Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορεις γιατι η μπορτα θα ειναι κλειδομμενη ...τα  εχω ολα υπο ελενχο.... :2funny:το πρωι 10 και μιση ανοιγει η μπορτα κατο ...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ωραίες φάσεις!

Συγχαρητήρια!

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
νατασσα ισως προτρεχω αλλα το σαββατο ποια κοριτσια θα εργαζονται?

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Δώσε πληροφορία στον λαό :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γεια σας ,ειμαι η νατασσα απο αχιλλεως και ελ. βενιζελου 247 γονια πανω απο addidas...Μετα απο πολλα παραπονα απο τους φιλους που μας επισκεπτονται και μου λενε να ενμερωνω το κοσμο για τα καθημερινα νεα μας...μη με κραξετε...θα φυγω...και δε θα μαθαινετε τιποτε.....So
εχουμε και λεμε επειδη σημερα εχει περασει η ωρα,επειδη ειμαι καινουρια στην παρεα του σιτε sorry για σημερα ..Αυριο λοιπον θα ειναι να γνωστα κοριτσια λιζα,ζωη,ντινα,ελενη,κοσταντινα,αννα,και μια super νεα αφιξη [size=10pt]η χριστινα απο σερβια[/size] 23 χρονον ...Η τιμες ειναι 50 και 60 εκτος της κοσταντινας...και μη ξεχασεται τη καρτα προσφορας ....ευχαριστω και καλο απογευμα σε ολους...φιλια  :)

ποιά?αυτή από ποσειδώνος 67 γλυφάδα?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !  :cheesy: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΚΑΛΑ ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ  ΑΠΟ 7  ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑ ΛΙΖΑ 23,ΖΟΗ 23,ΝΤΙΝΑ 20 ,ΑΝΝΑ 25 ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 24,ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ 32 ,ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΩΜΑΔΑ ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ...ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ...ΦΙΛΙΑ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !  :cheesy: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΚΑΛΑ ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ  ΑΠΟ 7  ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑ ΛΙΖΑ 23,ΖΟΗ 23,ΝΤΙΝΑ 20 ,ΑΝΝΑ 25 ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 24,ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ 32 ,ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΩΜΑΔΑ ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ...ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ...ΦΙΛΙΑ

στειλτε και καμμια μεταγραφη στο αλλο στην σκαβαντζου που ριμαζει στα χωραφια της δ εθνικης!!!!!!!!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 30 .....ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΟΝΟ 30 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ....!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 30 .....ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΟΝΟ 30 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ....!!!

τι ωρα την βαζετε να ξερω !!!!!! αν δεν μου πεις θα ερθω και θα μεινω εξω απο την πορτα μεχρι να βγαλεις την καρτα !!!!!!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΤΟΟ ... :)

δεν μου απαντας τι ωρα την βαζετε!!!!! απο δευτερα ερχομαι με αντισκηνο απο τις 7 το πρωι μεχρι να κλεισετε που θα παει θα την πετυχω!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τι ωρα την βαζετε να ξερω !!!!!! αν δεν μου πεις θα ερθω και θα μεινω εξω απο την πορτα μεχρι να βγαλεις την καρτα !!!!!!!!!!!!!!

Είσαι εξυπνίδης? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Η κάρτα σηκώνει μέχρι μονομαχία! :)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αγιανα πηγαινε μονος σου χαχαχααχαχαχαχαχαχαχχ μου εστειλε μηνυμα με την ωρα η νατασσα και η δαναη!!!!!!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΤΑ ΚΑΤΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ...ΚΑΛΗ ΕΠΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΦΥΣΙΚΑ .....ΦΙΛΙΑ  :rolleyes:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom