You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Σπεύδε βραδέως ....Επίσκεψη απογευματινή. Πολυκοσμία. Ο χώρος γεμάτος και μια γλυκιά παρουσία να μου αποκαλύπτει πως πρέπει να περιμένω. Madame επειδή είσαι γεμάτη και ξέρεις να κερδίζεις τον πελάτη σου προτείνω να μετακομίσεις σε μεγαλύτερο μαγαζί. Θα ερχόμαστε πρωί - βράδυ και όταν είναι κλειστά θα μας δίνεις αντικλείδι να φέρνουμε δικές μας για τρίψιμο! Οι καλύτερες για μένα Κωνσταντίνα, Λίζα και Τζένη... και Χριστίνα που είχε δώσει το παρόν προγενέστερα. Τι να πω όλα καλά. Περιμένω μια ανανέωση όμως γιατί έχω μιζεριάσει. Το γοργόν και χάριν έχει.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Total decadance... Tragic...ωπα ρε νεοσμυρνιωτες....αφηστε και κανεναν αλλον να γαμησει....τις πηρατε αγκαζε
Πηγα απο κει και γινοταν β παγκοσμιος πολεμος....ασε που ο μουστακαλης στον προθαλαμο και οι λοιπες παρουσιες πισω απο το κουρτινακι με την παρουσια τσιγαριλας μου θυμισε καμπαρε επι ναζιστικης εποχης
Γαμω το φελεκι μου....ξενιτευτηκαμε,βραχηκαμε και προκοπη δεν ειδαμε[sup]1[/sup]
[sup]1[/sup]heelover copyright
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Μπράβο αγαπούλα μου, δώσε γνώση...!!!δεν παρακολουθείς καθόλου....
είπαμε Πατησιών 131................
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γεια σας ,ειμαι η νατασσα απο αχιλλεως και ελ. βενιζελου 247 γονια πανω απο addidas...Μετα απο πολλα παραπονα απο τους φιλους που μας επισκεπτονται και μου λενε να ενμερωνω το κοσμο για τα καθημερινα νεα μας...μη με κραξετε...θα φυγω...και δε θα μαθαινετε τιποτε.....So
εχουμε και λεμε επειδη σημερα εχει περασει η ωρα,επειδη ειμαι καινουρια στην παρεα του σιτε sorry για σημερα ..Αυριο λοιπον θα ειναι να γνωστα κοριτσια λιζα,ζωη,ντινα,ελενη,κοσταντινα,αννα,και μια super νεα αφιξη η χριστινα απο σερβια 23 χρονον ...Η τιμες ειναι 50 και 60 εκτος της κοσταντινας...και μη ξεχασεται τη καρτα προσφορας ....ευχαριστω και καλο απογευμα σε ολους...φιλια
εχουμε και λεμε επειδη σημερα εχει περασει η ωρα,επειδη ειμαι καινουρια στην παρεα του σιτε sorry για σημερα ..Αυριο λοιπον θα ειναι να γνωστα κοριτσια λιζα,ζωη,ντινα,ελενη,κοσταντινα,αννα,και μια super νεα αφιξη η χριστινα απο σερβια 23 χρονον ...Η τιμες ειναι 50 και 60 εκτος της κοσταντινας...και μη ξεχασεται τη καρτα προσφορας ....ευχαριστω και καλο απογευμα σε ολους...φιλια
Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Γεια σας ,ειμαι η νατασσα απο αχιλλεως και ελ. βενιζελου 247 γονια πανω απο addidas...Μετα απο πολλα παραπονα απο τους φιλους που μας επισκεπτονται και μου λενε να ενμερωνω το κοσμο για τα καθημερινα νεα μας...μη με κραξετε...θα φυγω...και δε θα μαθαινετε τιποτε.....So
Γεια σου Νατάσσα! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και ελπίζουμε να μας ενημερώνεις και πιο συχνά! Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις νέο θέμα μιας και έχεις δικό σου θέμα εδώ και πολύ καιρό κάτω από την κατηγορία Μασάζ->Μασάζ(Αθήνα)->Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο
Μπορείς να μας ενημερώνεις και εκεί για ότι θέλεις. Να είσαι καλά και καλωσόρισες!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
νατάσα καλωσόρισες ευπρόσδεκτη η ενημέρωση...Γεια σας ,ειμαι η νατασσα απο αχιλλεως και ελ. βενιζελου 247 γονια πανω απο addidas...Μετα απο πολλα παραπονα απο τους φιλους που μας επισκεπτονται και μου λενε να ενμερωνω το κοσμο για τα καθημερινα νεα μας...μη με κραξετε...θα φυγω...και δε θα μαθαινετε τιποτε.....So
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω παρα πολυ ...θελω λιγω χρονο να τα μαθω και εγω...φιλια
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και τωρα εχω μια νεα προσφορα για το μαγαζι μας...Απω αυριο λοιπον ο προτος τυχερος που θα μας επισκεπτετε καθε πρωι θα πληρωνει μονο 30 ,ισχυει μονο για τον πρωτο που θα μπαινει καθε πρωι...προσοχη ισχυει μονο για εναν για αυτο οχι ολοι μαζι ....φιλια
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
και τωρα εχω μια νεα προσφορα για το μαγαζι μας...Απω αυριο λοιπον ο προτος τυχερος που θα μας επισκεπτετε καθε πρωι θα πληρωνει μονο 30 ,ισχυει μονο για τον πρωτο που θα μπαινει καθε πρωι...προσοχη ισχυει μονο για εναν για αυτο οχι ολοι μαζι ....φιλια
προβλέπω να γίνετε χαμός και τσακωμοί τα πρωινά
Προβλέπω να σχηματίζεται ουρά απο τις 9 το πρωί.....στήσε και ένα μηχάνημα,όπως στις τράπεζες,με αριθμούς προτεραιότητος,γιατί προβλέπω συμπλοκές.....
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλα τα λεσ ,για αυτο ο πρωτος που θα ερθει θα βρει μια καρτα στη μπορτα μας που θα εχει μια σφραγιδα και ενα νουμερο 30 με αυτη την καρτα θα παρει τη προσφορα των 30 καλο εεεεεεεεεεεεεε....και συντομα θα εχω και
αλλα νεα για εσας....φιλια
Ενδιαφέρουσα προσφορά τα 30 ευρώ στον πρώτο πελάτη. Όχι όπως κάποιο άλλο μασατζίδικο που μοίραζε ...μετρητά (το είχε στηλιτεύσει διακριτικά ο andy51 νομίζω).
Αυτό πρέπει να ήταν πριν μήνες....Δεν θυμάμαι καν ποιό μαγαζί ήταν.Ηταν πρωτοφανές γεγονός....δεν ξέρω βέβαια αν τελικά υλοποιήθηκε αυτή η "προσφορά".
καλα τα λεσ ,για αυτο ο πρωτος που θα ερθει θα βρει μια καρτα στη μπορτα μας που θα εχει μια σφραγιδα και ενα νουμερο 30 με αυτη την καρτα θα παρει τη προσφορα των 30 καλο εεεεεεεεεεεεεε....και συντομα θα εχω και
Προβλέπω την κάρτα αυτή να την παίρνει ....ο γαλατάς κάθε πρωί....
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ααααααααααααχαχαχα μου αρεσε αυτο...θα το παρει ο γαλατασ καλοοοοοο
Αυτό πρέπει να ήταν πριν μήνες....Δεν θυμάμαι καν ποιό μαγαζί ήταν.Ηταν πρωτοφανές γεγονός....δεν ξέρω βέβαια αν τελικά υλοποιήθηκε αυτή η "προσφορά".
Ναι, πριν μήνες ήταν και εγώ διάβαζα το σάιτ ως επισκέπτης (δεν είχα γίνει μέλος ακόμα). Το μαγαζί για το οποίο κάνουμε λόγο ήταν το Συγγρού 29. Ούτε εγώ γνωρίζω αν όντως υλοποιήθηκε η "προσφορά"...
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
και άμα περάσω εγώ το βραδυ και την πάρω που θα το ξέρεις
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.