αγιανα πηγαινε μονος σου χαχαχααχαχαχαχαχαχαχχ μου εστειλε μηνυμα με την ωρα η νατασσα και η δαναη!!!!!!!
Έτσι ε?
Παίζεις με σημαδεμένη τράπουλα λέμε!
αγιανα πηγαινε μονος σου χαχαχααχαχαχαχαχαχαχχ μου εστειλε μηνυμα με την ωρα η νατασσα και η δαναη!!!!!!!
επειδη εισαι καλος μαχητης και αξιος μασαζακιας εξασφαλησα 3 καρτουλες μονο για σενα με 30 ευρω οταν πιουμε καφεδακι θα στις δωσω!!!!!!!!!!!
εγω ουτος η αλλιως εχω δωρεαν παροχες απο την γυναικα μου οτι κανουν εκει μου τα κανει χωρις χρονομετρο στο σπιτι και αμα θελω μου φερνει και καμμια κοπελα και κανουμε και διπλο και τριπλο και οτι χωραει ο νους!!!!!!!!
Κάνουμε καθημερινα ότι μπορούμε καλύτερο για να ικανοποιήσουμε αλλά και να ιντριγκάρουμε τους πελάτες μας.Οι τιμές σε σχέση με τις υπηρεσίες μας είναι VFM.
Όλες οι προτάσεις σας είναι δεκτές προς συζήτηση (πάντα στα λογικά πλαίσια)καί πάντα στον χώρο μας!!
ΥΓ: θεαματική βελτίωση στα ελληνικά σας !!! ;)
Χαλαρώστε ρε μάγκες κ μην παίζετε το παιχνίδι της μαντάμ Νατάσσας,, είτε αβανταδόροι πρέπει να είσαστε , είτε χαμηλής νοημοσύνης,, ακου λέει θα αφηνω μια κάρτα των 30 € για τον πρώτο ,,
Δηλ την πρόταση που σας έκανε ο παραπάνω, τη βρίσκετε παράλογη υποθέτω...
Ενω να συνωστίζονται έξω από μια (μ)πόρτα 5-6 μαντράχαλοι για να αρπάξουνε μια κάρτα, είναι λογικό... και ωραίο θέαμα!!!
ΥΓ: θεαματική βελτίωση στα ελληνικά σας !!! ;)
Ενω να συνωστίζονται έξω από μια (μ)πόρτα 5-6 μαντράχαλοι για να αρπάξουνε μια κάρτα, είναι λογικό... και ωραίο θέαμα!!!
Συναγωνιστή,
Εδώ, σε άλλα νήματα σφάζονται παλλικάρια στις ποδιές θεραπευτριών και δεν ανοίγει μύτη. :S
Χαλαρώστε ρε μάγκες κ μην παίζετε το παιχνίδι της μαντάμ Νατάσσας,, είτε αβανταδόροι πρέπει να είσαστε , είτε χαμηλής νοημοσύνης,, ακου λέει θα αφηνω μια κάρτα των 30 € για τον πρώτο ,, σιγά μαντάμ θα πέσει έξω το μαγαζί σας, πρότεινε κάτι σοβαρό που να το απολαμβάνουν όσο γίνεται περισσότεροι πελάτες σου , κάθεσαι κ κοροϊδεύεις με επικοινωνιακά τρικ μερικούς αβουλους εδω μέσα που κάνουν πως ενθουσιάζονται... Ξυπνηστε βρε !
Δωσε την παρακάτω προσφορά τουλάχιστον :
Οι τρεις πρώτοι 20 € κ οι τρεις επόμενοι 40 € , ακου λέει 30 € ΜΟΝΟ ο πρώτος
Σιγά !!!
Σιγά !!!
Μαλλον και τα 2 ειναι αλλα πρωτα απο ολα τρομπαςααααααακαλά πρέπει να είσαι πολλή η άσχετος με το site δεν κατάλαβες ότι κάναμε πλακίτσα όλοι μας
Χαχανισμα μεχρι θανατου !!!Φέρνω την εικόνα στο μυαλό μου και με δυσκολία αποφεύγω να ξεσπάσω σε τρανταχτούς γέλωτες...