Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
επειδη εισαι καλος μαχητης και αξιος μασαζακιας εξασφαλησα 3 καρτουλες μονο για σενα με 30 ευρω οταν πιουμε καφεδακι θα στις δωσω!!!!!!!!!!!

εγω ουτος η αλλιως εχω δωρεαν παροχες απο την γυναικα μου οτι κανουν εκει μου τα κανει χωρις χρονομετρο στο σπιτι και αμα θελω μου φερνει και καμμια κοπελα και κανουμε και διπλο και τριπλο και οτι χωραει ο νους!!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
επειδη εισαι καλος μαχητης και αξιος μασαζακιας εξασφαλησα 3 καρτουλες μονο για σενα με 30 ευρω οταν πιουμε καφεδακι θα στις δωσω!!!!!!!!!!!

Κράτα τις καρτούλες παίκτη μου για άλλους αναξιοπαθούντες σναγωνιστές. Και δυστυχώς είναι πολλοί στις μέρες μας πλέον.

Με χαρά θα το πιώ το καφεδάκι μαζί σου.

εγω ουτος η αλλιως εχω δωρεαν παροχες απο την γυναικα μου οτι κανουν εκει μου τα κανει χωρις χρονομετρο στο σπιτι και αμα θελω μου φερνει και καμμια κοπελα και κανουμε και διπλο και τριπλο και οτι χωραει ο νους!!!!!!!!

Έχεις άκρες κουφαλίτσα...... ;)

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,ΑΝΝΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΖΩΗ....ΦΙΛΙΑ

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
23
Πόντοι
1
Χαλαρώστε ρε μάγκες κ μην παίζετε το παιχνίδι της μαντάμ Νατάσσας,,  είτε αβανταδόροι πρέπει να είσαστε , είτε χαμηλής νοημοσύνης,,  ακου λέει θα αφηνω μια κάρτα των 30 € για τον πρώτο ,, σιγά μαντάμ θα πέσει έξω το μαγαζί σας,  πρότεινε κάτι σοβαρό που να το απολαμβάνουν όσο γίνεται περισσότεροι πελάτες σου , κάθεσαι κ κοροϊδεύεις με επικοινωνιακά τρικ μερικούς αβουλους εδω μέσα που κάνουν πως ενθουσιάζονται... Ξυπνηστε βρε !

Δωσε την παρακάτω προσφορά τουλάχιστον :

Οι τρεις πρώτοι 20 € κ οι τρεις επόμενοι 40 € , ακου λέει 30 € ΜΟΝΟ ο πρώτος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά !!!
Σιγά !!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κάνουμε καθημερινα ότι μπορούμε καλύτερο για να ικανοποιήσουμε αλλά και να ιντριγκάρουμε τους πελάτες μας.Οι τιμές σε σχέση με τις υπηρεσίες μας είναι VFM.
Όλες οι προτάσεις σας είναι δεκτές προς συζήτηση (πάντα στα λογικά πλαίσια)καί πάντα στον χώρο μας!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πέρασμα πριν λίγο από το μαγαζί, από αυτές που θυμάμαι Λίζα, που τιμήθηκε κιόλας, Χριστίνα, Ντίνα Κωσταντίνα
Φυσικά το Λιζάκι ζωγράφισε πάλι, ακολουθεί κριτική  :rockon:

Νατάσσα μια μικρή παρατήρηση:
Στο δωμάτιο που με έβαλες τα κορίτσια περάσανε πολύ γρήγορα και ίσα που τις θυμάμαι. Εγώ βέβαια ήθελα εξαρχής Λίζα οπότε δεν είχα πρόβλημα. Αλλά φαντάσου άλλος που δεν ξέρει...  :think:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Κάνουμε καθημερινα ότι μπορούμε καλύτερο για να ικανοποιήσουμε αλλά και να ιντριγκάρουμε τους πελάτες μας.Οι τιμές σε σχέση με τις υπηρεσίες μας είναι VFM.
Όλες οι προτάσεις σας είναι δεκτές προς συζήτηση (πάντα στα λογικά πλαίσια)καί πάντα στον χώρο μας!!

Δηλ την πρόταση που σας έκανε ο παραπάνω, τη βρίσκετε παράλογη υποθέτω...

Ενω να συνωστίζονται έξω από μια (μ)πόρτα 5-6 μαντράχαλοι για να αρπάξουνε μια κάρτα, είναι λογικό... και ωραίο θέαμα!!! :2funny: :2funny:

ΥΓ: θεαματική βελτίωση στα ελληνικά σας !!! ;) :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Χαλαρώστε ρε μάγκες κ μην παίζετε το παιχνίδι της μαντάμ Νατάσσας,,  είτε αβανταδόροι πρέπει να είσαστε , είτε χαμηλής νοημοσύνης,,  ακου λέει θα αφηνω μια κάρτα των 30 € για τον πρώτο ,,

Συναγωνιστή,

....μένω εμβρόντητος από την αδυναμία σου να καταλάβεις την πλακίτσα που κάνουμε ο υποφαινόμενος και ο μπήχτης larousse! :o

Ίσως είσαι ο μοναδικός στον παρόντα ιστοχώρο. :rolleyes:

Εδώ, σε άλλα νήματα σφάζονται παλλικάρια στις ποδιές θεραπευτριών και δεν ανοίγει μύτη. :S

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Δηλ την πρόταση που σας έκανε ο παραπάνω, τη βρίσκετε παράλογη υποθέτω...

Ενω να συνωστίζονται έξω από μια (μ)πόρτα 5-6 μαντράχαλοι για να αρπάξουνε μια κάρτα, είναι λογικό... και ωραίο θέαμα!!! :2funny: :2funny:

ΥΓ: θεαματική βελτίωση στα ελληνικά σας !!! ;) :cheesy:

Λογικά μιλάς. Δεν είναι κακή η πρόταση της Νατάσας, όμως και η άλλη πρόταση θα μπορούσε να εξεταστεί από τη διεύθυνση του μαγαζιού.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Φέρνω την εικόνα στο μυαλό μου και με δυσκολία αποφεύγω να ξεσπάσω σε τρανταχτούς γέλωτες...

:2funny: :2funny: :2funny:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Συναγωνιστή,

Εδώ, σε άλλα νήματα σφάζονται παλλικάρια στις ποδιές θεραπευτριών και δεν ανοίγει μύτη. :S

Δεν είναι η μύτη ο στόχος, φίλε μου. "Το μυαλό είναι ο στόχος" όπως είχε γράψει κάποτε η Κατερίνα Γώγου.

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μην πει κανεις μια μαλακια αμεσως αβανταδορος του μαγαζιου γινεται..Κλειστε τα ρε παλικαρια τα τοπικ για τα μασατζιδικα τα μπουρδελα και τα στουντιο να τελειωνουμε.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Χαλαρώστε ρε μάγκες κ μην παίζετε το παιχνίδι της μαντάμ Νατάσσας,,  είτε αβανταδόροι πρέπει να είσαστε , είτε χαμηλής νοημοσύνης,,  ακου λέει θα αφηνω μια κάρτα των 30 € για τον πρώτο ,, σιγά μαντάμ θα πέσει έξω το μαγαζί σας,  πρότεινε κάτι σοβαρό που να το απολαμβάνουν όσο γίνεται περισσότεροι πελάτες σου , κάθεσαι κ κοροϊδεύεις με επικοινωνιακά τρικ μερικούς αβουλους εδω μέσα που κάνουν πως ενθουσιάζονται... Ξυπνηστε βρε !

Δωσε την παρακάτω προσφορά τουλάχιστον :

Οι τρεις πρώτοι 20 € κ οι τρεις επόμενοι 40 € , ακου λέει 30 € ΜΟΝΟ ο πρώτος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά !!!
Σιγά !!!

ααααααακαλά πρέπει να είσαι πολλή :jerking: :jerking:  η άσχετος με το site δεν κατάλαβες ότι κάναμε πλακίτσα όλοι μας

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σήμερα είναι η ζωή,λιζα,αννα ....η Χριστίνα δεν έρθει σήμερα... ! με ξεχνάτε ότι σήμερα είμαστε μέχρι της 6 το απόγευμα.... ευχαριστώ και καλώ σαββατοκύριακο... φιλιά 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom