλω άλλο και θα το κρατήσω εδώ για να με το χάσεις ξανά..!!!! κάλο απόγευμα  :) :-

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι Νατασουλα μου, αλλα τα "μισα" της Κωνσταντινας -στην προσφορα" ειναι 50 δηλ παρα 10 τα κανονικα μιας κοπελας
Χωρις παρεξηγηση, αλλα μηπως να το κοιταγατε και να εριχνε τις τιμες της κανα 20αρι τουλαχιστον, αν οχι στα ιδια επιπεδα
με τις αλλες κοπελες??
Αν μη τι αλλο δεν εχουν και πολλα να ζηλεψουν Λιζα, Ζωη και Ελλη... που δεν προλαβαινουν να κατσουν...
Το λεω εγω που συμφωνα και με τα ποσταρισματα μου στον παρελθον, την διαφημισα με την καλη εννοια, γιατι περασα καλα...

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που θέτεις.....και είναι κάτι που με απασκολει και έμενα και το συζητάω με την ίδια για κάτι καλύτερα ,μιας που είναι Ελληνίδα και ξέρει πολύ καλά για τη κρίση που υπάρχει για όλο το κόσμο....σύντομα θα έχουμε νέα για αυτό το θέμα ...ευχάριστο κάλο απόγευμα 

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
με τις αλλες κοπελες??

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που θέτεις.....και είναι κάτι που με απασκολει και έμενα και το συζητάω με την ίδια για κάτι καλύτερα ,μιας που είναι Ελληνίδα και ξέρει πολύ καλά για τη κρίση που υπάρχει για όλο το κόσμο....σύντομα θα έχουμε νέα για αυτό το θέμα ...ευχάριστο κάλο απόγευμα  

Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι και η ευγενεια με την οποια εκφραζεσαι ανεξαρτητως αποτελεσματος,
οι πιο πολλες στο "χωρο ψοφανε για παρεξηγηση"...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αγαπητή Νατάσσα, ποια είναι η σημερινή σύνθεση της ομάδας σας?

spiros1111

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα στους συναγωνιστές και στην κυρία Νατάσσα που τις πρωτινό μαζί με την ενημέρωση ας μας φτιάχνει την ημέρα με μια Φώτο ημέρας  από τις κυρίες,  φυσικά χωρίς πρόσωπο. θα μας βοηθήσει  με την πολλή καλή ενημέρωση να οργιάσει η φαντασία και μας φέρει ποιο κοντά στην πόρτα τις χαλάρωσης  . :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Απ ότι βλέπεις......έχει πέσει γείωση...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....Γειά σς,γειά σας.....Τα κορίτσια σήμερα ειναι ....Χριστινα,Ελλη,Ντινα,Πωλίνα,Σαμπρινα,Κωσταντίνα,και μια καινούρια κοπέλα απο Βραζιλία η Εμμανουέλλα.... ;).....Φωτόό πως ζητησε ο φίλος απο κατω,φυσικά δεν μπορούμε να βαλουμε....για ευνόητους λόγους :- :P.....Μπορείτε να δειτε τα κοριτσια απο κοντα....Ελ.Βενιζελου 247....και οπου να ναι τελειώνουν οι εργασίες και θα "μεγαλώσουμε" αρκετα οπως σας είπα πριν λίγες μερες!!!! Μην ξεχνατε τις καρτουλες σας.....στις 3 συνεδριες η 4η μιση τιμη!! Καλο απογευμα σε ολους.... :dancing:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:huh:

Μετακομίσανε και δεν υπάρχει ενημέρωση?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
τρελένεσαι , εκεί είναι....

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας ,Από σήμερα το μαγαζί από χαλκιδος 5 έχει μεταφερθεί Ελ. Βενιζελου 247 και Αχιλλεύς γωνία .....Σας ενημερώνω για να μη πάτε άδικα από εκεί ....Όλα τα κορίτσια θα τα βρείτε εδώ πλέον και σήμερα λοιπόν το ράστερ μας είναι πολινα η  λιζα η αγαπη η ζωη η σαμπρινα η ντινα η κωσταντινα η χριστινα ....Θα ηθελα να σας ενημερώσω και για της κάρτες σας από  το άλλο μαγαζί ότι ισχύουν και εδώ πλέον.... :)Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλ 2109842697  ......ΕΠΙΣΗΣ....τα ωράρια μας από την δεύτερα 17-6-13 θα είναι έως εξής...δεύτερα έως παρασκευή 11 μέχρι 11 βραδύ τα κορίτσια πλέον θα είναι 16 κοπέλες για αυτό θα τα χωρίσουμε με βάρδιες....θα ενημέρωση για ποιείς δουλεύουν σε κάθε  βάρδια ....Να έχετε ένα κάλο weekend  :) :)  

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Γεια σας ,Από σήμερα το μαγαζί από χαλκιδος 5 έχει μεταφερθεί Ελ. Βενιζελου 247 και Αχιλλεύς γωνία .....Σας ενημερώνω για να μη πάτε άδικα από εκεί ....Όλα τα κορίτσια θα τα βρείτε εδώ πλέον και σήμερα λοιπόν το ράστερ μας είναι πολινα η  λιζα η αγαπη η ζωη η σαμπρινα η ντινα η κωσταντινα η χριστινα ....Θα ηθελα να σας ενημερώσω και για της κάρτες σας από  το άλλο μαγαζί ότι ισχύουν και εδώ πλέον.... :)Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλ 2109842697  ......ΕΠΙΣΗΣ....τα ωράρια μας από την δεύτερα 17-6-13 θα είναι έως εξής...δεύτερα έως παρασκευή 11 μέχρι 11 βραδύ τα κορίτσια πλέον θα είναι 16 κοπέλες για αυτό θα τα χωρίσουμε με βάρδιες....θα ενημέρωση για ποιείς δουλεύουν σε κάθε  βάρδια ....Να έχετε ένα κάλο weekend  :) :)   

Επιτέλους!

:rockon: :rockon: :rockon:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
κατσε γιατι μπερδευτικα τωρα εγωωω.... εκει δεν ητανε το μαγαζι παντα?ποτε ηταμε χαλκιδος 5? :huh: :think: :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom