Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
τιποτα!

συνηθως οι μασαζερι είναι κλειστές τις κυριακές.
ρώτα!
καποια εποχή κάποια μαγαζιά ανοίγανε

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Επίσκεψη απογευματινή. Πολυκοσμία. Ο χώρος γεμάτος και μια γλυκιά παρουσία να μου αποκαλύπτει πως πρέπει να περιμένω. Madame επειδή είσαι γεμάτη και ξέρεις να κερδίζεις τον πελάτη σου προτείνω να μετακομίσεις σε μεγαλύτερο μαγαζί. Θα ερχόμαστε πρωί - βράδυ και όταν είναι κλειστά θα μας δίνεις αντικλείδι να φέρνουμε δικές μας για τρίψιμο! Οι καλύτερες για μένα Κωνσταντίνα, Λίζα και Τζένη... και Χριστίνα που είχε δώσει το παρόν προγενέστερα. Τι να πω όλα καλά. Περιμένω μια ανανέωση όμως γιατί έχω μιζεριάσει. Το γοργόν και χάριν έχει.
Σπεύδε βραδέως .... :grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ωπα ρε νεοσμυρνιωτες....αφηστε και κανεναν αλλον να γαμησει....τις πηρατε αγκαζε
Πηγα απο κει και γινοταν β παγκοσμιος πολεμος....ασε που ο μουστακαλης στον προθαλαμο και οι λοιπες παρουσιες πισω απο το κουρτινακι με την παρουσια τσιγαριλας μου θυμισε καμπαρε επι ναζιστικης εποχης

Γαμω το φελεκι μου....ξενιτευτηκαμε,βραχηκαμε και προκοπη δεν ειδαμε[sup]1[/sup]

[sup]1[/sup]heelover copyright
Total decadance... Tragic...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας ,ειμαι η νατασσα απο αχιλλεως και ελ. βενιζελου 247 γονια πανω απο addidas...Μετα απο πολλα παραπονα απο τους φιλους που μας επισκεπτονται και μου λενε να ενμερωνω το κοσμο για τα καθημερινα νεα μας...μη με κραξετε...θα φυγω...και δε θα μαθαινετε τιποτε.....So
εχουμε και λεμε επειδη σημερα εχει περασει η ωρα,επειδη ειμαι καινουρια στην παρεα του σιτε sorry για σημερα ..Αυριο λοιπον θα ειναι να γνωστα κοριτσια λιζα,ζωη,ντινα,ελενη,κοσταντινα,αννα,και μια super νεα αφιξη η χριστινα απο σερβια 23 χρονον ...Η τιμες ειναι 50 και 60 εκτος της κοσταντινας...και μη ξεχασεται τη καρτα προσφορας ....ευχαριστω και καλο απογευμα σε ολους...φιλια  :)

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Γεια σας ,ειμαι η νατασσα απο αχιλλεως και ελ. βενιζελου 247 γονια πανω απο addidas...Μετα απο πολλα παραπονα απο τους φιλους που μας επισκεπτονται και μου λενε να ενμερωνω το κοσμο για τα καθημερινα νεα μας...μη με κραξετε...θα φυγω...και δε θα μαθαινετε τιποτε.....So
εχουμε και λεμε επειδη σημερα εχει περασει η ωρα,επειδη ειμαι καινουρια στην παρεα του σιτε sorry για σημερα ..Αυριο λοιπον θα ειναι να γνωστα κοριτσια λιζα,ζωη,ντινα,ελενη,κοσταντινα,αννα,και μια super νεα αφιξη η χριστινα απο σερβια 23 χρονον ...Η τιμες ειναι 50 και 60 εκτος της κοσταντινας...και μη ξεχασεται τη καρτα προσφορας ....ευχαριστω και καλο απογευμα σε ολους...φιλια  :)

Γεια σου Νατάσσα! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και ελπίζουμε να μας ενημερώνεις και πιο συχνά! Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις νέο θέμα μιας και έχεις δικό σου θέμα εδώ και πολύ καιρό κάτω από την κατηγορία Μασάζ->Μασάζ(Αθήνα)->Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο

Μπορείς να μας ενημερώνεις και εκεί για ότι θέλεις. Να είσαι καλά και καλωσόρισες!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
εχουμε και λεμε επειδη σημερα εχει περασει η ωρα,επειδη ειμαι καινουρια στην παρεα του σιτε sorry για σημερα ..Αυριο λοιπον θα ειναι να γνωστα κοριτσια λιζα,ζωη,ντινα,ελενη,κοσταντινα,αννα,και μια super νεα αφιξη η χριστινα απο σερβια 23 χρονον ...Η τιμες ειναι 50 και 60 εκτος της κοσταντινας...και μη ξεχασεται τη καρτα προσφορας ....ευχαριστω και καλο απογευμα σε ολους...φιλια  :)
νατάσα καλωσόρισες ευπρόσδεκτη η ενημέρωση...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω παρα πολυ ...θελω λιγω χρονο να τα μαθω και εγω...φιλια

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
και τωρα εχω μια νεα προσφορα για το μαγαζι μας...Απω αυριο λοιπον ο προτος τυχερος που θα μας επισκεπτετε καθε πρωι θα πληρωνει μονο 30 ,ισχυει μονο για τον πρωτο που θα μπαινει καθε πρωι...προσοχη ισχυει μονο για εναν για αυτο οχι ολοι μαζι ....φιλια

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
και τωρα εχω μια νεα προσφορα για το μαγαζι μας...Απω αυριο λοιπον ο προτος τυχερος που θα μας επισκεπτετε καθε πρωι θα πληρωνει μονο 30 ,ισχυει μονο για τον πρωτο που θα μπαινει καθε πρωι...προσοχη ισχυει μονο για εναν για αυτο οχι ολοι μαζι ....φιλια

προβλέπω να γίνετε χαμός και τσακωμοί τα πρωινά

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Προβλέπω να σχηματίζεται ουρά απο τις 9 το πρωί.....στήσε και ένα μηχάνημα,όπως στις τράπεζες,με αριθμούς προτεραιότητος,γιατί προβλέπω συμπλοκές..... :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σε κάθε περίπτωση πάντως,ας συγχωνεύσει ένας moderator τα 2 threads,γιατί αφορούν το ίδιο μαγαζί.....

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ενδιαφέρουσα προσφορά τα 30 ευρώ στον πρώτο πελάτη. Όχι όπως κάποιο άλλο μασατζίδικο που μοίραζε ...μετρητά (το είχε στηλιτεύσει διακριτικά ο andy51 νομίζω).

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλα τα λεσ ,για αυτο ο πρωτος που θα ερθει θα βρει μια καρτα στη μπορτα μας που θα εχει μια σφραγιδα και ενα νουμερο 30 με αυτη την καρτα θα παρει τη προσφορα των 30 καλο εεεεεεεεεεεεεε....και συντομα θα εχω και
αλλα νεα για εσας....φιλια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ενδιαφέρουσα προσφορά τα 30 ευρώ στον πρώτο πελάτη. Όχι όπως κάποιο άλλο μασατζίδικο που μοίραζε ...μετρητά (το είχε στηλιτεύσει διακριτικά ο andy51 νομίζω).

Αυτό πρέπει να ήταν πριν μήνες....Δεν θυμάμαι καν ποιό μαγαζί ήταν.Ηταν πρωτοφανές γεγονός....δεν ξέρω βέβαια αν τελικά υλοποιήθηκε αυτή η "προσφορά".

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
καλα τα λεσ ,για αυτο ο πρωτος που θα ερθει θα βρει μια καρτα στη μπορτα μας που θα εχει μια σφραγιδα και ενα νουμερο 30 με αυτη την καρτα θα παρει τη προσφορα των 30 καλο εεεεεεεεεεεεεε....και συντομα θα εχω και

Προβλέπω την κάρτα αυτή να την παίρνει ....ο γαλατάς κάθε πρωί.... :2funny:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ααααααααααααχαχαχα μου αρεσε αυτο...θα το παρει ο γαλατασ καλοοοοοο :2funny: :2funny: :2funny:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αυτό πρέπει να ήταν πριν μήνες....Δεν θυμάμαι καν ποιό μαγαζί ήταν.Ηταν πρωτοφανές γεγονός....δεν ξέρω βέβαια αν τελικά υλοποιήθηκε αυτή η "προσφορά".

Ναι, πριν μήνες ήταν και εγώ διάβαζα το σάιτ ως επισκέπτης (δεν είχα γίνει μέλος ακόμα). Το μαγαζί για το οποίο κάνουμε λόγο ήταν το Συγγρού 29. Ούτε εγώ γνωρίζω αν όντως υλοποιήθηκε η "προσφορά"...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

και άμα περάσω εγώ το βραδυ και την πάρω που θα το ξέρεις

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom