Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
...αρχοντα μπας κ εχεις (λεω μηπως) τπτ ακρες να φορτωσουμε κανα κινεζουλα για ξενοδοχειο?!?!?!Ελα βενετια εγω εχω πραγματικα ασιατικα χαρακτηριστικα πανω κατω.....
Αφου να φανταστης η αφροδιτη με ειπε κινεζα.....
Αν και εχω ριζες αλλα οκ......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κινεζο ....λαθος μην αρχισετε το δουλεμα.....
...ρε μαγκες, αναποδα το πατε! Πρωτα θα πανε με επιμονη κ υπομονη τα kingSize για να ανοιξουν τον δρομο και μετα θα ακολουθησουν οι υπολοιποι ανετοι κ ωραιοι!
Φιλε μου οχι δεν υπαρχουν καλα κομματια ελλαδα.....αν κατι παιζει εχουν δικο τους κυκλωμα που ειναι απλησιαστο.Μονο για παρτη τους οι κινεζοι....αρχοντα μπας κ εχεις (λεω μηπως) τπτ ακρες να φορτωσουμε κανα κινεζουλα για ξενοδοχειο?!?!?!
Χα χα χα ωρσιος.......ρε μαγκες, αναποδα το πατε! Πρωτα θα πανε με επιμονη κ υπομονη τα kingSize για να ανοιξουν τον δρομο και μετα θα ακολουθησουν οι υπολοιποι ανετοι κ ωραιοι!
ΥΓ. βλεπω την @Venetia να διαβαζει τα μνμ και να μας αρχισει στο κυνηγι με κανα strapon....
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει....να μην κάνουμε χαβαλε πλάκα εδώ μέσα μόνο σεξ!!!!!21 σελίδες+καρτέλα αλλά μόλις μια κριτική.πολλά άχρηστα ποστ μια χαρά πάει και αυτό.
Pathfinder έπρεπε να έχεις nickname!...ρε μαγκες, αναποδα το πατε! Πρωτα θα πανε με επιμονη κ υπομονη τα kingSize για να ανοιξουν τον δρομο και μετα θα ακολουθησουν οι υπολοιποι ανετοι κ ωραιοι!
ΥΓ. βλεπω την @Venetia να διαβαζει τα μνμ και να μας αρχισει στο κυνηγι με κανα strapon....
Το κωλαρακι άστο. Θα το χρωματίσουμε εμείς.Thelw na kanw xrwma koralli ta nuxakia mesa stin vdomada kai tha ta anevasw tote !!! Ligo upomoni !!
Opoios den exei ipomoni na erthei na me sinantisi simera !!
Xuse panw tou !Το κωλαρακι άστο. Θα το χρωματίσουμε εμείς.
...ελπιζουμε και μεσα του, καποια στιγμη!Xuse panw tou !
Ακριβώς.Xuse panw tou !
Vreeee! Esi thes polla xaxa...ελπιζουμε και μεσα του, καποια στιγμη!
...ολα!Vreeee! Esi thes polla xaxa
...ολα!
...βρε, ποτε μην λες ποτε! Αστο να πλαναται σαν μακρινη υποσχεση!
Κορίτσι μου θέλουν το κωλαράκι σου σαν το δικό μου. Αλλά δεν το δίνουμε. !!
Δίνουμε αλλά πράγματα όμως...