Νέα

Σημαιοφόροι με κλήρωση και όχι βάσει βαθμολογίας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Μηνύματα
88
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Σωστό το μέτρο. Η σημαία δεν είναι έπαθλο των αρίστων, αλλά τιμή σε όποιον γουστάρει να τη σηκώνει, ακόμα και αλλοδαπό!
Ακόμα καλύτερα θα ήταν δε, εάν είχε τα αρχίδια ο Σύριζα και καταργούσε το μιλιταριστικό έκτρωμα των μαθητικών παρελάσεων.
Οι σχολικές γιορτές των εθνικών επετείων είναι αρκετές και θα έπρεπε να αναβαθμιστούν δίνοντας εκτός από την τιμή στους ήρωες και τα διδάγματα της ιστορίας τα οποία δυστυχώς δεν μαθαίνουμε.

Τέλος, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να ξαναδούμε λίγο βαθύτερα και ευρύτερα τις έννοιες πατρίδα και σημαία, γιατί πολύ πατριδοκαπηλεία έχει πέσει τελευταία. Ως οι πλέον εξέχοντες υπερασπιστές των συμβόλων και της πατρίδας εμφανίζονται οι θαυμαστές του Αδόλφου, αγκαλιά με την πολιτική κάστα που πλούτισε εις βάρος της πατρίδας και την οδήγησε εν πολλοίς στο χάλι που βιώνουμε.
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16
Το θέμα δεν είναι η σημαία σαν τρόπαιο. Το θέμα είναι η σημαία σαν εθνική συνείδηση η οποία μεθοδικά και με σχέδιο τείνει να εξαλειφθεί...
 

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Μηνύματα
552
Like
34
Πόντοι
6
Δεν είναι το ίδιο πράγμα.Στους Ο.Α υπάρχει αποτέλεσμα σε έναν ίσο αγώνα για όλους.Όλοι π.χ στα 100μ έχουν το ίδιο χρονόμετρο να τους μετράει.Όλοι στο άλμα εις ύψος έχουν τον ίδιο πήχη.Στο σχολείο ποιος σε κρίνει;Αυτός που μπήκε με την επετηρίδα;Αυτός που το πανεπιστήμιο δεν το τελείωσε στα 4 χρόνια αλλά στα 10;Αν τα πανεπιστήμια πέταγαν έξω όποιον δεν πέρναγε τα μαθήματα εντός του έτους που διδάσκονταν και αν έπιαναν δουλειά με εξετάσεις θα το δεχτώ.Και αν ένας μαθητής π.χ ζει σε ένα καλό περιβάλλον και ο άλλος δεν έχει ούτε θέρμανση το χειμώνα;Υπάρχουν ίδιες συνθήκες για όλους;Προσωπικά ξέρω πολλά άτομα με 18+ απολυτήριο λυκείου που δεν μπήκαν ούτε σε ΤΕΙ.Ο Βαθμός στην Ελλάδα είναι μαϊμού.

Μαν και στους Ολυμπιακούς δεν προπονούνται όλοι οι αθλητές κάτω από τις ίδιες συνθήκες ούτε έχουν όλες οι χώρες τους ίδιους πόρους. Δεν παίρνουν όμως μετάλλια μόνο οι αθλητές των πλούσιων χωρών. Όπως δεν είναι αριστούχοι μόνο οι μαθητές πλούσιων οικογενειών. Παλιά δεν έλεγαν πως πολλοί αριστούχοι έβγαιναν από τα μικρά, ορεινά χωριά αφού διάβαζαν γιατί ήθελαν να φύγουν από κει? Πόσα παιδιά πλούσιων οικογενειών δεν πατώνουν και τρέχουν στο Deree κλπ?

Προσωπικά θεωρώ πως υπάρχουν και άλλες μεταβλητές εκτός του οικογενειακού εισοδήματος που επηρεάζουν την απόδοση κάποιου στο σχολείο.

Όσο για την αποτυχία του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος στην Ελλάδα, για την οποία συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, η λύση δεν είναι να αλλάξουμε πως καθορίζεται ο σημαιοφόρος στις μαθητικές παρελάσεις αλλά να διορθωθεί το σύστημα. Ας αξιολογούνται οι εκπαιδευτικοί βάσει της διδασκαλίας τους και ας απορρίπτονται αυτοί που δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά. Έτσι θα επιτευχθεί το level playing field για τους μαθητές (και από αυτό θα ωφεληθούν οι μαθητές που προέρχονται από φτωχότερες οικογένειες) κατά την ταπεινή μου άποψη.
 

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Μηνύματα
5.037
Like
198
Πόντοι
66
και τι αφορά το μέσο νορμάλ άνθρωπο αυτή η είδηση.. σημαίες - παρελάσεις κτλ  :jerking:
προ κρίσης όλοι θα τα σπάγαν στα μπουζούκια και θα έγραφαν την παρέλαση στα !@$!@ τους..τι στον πούτσο έπαθε ο κόσμος λόγο αφραγγίας και ασχολείτε με μαλακίες
Συμφωνώ.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.432
Κριτικές
514
Like
70.012
Πόντοι
41.129
Σημαιοφόροι, παραστάτες κλπ όλα μία παπάτζα είναι. Ναι είναι μαλακία πχ να κληρωθεί ως σημαιοφόρος ένας που δεν άνοιξε βιβλίο.

τυπε το βλέπεις πολύ στραβα το θεμα... την σημαια είναι αξιοι να την κρατουν ολοι, αν από μικρα παιδια στη συνειδηση τους περασεις ότι είναι ανίκανοι να σηκωσουν την σημαια, αυριο μεθαύριο πως θα τους ζητησεις
να πανε να την υπερασπιστούνε ? επισης ποιος είναι αριστος μαθητης ? οποιου ο πατερας εχει λεφτα να τα στελνει φροντιστηρια και να κανει ιδιατερα για να βγαζει 19,9 η αυτος που από μονος του βγαζει 14 ?

 

Sunob

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2017
Μηνύματα
9
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Η σημαια δεν πρεπει να ειναι βραβειο για τους αριστους μαθητες και επιτελους παμε προς αυτη την κατευθυνση.Την σημαια θα πρεπει να την ''κουβαλαει'' αυτος που αισθανεται περιφανος οταν θα το κανει.Αλλωστε υπαρχουν αριστοι μαθητες που δεν θελουν να το κανουν(και ειναι δικαιωμα τους) και λιγοτερο καλοι μαθητες που και μονο στην ιδεα της σημαιας αισθανονται συγκινηση.  
Την σημαια θα πρεπει να εχει δικαιωμα ο καθε μαθητης να την σηκωσει σε μια παρελαση(φυσικα για οποιον το θελει) και το πιο δικαιο ειναι να γινεται με κληρωση(που θα συμμετεχουν μονο οι μαθητες που θελουν να σηκωσουν την σημαια). Για τους αριστους μαθητες καλο θα ηταν σαν αναγνωριση του κοπου τους, να τους δινεται καποιος επαινος και ισως κατι σαν υποτροφια(ας πουμε για παραδειγμα ετησια διδακτρα για καποια ξενη γλωσσα ή κατι τετοιο).
Ετσι ολοι οι μαθητες θα εχουν κινητρο να βελτιωσουν τις επιδοσεις τους στα μαθηματα και δεν θα νιωθει κανενα πιτσιρικι οτι δεν ειναι αξιο να σηκωσει μια σημαια επειδη οι βαθμοι του δεν ειναι τοσο καλοι, που ας μην κρυβομαστε, κυριως στο δημοτικο οι βαθμοι σε μερικα παιδια δινονται και χαριστικα λογω καλων σχεσεων καποιων γονεων με τον δασκαλο.
Υ.Γ Μην μας πιανει ο πονος για τους αριστους μαθητες ,οταν αυτο το κρατος και συστημα , τοσα χρονια το μονο που κανει για τους πραγματικα αριστους μαθητες και πτυχιουχους ειναι να τους ανοιγει την πορτα για το εξωτερικο και μετα να λεει πως τα λαμπρα μυαλα εγκαταλειπουν την Ελλαδα( και καλα κανουν,πως να ζησουν εδω αλλωστε? )(συγνωμη αν σας κουρασα).
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ελυσε  ολα τα αλλα θεματα το τσιρκο

εμεινε μονο αυτο ποιος μαθητης του δημοτικου θα κραταει την σημαια

σε λιγες μερες ερχεται η 3η αξιολογηση με 113 προαπαιτουμενα

καλο το σανο που σερβιρουν
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εμεις παντως το χαβα μας

σημαιακηδες και αντισημαιακηδες στους αριστους
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.268
Κριτικές
166
Like
27.214
Πόντοι
34.538
Κληρωσεις στα σχολεια..
ΜΠΡΑΒΟ..Να κληρωνουμε και τις υποτροφιες τοτε..
Με τη λογικη του γραφικου παππουλη που κανει τον Υπουργο Παιδειας,
γιατι να μην τυχανουν υποτροφιες και οι μεσαιοι μαθητες??

Α,και κατι αλλο....μιας και θα κανουν κληρωσεις στα σχολεια,
να κανουν και του ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ κλπ...εκει ..
Μην κανει εξοδα η κρατικη τηλεοραση..

ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
2212209.jpg


Βανδάλισαν την Ελληνική σημαία στο στο gay pride.



ειναι θεμα παιδειας

mn2.JPG


pride01.jpg


Τσακαλώτος, Καρανίκας, Φίλης και Κωνσταντοπούλου στην παρέλαση gay pride

images


http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2017/06/IMG_6417.jpg[/img[/URL]]

[img]https://1.bp.blogspot.com/-6gdG2RA1884/WTxC0-Pnj-I/AAAAAAAAlkQ/aJhGjvFkdGQLmo1i44gSbA-6oVuiyzmDwCLcB/s640/pride1_0.jpg

pride2.jpg


το αριστερο αδελφατο αρχισε απο το δημοτικο το θεμα παιδειας

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Πολλά χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν καταχέση την σημαία γιατί να μασ νοιάζει ποιος θα την κρατήσει?  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.910
Κριτικές
16
Like
14.801
Πόντοι
6.515
Η μοναδικη "δυτικη" χωρα που θα περνουσε νομοσχεδιο για την παιδεια και το μοναδικο θεμα που θα γινοταν γνωστο και θα σηκωνε συζητησεις θα ηταν η κληρωση για τους σημαιοφορους...δηλαδη ενα παντελως αδιαφορο θεμα, αλλα για μια χωρα οπως η ελλαδα οπου η πολιτικη παιδεια ειναι λιγο πανω απο πακισταν και σομαλια ειναι νορμαλ αυτο...

για το ότι οι πιο πολλοι που σπουδαζουν σημερα εχουν σκοπο να μεταναστευσουν για να μην πληρωνουν το 70% του εισοδήματος στους καρανικες του δημοσιου, ακουστηκε καμμια κουβεντα τυποι?  :think: :S
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
parakato.gr2.JPG


για προσεχτε πισω απο τα σκυλια

τα 3 ανηλικα

ξεπεσμος

slide_521578_7357506_free.jpg


και εδω οι 2 ανηλικες κοπελες πισω απο το γελαστο αγορι

στο φετεινο τσιρκο που βεβηλωσαν την σημαια

αυτοι οι συμμοριτες ειναι αδιστακτοι πλεον
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
Με βάση το Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης πλέον οι σημαιοφόροι των δημοτικών σχολείων θα ορίζονται μετά από κλήρωση.

Ο Κυριακος δικαιώθηκε που δεν ψηφισε για Προεδρο της Δημοκρατίας τον Πακη.... ο χειροτερος Προεδρος, μαριονετα στα χερια του Τσιπρα... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
 

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Μηνύματα
941
Like
246
Πόντοι
26
Το φετινο mr.malakas θα εχει και σημαιοφορους και παραστατες?
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αφου κοψανε από τους αριστούχους την σημαια για να εχουν ευκαιρια και οι αγραμματοι στο σχολειο...



... να κοψουνε και τα πόδια των ψηλών για να εχουν ευκαιρια και οι κοντοι στο μπάσκετ.

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Κυριακος δικαιώθηκε που δεν ψηφισε για Προεδρο της Δημοκρατίας τον Πακη.... ο χειροτερος Προεδρος, μαριονετα στα χερια του Τσιπρα... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

τον ψηφισαν ομως ολοι οι βουλευτες της νουδου εκτος απο 2 συν το δρακουλινι

Κυρ.Μητσοτάκης: Απών, γιατί δεν θέλω να καταψηφίσω τον Παυλόπουλο

«Δεν έχω πειστεί, όμως, μέσα από την πολιτική του διαδρομή ότι είναι ο πιο κατάλληλος για πρόεδρος της Δημοκρατίας» σημειώνει στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Μητσοτάκης και αναφέρει τρεις λόγους:

«Δεν αντιστάθηκε στις 'σειρήνες' του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008 και, τέλος, δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ επιθυμούσα» εξηγεί ο βουλευτής της ΝΔ.


δηλαδη το δρακουλινι καρφωνει ευθεως τον καραμανλη και την νεα δημοκρατια

δικος σας ειναι βρειτε τα

τσιρκο με πολλα νουμερα

 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
τον ψηφισαν ομως ολοι οι βουλευτες της νουδου εκτος απο 2 συν το δρακουλινι

Τζονακο λαθος της ΝΔ, εγώ το αναγνωρίζω...να δω ποτε θα αναγνωρίσεις λαθος του ΠΑΣΟΚ....
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τζονακο λαθος της ΝΔ, εγώ το αναγνωρίζω...να δω ποτε θα αναγνωρίσεις λαθος του ΠΑΣΟΚ....

εχω αναγνωρισει και το εχω ποσταρει το 12

την συγκυβερνηση με τον πιτσαδορο τεραστιο λαθος του βενιζελου

δυστυχως επιβεβαιωθηκα

αλλο λαθος ηταν του ανδρεα που δεν εστειλε τον δρακουμελ στο ειδικο δικαστηριο το 93

αλλο λαθος του γιωργου που δεν αφησε την χωρα να πτωχευσει το 10 να δουν την γλυκα οι αριστροδεξιοι μπαχαλακηδες της ανω και κατω πλατειας

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom