loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
KALH EINAI...
τυπε δεστην απο κοντα και μετα μιλα,ειναι κοντοπουτανο αλλα ειναι μουναρος,σε κοιταει το ματι της και χανεις το φως σου.ειναι απο τις λιγες που τις αδικουν οι φωτο και η τηλεοραση.οι γκομενες που ποσταρονται εδω κατα 90% ειναι σαν να βγηκαν απο το ιδιο εργοστασιο με σιλικονατα playmobil...
τυπε δεστην απο κοντα και μετα μιλα,ειναι κοντοπουτανο αλλα ειναι μουναρος,σε κοιταει το ματι της και χανεις το φως σου.ειναι απο τις λιγες που τις αδικουν οι φωτο και η τηλεοραση.
Τυπε θελω να εχει και κατι σοφιστικε η γκομενα για να μου κανει κλικ....Αμα ειναι κουκλαρα και κυκλοφορει σαν πλατεια συνταγματος δεν μου λεει τιποτα....
τοτε να την πεσεις στην λουκριτιαΤυπε θελω να εχει και κατι σοφιστικε η γκομενα για να μου κανει κλικ....Αμα ειναι κουκλαρα και κυκλοφορει σαν πλατεια συνταγματος δεν μου λεει τιποτα....
Τυπε θελω να εχει και κατι σοφιστικε η γκομενα για να μου κανει κλικ....Αμα ειναι κουκλαρα και κυκλοφορει σαν πλατεια συνταγματος δεν μου λεει τιποτα....
για να κανεις μια φιλοσοφικη κουβεντα μαζι της τυπε?Τυπε θελω να εχει και κατι σοφιστικε η γκομενα για να μου κανει κλικ....Αμα ειναι κουκλαρα και κυκλοφορει σαν πλατεια συνταγματος δεν μου λεει τιποτα....
καλα εσυ μην διαβασεις για σοφιστικε γκομενα
τοτε να την πεσεις στην λουκριτια
τι να κανω ρε αγαπη....?εχω βαρεθει να βλεπω μετριες και κακες γκομενες να πλασαρονται ως θεες...γλαστρες...καλα εσυ μην διαβασεις για σοφιστικε γκομενα
αμεσως να συμφωνησεις
για να κανεις μια φιλοσοφικη κουβεντα μαζι της τυπε?
εντελος λουμπεν κλαμπ το μερος που εχουν τραβηχτει οι φωτο
τι να κανω ρε αγαπη....?εχω βαρεθει να βλεπω μετριες και κακες γκομενες να πλασαρονται ως θεες...γλαστρες...
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαα καρπουζεμπορες....χαχαχαχαχααα ε ναι ρε φιλε...και η γκομενα περικυκλωμενη απο λουμπεν μικροαστους καγκουρες τυρεμπορες που τους τρεχουν τα σαλια....
μα δε το παιζει θεα η κοπελα ουτε γ μοντελο παει.μια νορμαλ ωραια κοπελιτσα ειναι με θεο γκομενο...είπε η γκόμενα που θεωρεί τη Καραβάτου όμορφη... πολύ
εμένα μου αρεσει παντως (η γκόμενα όχι η Λουκριτία)