Επισκέπτης
ρωσοφιlε diky χαιρετω
Γιατι σε πρασινισανε
Γιατι σε πρασινισανε
ρωσοφιlε diky χαιρετω
Γιατι σε πρασινισανε
Παντρεμένη στα 18 με κάποιον πολύ μεγαλύτερό τηςΑς πει κανας χρυσοστομος απο που ξεκινησε η λοη γιατι ολοι κατι εχουμε ακουσει.. ;)
επειδη καταγωγη εχω απο τρικαλα ξερω καποια πραγματα αλλα δεν ειναι για δημοσιευση,οχι τπτ τρελα αλλα σιγουρα για καποια που θα ντρεπετε,περασμενα ξεχασμενα ομως...Ας πει κανας χρυσοστομος απο που ξεκινησε η λοη γιατι ολοι κατι εχουμε ακουσει.. ;)
επειδή καταγωγή έχω από Τρίκαλα ξέρω κάποια πράγματα αλλά δεν είναι για δημοσίευση,όχι τπτ τρελά αλλά σίγουρα για κάποια που θα ντρεπετε,περασμένα ξεχασμένα όμως...
ναι ρε μαγκα οι γονεις της τι ειναι γερμανοι?απο ενα χωριο εξω απο τα τρικαλα.κ η ψωνισμενη λεει οτι ειναι απο λαρισα.Συγγνώμη dimispagrati7 αλλά από τη ξέρω η τύπισσα έχει μεγαλώσει Γερμανία, τη σχέση έχει με Τρίκαλα
ναι ρε μαγκα οι γονεις της τι ειναι γερμανοι?απο ενα χωριο εξω απο τα τρικαλα.κ η ψωνισμενη λεει οτι ειναι απο λαρισα.
Πολλά ακούγονται για την σχέση της με την υπέυθυνη του Αλτερ
Παντρεμένη στα 18 με κάποιον πολύ μεγαλύτερό της
Ντουέτο με κάποια άλλη που το παίζει τώρα σοβαρή δημοσιογράφος στο ΕΧΤΡΑ3 (Τάνια Ιακωβίδου)
ε? την υπευθυνη της εκπομπης της εννοειτε τη Ρανια Ματαφια
Ντουέτο με κάποια άλλη που το παίζει τώρα σοβαρή δημοσιογράφος στο ΕΧΤΡΑ3 (Τάνια Ιακωβίδου)