figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Καλά ρε μάγκες μόνο 2 συναγωνιστές - ο kebaaap και ο cgfucker - από όσους διάβασαν το μήνυμα μου κατάλαβαν τι ακριβώς ήθελα να επισημάνω και γιατι έριξα το παραπέτασμα καπνού?
Όλοι οι άλλοι εδω μέσα τι διαβάσατε? Τι διαβάσατε ? Σας δείχνω το δάσος κ κοιτάτε το δάχτυλο? Μου αρέσει που κάποιοι απορούν, ο ένας μένει εμβρόντητος , ο άλλος σε λέει τρόμπα , ο τρίτος χρειάζεται διερμηνέα για να κάνει μετάφραση απο Ελληνικά σε Ελληνικά, μερικοί με 2-3 nik αλληλοϋποστηρίζονται και κανείς δε μιλά για την ταμπακιέρα.
Μονο ο kebaaap και ο cgfucker το έπιασαν με την πρώτη ,, η συμπεριφορά των υπολοίπων ήταν απογοητευτική, όπως έλεγε ο Αινστάϊν δυο πράγματα δεν έχουν όρια.....
Δείτε τι υποσχόταν χτες η μαντάμ Νατάσσα με κεφαλαία γράμματα ....
Και δείτε τι έγραψε σήμερα ως συνέχεια ....
Άλλα λόγια .... Τρεις λαλλούν κ δυο χορεύουν
Με τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης - που με κάνει να υποψιάζομαι για κάποιους , αφού φρόντισαν να εκτεθούν - τα πήρε πίσω αφού βρήκε υποστηρικτές......
Όλοι οι άλλοι εδω μέσα τι διαβάσατε? Τι διαβάσατε ? Σας δείχνω το δάσος κ κοιτάτε το δάχτυλο? Μου αρέσει που κάποιοι απορούν, ο ένας μένει εμβρόντητος , ο άλλος σε λέει τρόμπα , ο τρίτος χρειάζεται διερμηνέα για να κάνει μετάφραση απο Ελληνικά σε Ελληνικά, μερικοί με 2-3 nik αλληλοϋποστηρίζονται και κανείς δε μιλά για την ταμπακιέρα.
Μονο ο kebaaap και ο cgfucker το έπιασαν με την πρώτη ,, η συμπεριφορά των υπολοίπων ήταν απογοητευτική, όπως έλεγε ο Αινστάϊν δυο πράγματα δεν έχουν όρια.....
Δείτε τι υποσχόταν χτες η μαντάμ Νατάσσα με κεφαλαία γράμματα ....
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΦΥΣΙΚΑ .....
Και δείτε τι έγραψε σήμερα ως συνέχεια ....
Καλημέρα σήμερα είναι η ζωή,λιζα,αννα ....η Χριστίνα δεν έρθει σήμερα... ! με ξεχνάτε ότι σήμερα είμαστε μέχρι της 6 το απόγευμα.... ευχαριστώ και καλώ σαββατοκύριακο... φιλιά
Άλλα λόγια .... Τρεις λαλλούν κ δυο χορεύουν
Με τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης - που με κάνει να υποψιάζομαι για κάποιους , αφού φρόντισαν να εκτεθούν - τα πήρε πίσω αφού βρήκε υποστηρικτές......