mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Σ ευχαριστω φιλε.
Ακα κ γλωσσοφιλα παιζουν ελπιζω
ανάλογος την κοπέλα
οι πιο πολλές το κάνουν αλλα υπάρχουν και εξαίρεσης
Σ ευχαριστω φιλε.
Ακα κ γλωσσοφιλα παιζουν ελπιζω
ανάλογος την κοπέλα
οι πιο πολλές το κάνουν αλλα υπάρχουν και εξαίρεσης
το συζητήσαμε μετά το τέλος της συνεδρίας για την ακρίβεια εκείνη την ξεκίνησε με το στιλ από που μας βρήκες poses φορες έχεις έρθει και τέτοια ενώ μετά μου είπε ότι κάποιος έγραψε χαρτί και καλαμάρι ότι κάνανε στο δωμάτιο και δεν της άρεσε και ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται όπως καταλαβαίνεις ήταν σπόντα για να μην γράψω τίποτα
δεν θέλει και πολύ σκέψη ρε φιλε μην είσαι καχύποπτος
Απλά το ανάφερα γιατι με εμενα πριν δυο περίπου μήνες ήταν τυπικα αρκετα καλη χωρις τίποτα ιδιαίτερο και ούτε μου άνοιξε συζητηση για αυτους που γραφουνε.
καλά το έθεσες και σωστά , κατά την γνώμη σου... ;)Μη το "ξεφτιλισουμε" κιολας, ειναι ισως η ωραιοτερη εκει κατα τη γνωμη μου και με 60 οπως
οι αλλες δε θα προλαβαινε να κατσει...
την έχω τίμηση και εγώ 2-3 φορες κατά το παρελθόν με aka, 69 , τα παίρνει όλα στο στόμα καλο μπριζόλιασμα από masaz αστο καλύτερα σε καλο gfe κλίμα
με είχε παρακαλέσει να μην γράψω κριτική και το τη κάνουμε στο δωμάτιο λογικά το έχει πει και σε άλλους γίαυτό δεν βλέπεις να γράφονται και πολλά πράγματα
εντάξει ας είμαστε λίγο σοβαροί....δηλαδή αν δεν γράψει κάποιος μιά κριτική για μια κοπέλα δεν γίνεται γνωστό το πώς είναι μέσα???τι να σου πω όπως κοστολογεί 100 της υπηρεσίες της για να έχει ένα άλλο επίπεδο πελατών κατά δήλωση της
έτσι δεν θέλει να ξέρουν όλοι τι κάνει μες το δωμάτιο
σωστό και αυτό...Και που ήξερε ότι γράφεις..... λέω εγώ !!!!!!! τώρα
με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο , γι αυτό πιστεύω ότι η μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.Ολες πανω-κατω τις ιδιες υπηρεσιες προσφερουν... οποτε τα περι εχεμυθιας,
τ'ακουω βερεσε, ανευ παρεξηγησεως...
Ειναι καλο δηλ να γαφεις τα παντα για Λιζα, Ζωη, Ελλη κλπ και οχι για Κων/να??
εντάξει ας είμαστε λίγο σοβαροί....δηλαδή αν δεν γράψει κάποιος μιά κριτική για μια κοπέλα δεν γίνεται γνωστό το πώς είναι μέσα???
δεν νομίζω.
σωστό και αυτό...
το να είμαστε σοβαροί δεν πάει στο ότι σεβάστηκες και έγραψες ,αλλά στο ότι πάντα μαθαίνετε τι κάνει μια κοπέλα μέσα ;)δε ξέρω ρε φιλε αυτό μου είχε πει τότε το σεβάστηκα
μου είχε κάνει ολόκληρη κουβέντα θα είχε τους λόγους της
το πιο απλό που έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν κάνει τα ίδια σε όλους γλοσοφιλ,α aka, και 69 ,και αν κάποιος το έγραφε θα το ζήταγαν όλοι
καλά σε μένα απολογείσαι? ένας απλός συναγωνιστής είμαι και εγώ.το απάντησα με μια απλούστατη ερώτηση από που έμαθα για το μαγαζί
το να είμαστε σοβαροί δεν πάει στο ότι σεβάστηκες και έγραψες ,αλλά στο ότι πάντα μαθαίνετε τι κάνει μια κοπέλα μέσα ;)
καλά σε μένα απολογείσαι? ένας απλός συναγωνιστής είμαι και εγώ.
γιατι αραγε???ότι και να λές αν σε βάλουν κάποιοι στο μάτι δεν την γλυτώνεις...
πάρε παράδειγμα εμένα