Ric - Στο ποτάμι θα βρείς αυτό που ζητάς
ευχαριστω ...
Ric - Στο ποτάμι θα βρείς αυτό που ζητάς
υγ : να υποθεσω οτι υπαρχουν ποταμοπλοια ...
οταν μιλαμε για σερβικο αφρο καταλαβαινεις...
ζητω η σερβια τυπεκαμια φρεσκια πληροφορια για βελιγραδι υπαρχει?
σκεφτομαι να ανεβω για κανενα 3ημερο.
ξενοδοχεια-διασκεδαση-πουτανες-φαγητο.
τυπε σκεφτομε να παω με ενα φιλο να δουμε τι παιζει, για κανενα τριημερο.ζητω η σερβια τυπε
να πας παμμεγιστε και οταν γυρισεις θελουμε λεπτομεριεςτυπε σκεφτομε να παω με ενα φιλο να δουμε τι παιζει, για κανενα τριημερο.
εχω ακουσει καλα πραγματα.
τυπε θα σας δωσω ανταποκριση δυνατη οταν γυρισω.να πας παμμεγιστε και οταν γυρισεις θελουμε λεπτομεριες
γιατι εχει πεσει πολυ φιδιασμα και θελουμε καποιον εμπιστο για πληροφοριες
καμια φρεσκια πληροφορια για βελιγραδι υπαρχει?
σκεφτομαι να ανεβω για κανενα 3ημερο.
ξενοδοχεια-διασκεδαση-πουτανες-φαγητο.
αμα ησουνα τα χριστουγεννα ρε φιλε εκει,κανενα μας μια αναλυτικη ενημερωση για το τι παιζει και πως να κινηθουμε.Ήμουνα τα Χριστούγεννα
Διασκέδαση δοκίμασε στο club stefan brown το ξέρουν όλοι οι ταρίφες. Κόλαση οι σερβίδες...
το αθηνοραμα της σερβιας εισαι ρε τυπε?Καλησπέρα στους συναγωνιστές.
Πρώτο μου μήνυμα στο site και είμαι πανευτυχής που θα μιλήσω για το αγαπημένο μου Βελιγράδι.
Καλησπέρα στους συναγωνιστές.
Πρώτο μου μήνυμα στο site και είμαι πανευτυχής που θα μιλήσω για το αγαπημένο μου Βελιγράδι.
1)ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
REX HOTEL (renovated-ανακαινισμένο)
Ψάξτε το λίγο στο ιντερνετ.
Καθαρό
7 λεπτά με τα πόδια απ το κέντρο του Βελιγραδίου
Αν είναι άντρες οι ρεσεψιονιστ αφηνουν να ανεβάσεις κοπέλα πάνω με την ταυτότητά της.Αν είναι η 1 απ τις 2 γυναικες η οποία είναι καρα-bitch ξεχάστε το.
Τιμή νομίζω 55ευρώ μονόκλινο με διπλό κρεβάτι(πέρσυ το καλοκαίρι τόσο είχε).
2)ΦΑΓΗΤΟ
Οτιδήποτε πάρετε από φαστ φουντ(κομμάτι πίτσα-σαντουιτσάκι-τυροπιτούλα-κιμαδόπιτα-κλπ κλπ)κάνει 1-1,20 ευρώ (100 δηνάρια)
Οποσδήποτε φάτε το φαγητό ΚΑΡΑΤΖΩΡΤΖΕΒΑ.Ενα πλήρες γεύμα σε εστιατόριο ή στου ξενοδοχείου δε 8α σας πάει πάνω από 10-15ευρω.Κατ εμε αξίζει να τρως σε τέτοια μέρη τουλάχιστον τις μισές μέρες.
Μη φοβάστε για το κρέας,είναι δοκιμασμένο.Το μόνο που θα πάθετε είναι ότι θα φάτε μια φρίκη με τις τηγανιτές πατάτες γιατί δεν πολυπαίζουν γενικά εκεί και πρεπει να ψάξεις πολύ για να τις βρεις.
3)ΓΚΟΜΕΝΕΣ(ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ)
Σε οποιοδήποτε κλαμπ πάτε (προτείνω Τόμας Μπραουν-κάπως έτσι)θα πάθετε πλάκα από το πόσο πρόσχαρες και κεφάτες είναι οι Σέρβες.Θα μπορούσα να παρομοιάσω τις Σέρβες γυναίκες με τους Έλληνες άντρες και τους Σέρβους άντρες με τις Ελληνίδες γυναίκες(μίζεροι-μονόχνωτοι και ψώνια).
Αλλάξτε μυαλά,αλλάξτε νοοτροπία γιατί εκεί οι γυναίκες όσο μπάζο κι αν είσαι άμα της πιάσεις την κουβέντα θα σου απαντήσει και δεν έχει κανένα κόμπλεξ ούτε με την εμφάνισή σου,(αρκεί να μην πας σα λέτσος)ούτε με το επάγγελμά σου,ούτε με τα φράγκα σου.Το εντελώς αντίθετο από τις σαπιοΕλληνίδες μας δηλαδή.
Ενοείται δεν το παίζεις ούτε λυγούρης-ούτε αδιάφορος-ούτε υπεράνω.Πιστεύω έχεις αρκετές πιθανότητες να βρεις γκόμενα εάν κάτσεις από 5 μέρες και πάνω.
4)ΠΟΥΤΑΝΕΣ
Ρωτήστε καταρχήν τον ρεσεψιονίστ να σας κανονίσει αυτός.Εγώ επειδή ήταν η 1η φορά έψαχνα να βρω σαν τον μαλάκα μεσα στην πόλη,αλλά λόγω καλοκαιριού ήταν όλα κλειστά και κατέληξα στο να μαμήσω μια σαύρα που μου έφερε ο ρεσεψ.(Άμα τελικά την πάρετε δώστε του 500δηνάρια πουρμπουαρ-5ευρω)
Από τιμές ήταν 150ευρώ οι 2 ώρες.Αν δε σας κάνει η κοπέλα 10ευρώ για το ταξί της.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ζητήστε να μιλάει Αγγλικά γιατί έχουν ένα θεματάκι στη Σερβία όλοι με τα Αγγλικά τους...
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!
αν μου γνωρισει και την ανα νικολιτς του κανω εγω τα εισιτηρια τυπε