xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 5.965
Μεσσηνία.Ξερουμε νομό
Στην Καλαμάτα είναι.
Μεσσηνία.Ξερουμε νομό
Ετσι και θα δεις οτι δεν θα χασεις καυλιαρα μου Παμε για αλλο ενα ραντεβου αυτες τις ημερες με την παρτη σουΤο τελείομα στο στόμα ΔΕΝ είναι extra πλέον.
Nai pameΕτσι και θα δεις οτι δεν θα χασεις καυλιαρα μου Παμε για αλλο ενα ραντεβου αυτες τις ημερες με την παρτη σου
Kalws sas vrikaκαλώς το κορίτσι
αφροδίτη? 28? 38? 48? ποιά απ' όλες?Καλησπέρα σε όλους . Από αύριο και για λίγες μέρες ιμαι διαθέσιμη για ραντεβού.
100€ 1 ώρα.
Το τελείομα στο στόμα ΔΕΝ είναι extra πλέον.
Κάνω διπλό με την φίλη μου την Αφροδίτη για όποιον ενδιαφέρεται.
Στο εροτικ;Μεσσηνία.
Στην Καλαμάτα είναι.
Μην το σκεφτεσαι οτι σου λεω αφου ειναι εξυπνη και συγχωνευσε το cim στα 100 .Παρτο κοριτσι και αν σου γραφω πιπες κραξε με εδωΧθες δοκιμασα την φιλη σου Αφροδιτη,τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω και 'σενα.
Ναι ρε,η επομενη που θελω να δοκιμασω ειναι. Βασικα θα παρω ολες των 100 του φορουμ,σιγα σιγα και θα γραφω κριτικες.Μην το σκεφτεσαι οτι σου λεω αφου ειναι εξυπνη και συγχωνευσε το cim στα 100 .Παρτο κοριτσι και αν σου γραφω πιπες κραξε με εδω
Αφροδίτη 38 ! Hahahaαφροδίτη? 28? 38? 48? ποιά απ' όλες?
Eyxaristw moro mou !!Ωραία ....έχω ακούσει από φίλη σου πολλά καλά για σένα ...πολύ ωραία φαίνεσαι στη φωτογραφία....
Βγαλε και μια μετα το ραντεβου γυμνη με φωτο το γλυκο σου το μουνακιEyxaristw moro mou !!
Auth molis thn evgala prin to rantevou.
Ναι, εκεί ήταν.Στο εροτικ;
Καύλα είσαι και εσύ και η φίλη σου ....τώρα που είστε και οι δύο Αθήνα ... ευκαιρία να βγάζετε φωτογραφίες η μία την άλλη να σας δούμε να σας χαρούμε ....τυχερός ο τύπος που θα σε συνάντηση τώρα ...μες στην καύλα είσαι!!!!!Eyxaristw moro mou !!
Μουναρα είσαι ρε μωρό!Eyxaristw moro mou !!