You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βάσω Βιλέγκας (next top model)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 662
- Εμφανίσεις 190K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τη Βάσω την ξέρω καλά και δεν είναι από την Ελλάς-σκατά-αλλά από τη Βενεζουέλα...να είστε πιο ενημερωμένοι άλλη φορά !
Και ναι..έχει πηδηχτεί με πολλούς !! Τραβάτε κανά ζόρι?? Μαγκιά της και σ'όποιον αρέσει !!
Και ναι..έχει πηδηχτεί με πολλούς !! Τραβάτε κανά ζόρι?? Μαγκιά της και σ'όποιον αρέσει !!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Στον Λάκη να τα πείς αυτά τύπε.Τη Βάσω την ξέρω καλά και δεν είναι από την Ελλάς-σκατά-αλλά από τη Βενεζουέλα...να είστε πιο ενημερωμένοι άλλη φορά !
Εμεις δεν είπαμε οτι δεν την γαμάμε.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Έχει απίστευτη σωματάρα :o :o
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μαλλον αυτη δεν μαs καθεται.....Να περασει η επομενη παρακαλωΣτον Λάκη να τα πείς αυτά τύπε.
Εμεις δεν είπαμε οτι δεν την γαμάμε.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Velvy: έχει απίστευτη κοιλιά.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Kαλή καρδιά βρε.Μαλλον αυτη δεν μαs καθεται.....Να περασει η επομενη παρακαλω
Κάποια θα βρούμε και μεις να μας κάτσει.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ναι ρε,γιατί χαλιέσαι? Μας βλέπουν στον ύπνο τους κ'έτσι................Α, ρε κακομοιρηδες θαρειτε εσας θα γυρισουν να κοιταξουν!
Επισκέπτης
ενω σε καβλωνει η μελετη.
αβυσσος
Η Μελέτη δεν είναι κατσίκα-νέγρα-κιτρινιάρα-μπάζο-αριστερή.
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Α, ρε κακομοιρηδες θαρειτε εσας θα γυρισουν να κοιταξουν!
με ενα-δυο χιλιαρικα αυτη γυριζει και να κοιταξει,και να πιπωσει τον καθενα απο εμας εδω.εσυ και πεντε χιλιαρκα να μας δωσεις,δεν σε πηδαμε σιχαμενη ελλεηνιδα καμπια.ουστ!!!! πατημενη ευκοιλια
πατημενη ευκοιλια
οι μαιμουδοφατσες δεν μου αρεσουν καθολου.
τωρα αν υπαρχουν μαλακες που δινουν για ενα γαμησι σε αυτην,οσα θα φανε στην ταιλανδη σε 10 μερες ειναι μαλακες εντελως.
τουλαχιστον με τα ιδια λεφτα ας πανε στην πηγη να πιουνε νερο.
τωρα αν υπαρχουν μαλακες που δινουν για ενα γαμησι σε αυτην,οσα θα φανε στην ταιλανδη σε 10 μερες ειναι μαλακες εντελως.
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
θέλει ακομα εναν ????Τη Βάσω την ξέρω καλά και δεν είναι από την Ελλάς-σκατά-αλλά από τη Βενεζουέλα...να είστε πιο ενημερωμένοι άλλη φορά !
βάλε μας και τη δική σου φάτσα να δούμε.ποιος λέει αυτό το μούναρο μαϊμουδόφατσα !!! έλα περιμένουμε..οι μαιμουδοφατσες δεν μου αρεσουν καθολου.
Τα εισιτήρια,δεν τα βάζεις στα έξοδα....παίχτη?οι μαιμουδοφατσες δεν μου αρεσουν καθολου.
Η Μελέτη δεν είναι κατσίκα-νέγρα-κιτρινιάρα-μπάζο-αριστερή.
Για το νέγρα-κιτρινιάρα-αριστερή συμφωνώ και εγώ.
μούναρος η κυρία
και καύλα επίσης
για τα περί σχέσεων/πηδημάτων και λοιπής δραστηριότητας (το low profile που κρατάει η βασούλα, σε αντίθεση με τις άλλες της γεννιάς της, κάτι πρέπει να λέει, σωστά?) να ερωτηθεί το villa mercedes και το next top model
και καύλα επίσης
για τα περί σχέσεων/πηδημάτων και λοιπής δραστηριότητας (το low profile που κρατάει η βασούλα, σε αντίθεση με τις άλλες της γεννιάς της, κάτι πρέπει να λέει, σωστά?) να ερωτηθεί το villa mercedes και το next top model
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Έχει στην Αλβανία μογγολάκια?
ο τζεκις χαν ειχε γρηγορα αλογα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις