Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
23
Πόντοι
1
Καλά ρε μάγκες μόνο 2 συναγωνιστές - ο kebaaap και ο cgfucker - από όσους διάβασαν το μήνυμα μου κατάλαβαν τι ακριβώς ήθελα να επισημάνω και γιατι έριξα το παραπέτασμα καπνού?
Όλοι οι άλλοι εδω μέσα τι διαβάσατε? Τι διαβάσατε ? Σας δείχνω το δάσος κ κοιτάτε το δάχτυλο? Μου αρέσει που κάποιοι απορούν, ο ένας μένει εμβρόντητος , ο άλλος σε λέει τρόμπα , ο τρίτος χρειάζεται διερμηνέα για να κάνει μετάφραση απο Ελληνικά σε Ελληνικά, μερικοί με 2-3 nik αλληλοϋποστηρίζονται και κανείς δε μιλά για την ταμπακιέρα.

Μονο ο kebaaap και ο cgfucker το έπιασαν με την πρώτη ,, η συμπεριφορά των υπολοίπων ήταν απογοητευτική, όπως έλεγε ο Αινστάϊν δυο πράγματα δεν έχουν όρια.....

Δείτε τι υποσχόταν χτες η μαντάμ Νατάσσα με κεφαλαία γράμματα ....

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΦΥΣΙΚΑ .....:rolleyes:

Και δείτε τι έγραψε σήμερα ως συνέχεια ....

Καλημέρα σήμερα είναι η ζωή,λιζα,αννα ....η Χριστίνα δεν έρθει σήμερα... ! με ξεχνάτε ότι σήμερα είμαστε μέχρι της 6 το απόγευμα.... ευχαριστώ και καλώ σαββατοκύριακο... φιλιά  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    Άλλα λόγια ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    Τρεις λαλλούν κ δυο χορεύουν

Με τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης - που με κάνει να υποψιάζομαι για κάποιους :think: :think: ,  αφού φρόντισαν να εκτεθούν - τα πήρε πίσω αφού βρήκε υποστηρικτές......

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε μάγκες μόνο 2 συναγωνιστές - ο kebaaap και ο cgfucker - από όσους διάβασαν το μήνυμα μου κατάλαβαν τι ακριβώς ήθελα να επισημάνω και γιατι έριξα το παραπέτασμα καπνού?
Όλοι οι άλλοι εδω μέσα τι διαβάσατε? Τι διαβάσατε ? Σας δείχνω το δάσος κ κοιτάτε το δάχτυλο? Μου αρέσει που κάποιοι απορούν, ο ένας μένει εμβρόντητος , ο άλλος σε λέει τρόμπα , ο τρίτος χρειάζεται διερμηνέα για να κάνει μετάφραση απο Ελληνικά σε Ελληνικά, μερικοί με 2-3 nik αλληλοϋποστηρίζονται και κανείς δε μιλά για την ταμπακιέρα.

Μονο ο kebaaap και ο cgfucker το έπιασαν με την πρώτη ,, η συμπεριφορά των υπολοίπων ήταν απογοητευτική, όπως έλεγε ο Αινστάϊν δυο πράγματα δεν έχουν όρια.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    Άλλα λόγια ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    Τρεις λαλλούν κ δυο χορεύουν

Με τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης - που με κάνει να υποψιάζομαι για κάποιους :think: :think: ,  αφού φρόντισαν να εκτεθούν - τα πήρε πίσω αφού βρήκε υποστηρικτές......

Μην βιάζεσε. Αν δεν συμφωνίσει και η τρόϊκα πως θα αναγγελθούν οι νέες προσφορές?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

ρε φίλε μας ζάλισες τα ούμπαλα, άμα δε σου αρέσει τράβα σε άλλη παραλία,  :jerking: :jerking:

τι είπε τι δεν είπε, τι εγραψε, άμα εσύ θες τσάμπα να στη φέρουμε και στο σπίτι πες το μας να μη σκάμε  :jerking:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
δεν μπορώ να καταλάβω, ορισμένοι λέτε είναι ακριβές οι τιμές, μαζί σας και εγώ σε ορισμένα μαγαζιά, αλλά όταν ο άλλος προσπαθεί και κάνει προσφορές, με οποιονδήποτε τρόπο κρίνει αυτός σαν επιχειρηματίας, τότε ας μην παραπονιόμαστε πάλι. Δεν μας αρέσει η προσφορά, οκ, ή προτείνουμε κάτι άλλο, ή πάμε αλλού, είναι απλά τα πράματα.

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    Άλλα λόγια ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    Τρεις λαλλούν κ δυο χορεύουν

Με τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης - που με κάνει να υποψιάζομαι για κάποιους :think: :think: ,  αφού φρόντισαν να εκτεθούν - τα πήρε πίσω αφού βρήκε υποστηρικτές......
Συνεχιζεις το κρεσεντο βλακειας και ναι επιβεβαιωνεις τη ρηση για το τι ειναι ανικητο σε αυτο τον κοσμο.Εισαι η κλασσικη περιπτωση του πετιεμαι σαν την πορδη να γραψω κι εγω τη μαλακια μου.Επισης επιβεβαιωνεις το ρητο που λεει οτι η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα.Ολοι εχουν απο μια.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μια που το'φερε η κουβεντα εχουμε καμια στο αχ-βελ που να διαθετει την κωλοτρυπιδουλα της?
και η Ζωη συνεχιζει με ομπρελλα στην πιπα? ή μπηκε στο σωστο δρομο του ακαπιποβιτς?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΌ ΜΗΝΆ .. Ελπίζω να είχατε ένα υπέροχο weekend..! Σημερα είναι η κωνσταντινα ,λιζα,ελενη,ζωη,ντινα,νινα,χριστινα,αννα..Θελω να σας πω για την αλλη προσφορα θα σας την ανακοινωσουμε απο κοντα!Και επισης οτιδηποτε πληροφοριες θελετε μπορειτε να μας ρωτησετε απο κοντα!Ξεκινησα να γραφω στο site επειδη εσεις μου το  ζητησατε,ομως οι κριτικες απο μερικους απο εσας δεν ειναι ευγενης,παρακαλω πολυ οτι παραπονο εχετε μπορουμε να το συζητησουμε  στο χωρο μας,οι προτασεις  σας δεκτες,προσπαθουμε να ικανοποιησουμε τους πελατες μας με καθε τροπο ! ευχαριστώ πολυ .....MADAME NATASSA ... αααχ χα χα καλοοοοοοοοοοοοο λέω...!!!! καλή σας μερα :)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΚΑΛΌ ΜΗΝΆ .. Ελπίζω να είχατε ένα υπέροχο weekend..! Σημερα είναι η κωνσταντινα ,λιζα,ελενη,ζωη,ντινα,νινα,χριστινα,αννα..Θελω να σας πω για την αλλη προσφορα θα σας την ανακοινωσουμε απο κοντα!Και επισης οτιδηποτε πληροφοριες θελετε μπορειτε να μας ρωτησετε απο κοντα!Ξεκινησα να γραφω στο site επειδη εσεις μου το  ζητησατε,ομως οι κριτικες απο μερικους απο εσας δεν ειναι ευγενης,παρακαλω πολυ οτι παραπονο εχετε μπορουμε να το συζητησουμε  στο χωρο μας,οι προτασεις  σας δεκτες,προσπαθουμε να ικανοποιησουμε τους πελατες μας με καθε τροπο ! ευχαριστώ πολυ .....MADAME NATASSA ... αααχ χα χα καλοοοοοοοοοοοοο λέω...!!!! καλή σας μερα :)

καλό μήνα και καλαί αί δουλείαι. Κανα πολύ πρόστυχο μωρό έχουμε με καυλωτικό ΄σεξυ πρόσωπο και τρομερό κώλο-πόδια? βυζί αδιάφορο...για να επενδύω σε καθημερινή βάση..βαρέθηκα να τρέχω κέντρο και τρίγωνο

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
καλό μήνα και καλαί αί δουλείαι. Κανα πολύ πρόστυχο μωρό έχουμε με καυλωτικό ΄σεξυ πρόσωπο και τρομερό κώλο-πόδια? βυζί αδιάφορο...για να επενδύω σε καθημερινή βάση..βαρέθηκα να τρέχω κέντρο και τρίγωνο
Η περιγραφη σου ανταποκρινεται σε Ζωη και Κωνσταντινα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η περιγραφη σου ανταποκρινεται σε Ζωη και Κωνσταντινα.

xmmmmmmm...δηλ. η κωνσταντίνα είναι κάτι σε στύλ μαριάννας ας πούμε στο λίγο πιο γεμάτο????δε νομίζω ρε σύ γκάρυ...εγώ την θυμάμαι ψιλοκυριλέ τυπισα αυτήν....την ζωή δεν την ξέρω.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
xmmmmmmm...δηλ. η κωνσταντίνα είναι κάτι σε στύλ μαριάννας ας πούμε στο λίγο πιο γεμάτο????δε νομίζω ρε σύ γκάρυ...εγώ την θυμάμαι ψιλοκυριλέ τυπισα αυτήν....την ζωή δεν την ξέρω.
Τη Μαριαννα δε την ξερω... αλλα απο τη μεση και κατω τα δυο αυτα κοριτσια ειναι για τα γουστα μου σουπερ...
Βυζι, "πλακα τα γαλονια" αλλα εγω δεν ειμαι βυζανθρωπος, ειμαι "κωλατζης".
Οσο για το προστυχοφατσες, ΟΚ δεν ειναι και ιδιαιτερα, αν και η Κωνσταντινα την ωρα του CIM-CIF μου βγαζει μια προστυχια...
Παντως για μενα ειναι πολυ ομορφα πλασματα για τα δεδομενα των μασαζερι, αλλα ασχετα παντελως με το μασαζ!!
Αλλωστε η Κωνσταντινα δεν κανει καν!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Ζωη cim cif? ενδιαφερον ακουγεται...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

πάθος αγόρι μου Μαριάννα είναι μια δεν την πλησιάζει καμια
τώρα η Ζωή της φαίνει λίγο στο σώμα είναι έτσι  αδυνατούλα με μικρό έως ανύπαρκτο βιζακί με ελαφρώς ανατολιτικα χαρακτηριστικά καλή αλλα ακόμα μαθαίνει

η Κωσταντίνα  καταρχάς παίρνει 100 είναι για πιο gfe κατάστασης χωρίς βιασύνες και αυτή ωραία κοπέλα μεσογειακή γκόμενα με τα καπούλια της

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Συναγωνιστή, μέσα στη ζοφερή και μίζερη καθημερινότητά μας, προσπαθούμε να βρίσκουμε ακτίδες χιούμορ για να πάρουμε κουράγιο.

Δεν είναι όλα τα πράγματα στη ζωή σοβαρά ή ενδεδυμένα με πέπλο σοβαροφάνειας. Mέσα στο 24ωρο, έχουν θέση kαι το χιούμορ και η πλακίτσα.

Όλοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) καταλάβαμε το νόημα της τοποθέτησής σου.

Αν όμως θέλεις να σοβαρέψουμε τη συζήτηση, σε παραπέμπω εδώ: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=83602.1920]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=83602.1920[/url] και σε μία πολύ πρόσφατη τοποθέτησή μου post #1920.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η Ζωή δεν κάνει ούτε ακα , δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει cim  η cif
εισαι σιγουρος? τοτε να μην την παρω... ή ειναι οπως ελεγε καποιος οτι η Λιζα δεν κανει ακα...?
μπου-χ-ακα !!!

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
εισαι σιγουρος? τοτε να μην την παρω... ή ειναι οπως ελεγε καποιος οτι η Λιζα δεν κανει ακα...?
μπου-χ-ακα !!!
2-3 Φορές που την εχω πάρει δεν κάνει ακα με τίοπτα, λόγω παιδιου που εχει κλπ όπως λέει, ενώ αν πεις στην Λίζα να βάλει σελοφάν μπορεί και να παρεξηγηθεί...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και η Λιζα εχει παιδι... και η Αννα... κι εγω...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom