Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Την ίδια απορία έχω και εγώρε παιδιά και εγώ που είμαι νέος εδώ πως θα στείλω pm
Χμμμμμ.... καλή εξηγήσει από μέρος σού καί ντόμπρα, θά δείξει.....Elate na me deite kai an eimai h theia apo ta Ioannina 'h exw pseyutikh photo sas dinw ta pefta sas pisw !!!!
πώς να κλείσετε ένα ραντεβούXairetai agapes mou. Se ligotero apo 1 vdomada epistrefw. Euxaristw gia ta minimata sas
Σε περιμένουμε...Xairetai agapes mou. Se ligotero apo 1 vdomada epistrefw. Euxaristw gia ta minimata sas
Στείλε μου μήνυμα !!πώς να κλείσετε ένα ραντεβού
Σου εχω στείλει εδώ και τρεις βδομαδες!Στείλε μου μήνυμα !!
στειλε βιογραφικο να εισαι ποιο κατυχυρωμενος ...Σου εχω στείλει εδώ και τρεις βδομαδες!
Απάντηση μηδεν!
Οκ έχεις δίκιο ...μπορεί να δουν το προσωπικό Μ νήμα στο μπου η γυναίκα τους ....Ξαναστείλε βρε γλυκέ μου. Είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή μου έστειλαν αρκετοί μήνυμα και δεν πρόλαβα να απαντήσω.
Αλλά δεν στέλνω πίσω μετά από 3-4 μέρες γιατί μπορεί να είναι παντρεμένοι.
Το +20 να το κόψεις για τελείωμα στο στόμα ....δεν παίζει αυτό .... προσαρμογή σε νέα δεδομέναΚαλησπέρα. Ανεβάζω το πρόγραμμα μου. Τηλέφωνο δίνω σε pm.
Είμαι διαθέσιμη 10:00 με 22:00
1 ώρα 100€
2 ώρες 160€
+20 € Τελείωμα στο στόμα
+30 € Αυταρχικό.
Πίπα χωρίς προφυλακτικό
2 εκτονώσεις
Δεν κάνω πρωκτικό.
Δίνω φιλιά.
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα το πρώτο ραντεβού θα ήθελα να γίνει lacoba
ωραιοσ και νομισα οτι επαρχια δουλευε μονη τησΔεν είναι εξαφανισμένη. Σε στούντιο της επαρχίας είναι ...
Ξερουμε νομόΔεν είναι εξαφανισμένη. Σε στούντιο της επαρχίας είναι ...