natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν μπορεις γιατι η μπορτα θα ειναι κλειδομμενη ...τα εχω ολα υπο ελενχο.... το πρωι 10 και μιση ανοιγει η μπορτα κατο ...
δεν μπορεις γιατι η μπορτα θα ειναι κλειδομμενη ...τα εχω ολα υπο ελενχο.... το πρωι 10 και μιση ανοιγει η μπορτα κατο ...
Γεια σας ,ειμαι η νατασσα απο αχιλλεως και ελ. βενιζελου 247 γονια πανω απο addidas...Μετα απο πολλα παραπονα απο τους φιλους που μας επισκεπτονται και μου λενε να ενμερωνω το κοσμο για τα καθημερινα νεα μας...μη με κραξετε...θα φυγω...και δε θα μαθαινετε τιποτε.....So
εχουμε και λεμε επειδη σημερα εχει περασει η ωρα,επειδη ειμαι καινουρια στην παρεα του σιτε sorry για σημερα ..Αυριο λοιπον θα ειναι να γνωστα κοριτσια λιζα,ζωη,ντινα,ελενη,κοσταντινα,αννα,και μια super νεα αφιξη [size=10pt]η χριστινα απο σερβια[/size] 23 χρονον ...Η τιμες ειναι 50 και 60 εκτος της κοσταντινας...και μη ξεχασεται τη καρτα προσφορας ....ευχαριστω και καλο απογευμα σε ολους...φιλια
ποιά?αυτή από ποσειδώνος 67 γλυφάδα?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΚΑΛΑ ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ 7 ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑ ΛΙΖΑ 23,ΖΟΗ 23,ΝΤΙΝΑ 20 ,ΑΝΝΑ 25 ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 24,ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ 32 ,ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΩΜΑΔΑ ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ...ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ...ΦΙΛΙΑ
αυτη με τα τατουαζ?ποιά?αυτή από ποσειδώνος 67 γλυφάδα?
ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 30 .....ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΟΝΟ 30 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ....!!!
ΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΤΟΟ ...
τι ωρα την βαζετε να ξερω !!!!!! αν δεν μου πεις θα ερθω και θα μεινω εξω απο την πορτα μεχρι να βγαλεις την καρτα !!!!!!!!!!!!!!
Είσαι εξυπνίδης?
Η κάρτα σηκώνει μέχρι μονομαχία!
ελα να στησεις και εσυ καραουλη!!! και οποιος προλαβη!!!!!