Κι εγώ επίσης αλλα άσχετο, σου λέω τι μου λεει...και η Λιζα εχει παιδι... και η Αννα... κι εγω...
ας μας κάποιος αν του έκανε ακα η ζωή για να ξέρουμε ...
Κι εγώ επίσης αλλα άσχετο, σου λέω τι μου λεει...και η Λιζα εχει παιδι... και η Αννα... κι εγω...
Σταθερά πέντε γκόμενες.Τίποτα ιδιαίτερο μου ζήτησαν 100e για όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω πήραν βεβαίως βεβαίως τα αρχίδια μου.
Η Ζωή δεν κάνει ούτε ακα , δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει cim η cif
Τη Μαριαννα δε την ξερω... αλλα απο τη μεση και κατω τα δυο αυτα κοριτσια ειναι για τα γουστα μου σουπερ...
Βυζι, "πλακα τα γαλονια" αλλα εγω δεν ειμαι βυζανθρωπος, ειμαι "κωλατζης".
Οσο για το προστυχοφατσες, ΟΚ δεν ειναι και ιδιαιτερα, αν και η Κωνσταντινα την ωρα του CIM-CIF μου βγαζει μια προστυχια...
Παντως για μενα ειναι πολυ ομορφα πλασματα για τα δεδομενα των μασαζερι, αλλα ασχετα παντελως με το μασαζ!!
Αλλωστε η Κωνσταντινα δεν κανει καν!
πάθος αγόρι μου Μαριάννα είναι μια δεν την πλησιάζει καμια
ώπα και το site...
το Λιζάκι είναι αυτό μπρούμητα;
νατασσα η Τζένη με την Χριστίνα την εκαναν;ανάθημα εάν ξέρεις πως είναι και τη είναι τα hot stones .... έλα να σε μαθό και μετά κάνει τη κρητική σου !
δεν ξέρω πόσο σύντομα..μήπως πάει για πατησιών μεριάη Τζένη έρχεται 11-5 εκτός Σαββάτο... τώρα λείπει εκτός ,θα επιστρέψει σύντομα κοντά μας.. Χριστίνα δεν ξερό ...
hot stones ειναι αυτα, τα δικά σου είναι βότσαλα για να τριβεις καλουςανάθημα εάν ξέρεις πως είναι και τη είναι τα hot stones .... έλα να σε μαθό και μετά κάνει τη κρητική σου !