Νέα

Βάσω Βιλέγκας (next top model)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.421
Like
3
Πόντοι
16
ψαχνω ψαχνω δε βρισκω βολιβια

albania_mapLTR.png
 

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.615
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Η κοπελα ειναι κουκλα :grin:

Μοιαζει πολυ στην Lucy Liu :rolleyes:
 

Επισκέπτης
Αυτή δεν τη γουστάρω.
Όπως και καμία latina ...

only caucasians !!!!!!!!
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
200
Πόντοι
866
Νίνης-Γκέντζογλου σφάζονταν στα πόδια της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βάσω Βιλέγκας, το κορίτσι με την εξωτική ομορφιά και τα σπάνια χαρακτηριστικά, έκανε τους Σωτήρη Νίνη και Σάββα Γκέντζογλου να έρθουν αντιμέτωποι για τα μάτια της. O sportdog σας την παρουσιάζει…
Νίνης-Γκέντζογλου σφάζονταν στα πόδια της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βάσω Βιλέγκας είναι 20 ετών και οι γονείς της κατάγονται από τη Βενεζουέλα. Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 2,5 ετών και ουσιαστικά αισθάνεται Ελληνίδα.

Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Next Top Model» - κυρίως, γιατί τα βρόντηξε και έφυγε. Έμεινε στο παιχνίδι μόνο δυόμισι εβδομάδες, αφού όπως είχε δηλώσει η ίδια βαριόταν αφάνταστα και δεν μπορούσε με τίποτα την καταπίεση…

Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ δούλευε για να τα βγάλει πέρα ως υποδοχή στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανιζόταν ο Νότης Σφακιανάκης, ενώ έχει δουλέψει και σε κομμωτήριο.

Το μελαχρινό μοντέλο με τις εντυπωσιακές αναλογίες φαίνεται πως έχει αδυναμία με τους ποδοσφαιριστές. Το καλοκαίρι του 2010 εμφανίσθηκε στο πλευρό του άσου του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Νίνη. Οι κοινές τους εμφανίσεις σε γνωστά κλαμπ της Αθήνας έδωσαν αφορμή για σχόλια περί νέου ειδυλλίου.

Πάντως, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν υπήρχε έρωτας ή φιλία με τον Νίνη, καθώς μετά από λίγες εβδομάδες, η Βάσω έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή, του Σάββα Γκέντζογλου της ΑΕΚ!

Το ζευγάρι ταίριαξε αμέσως και έφτασαν μάλιστα πολύ σύντομα στο σημείο να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Τα προβλήματα όμως δεν άργησαν να έρθουν… Η Βάσω κάνει όνειρα για διεθνή καριέρα και εκείνη την περίοδο είχε δεχθεί προτάσεις από δύο ιταλικά πρακτορεία στο Μιλάνο.

Φαίνεται ότι η προοπτική αυτή δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή και τότε άρχισαν οι διαφωνίες και οι τσακωμοί. Κάπως έτσι ήρθε και η ρήξη ανάμεσά τους. «Με τον Σάββα είχαμε δεσμό. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ήμασταν μαζί για κάποιους μήνες , αλλά αυτό έχει πλέον τελειώσει», έχει δηλώσει το όμορφο μοντέλο σε γνωστή εφημερίδα.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
200
Πόντοι
866
βενεζουελα
βολιβια
μπερδεμα η δουλεια
την κοβω απο μογγολια τυποι μου :2funny:
αλλη φουρειρα και αυτη :2funny:
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Τυπε θελω να εχει και κατι σοφιστικε η γκομενα για να μου κανει κλικ....Αμα ειναι κουκλαρα και κυκλοφορει σαν πλατεια συνταγματος δεν μου λεει τιποτα....  :) :) :)

καψωσα λεμε...αυτο θα πει να κερδιζει καποιος μια γυναικα με το λεγειν :think:
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
να που υπαρχουν αντρες που τους νοιαζει το πνευματικο επιπεδο της γυναικας :2funny:


δεν ειναι αυτο το ζητημα....ειναι η συνειδητοποιηση και μονο οτι υπαρχει εστω και ενας εκλεκτικος (προσεξε την λεξη) αντρας....και συνηθως οι εγκεφαλικοι ειναι και εκλεκτικοι και αυτο δεν εχει τοσο σχεση με το πνευματικο επιπεδο :grin:

για να ειμαι ον τοπικ...μου αρεσει η δεσποινις και νομιζω δεν την κολακευουν οι φωτογραφιες....απο λιγα επεισοδια που ειχα δει στο νεξτ τοπ μοντελ μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο κατι αλλες :grin:
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom