soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.380
- Πόντοι
- 456
Να αυτη ειναι και ειναι και πολυ ωραιο μουνακι.H Πατρίτσια Περιστερη -Μιλικ είναι η ξανθιά ;
Ξέρουμε αν έχει καμμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή Μιλικ;
Να αυτη ειναι και ειναι και πολυ ωραιο μουνακι.H Πατρίτσια Περιστερη -Μιλικ είναι η ξανθιά ;
Ξέρουμε αν έχει καμμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή Μιλικ;
Xαθηκε από την τηλεπιατσα...παντρεύτηκε κάναν φτωχό εργοστασιάρχη και αυτή;Να αυτη ειναι και ειναι και πολυ ωραιο μουνακι.
Δεν εχω ιδεα τι κανει και ποιος την ταιζει.Xαθηκε από την τηλεπιατσα...παντρεύτηκε κάναν φτωχό εργοστασιάρχη και αυτή;
Ουτε εσύ ,ούτε εγώ, ούτε κανείς...δυστυχώς...οποιος μάθει κάτι θα κερδίσει μια θέση στο πέη roll της Οκ!Δεν εχω ιδεα τι κανει και ποιος την ταιζει.
Δεν είναι κάτι κρυφό. Ζει χρόνια στο Μεξικό. Ο δικός της είναι ντόπιος αρχιτέκτονας.Ουτε εσύ ,ούτε εγώ, ούτε κανείς...δυστυχώς...οποιος μάθει κάτι θα κερδίσει μια θέση στο πέη roll της Οκ!
Μας την έφαγε ο Ινδιάνος;;;Δεν είναι κάτι κρυφό. Ζει χρόνια στο Μεξικό. Ο δικός της είναι ντόπιος αρχιτέκτονας.
Αυτή με τη μόδα ασχολείται. Και από κάτι φωτογραφίες που ανεβάζει πρέπει να έχουν μπόλικο χρήμα.
Στείλε κι ένα βιογραφικό στην Οκ!!Δεν είναι κάτι κρυφό. Ζει χρόνια στο Μεξικό. Ο δικός της είναι ντόπιος αρχιτέκτονας.
Αυτή με τη μόδα ασχολείται. Και από κάτι φωτογραφίες που ανεβάζει πρέπει να έχουν μπόλικο χρήμα.