διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ελα ρε φίλε πως κάνεις ετσι κώλος και ο ένας κώλος και ο άλλοςΑυτη ειναι η Στεφανιδη ρε τυποι, τι την μπλεξατε εδω μεσα? :S
Ελα ρε φίλε πως κάνεις ετσι κώλος και ο ένας κώλος και ο άλλοςΑυτη ειναι η Στεφανιδη ρε τυποι, τι την μπλεξατε εδω μεσα? :S
Ελα ρε φίλε πως κάνεις ετσι κώλος και ο ένας κώλος και ο άλλος
Ξεροχύνω με Βιλεγκάκι.......................
η βασω πριν καποια χρονια δουλευε κορυδαλλο στην αιγλη που συχναζα και συχναζω ακομα εκει ,τα χε με εναν πιτσιρικα που δουλευε στην ορορα διπλα ακριβως, πολυ καλο παιδι δεν εδινε δικαιωματα και δεν γαμιοταν απο δω και απο κει
η βασω πριν καποια χρονια δουλευε κορυδαλλο στην αιγλη που συχναζα και συχναζω ακομα εκει ,τα χε με εναν πιτσιρικα που δουλευε στην ορορα διπλα ακριβως, πολυ καλο παιδι δεν εδινε δικαιωματα και δεν γαμιοταν απο δω και απο κει
Μέσα έπεσες..... :Sη βασω πριν καποια χρονια δουλευε κορυδαλλο στην αιγλη που συχναζα και συχναζω ακομα εκει ,τα χε με εναν πιτσιρικα που δουλευε στην ορορα διπλα ακριβως, πολυ καλο παιδι δεν εδινε δικαιωματα και δεν γαμιοταν απο δω και απο κει
Η φάτσα της μου θυμίζει κιτρινιάρα Ασιάτισσα.
Δεν γαμάω κατσίκες, αραπίνες , κιτρινιάρες κτλ κτλ
Ούτε με καβλώνουν.
εχει σωματαρα ομως σπανια για τα ελληνικα δεδομενα που βλεπεις ζυμαρια αφαλοτριχες κ παρεο που δεν βγαινει ουτε οταν χεζουν οι ελλεεινιδες
εχει σωματαρα ομως σπανια για τα ελληνικα δεδομενα που βλεπεις ζυμαρια αφαλοτριχες κ παρεο που δεν βγαινει ουτε οταν χεζουν οι ελλεεινιδες
οχι... δε χρειαζεται..στο τει κανεις σκονακια?
Η φάτσα της μου θυμίζει κιτρινιάρα Ασιάτισσα.
Ούτε με καβλώνουν.
Κατσίκες δεν γαμάω ούτε εγώ.......τις άλλες που αναφέρεις τις σκίζω............Η φάτσα της μου θυμίζει κιτρινιάρα Ασιάτισσα.
Ούτε με καβλώνουν.