Νέα

Βάσια Λόη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά γενικώς δεν καίγομαι να μάθω με ποιον πηδιέται η καθεμιά...εκτός αν είναι ο προηγούμενος της σειράς που βρίσκομαι εγώ...
έγινε η κάθε κατίνα τώρα γκόμενα...ρε, είδα εγώ στο Κερατσίνι ένα θεόμουνο στο δρόμο...και δεν μπορούσα να το καμακιάσω γιατί πιο κάτω ήτανε μια γνωστή μου και 8α με κάρφωνε αυτοστιγμή...όχ θρεντ θα άνοιγα για αυτήνε....ακόμα και τον τραπεζικό λογαριασμό μου θα άνοιγα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δεν ξερω τι λετε εσεις.. μαλλον στραβα θα σας εμπενε στο μουνακι της ε???

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
.......μετά λέτε γιατί οι ελεηνίδες έχουνε γίνει ψηλομύτες κλπ....

αυτην την καραμελα θα την εχουμε ακομα πολυ στο στωμα μας?? υπαρχει αναλογο θερντ με τετοιο τιτλο. Εσενα κ του παπα δεν σας αρεσει. οκ.  Τι να κανουμε τωρα εμεις? αμα ειναι ετσι να τραβαμε μαλακια με την κυρια που δουλευει στον φουρνο, στο προπο κ τις παλιες ελληνικες τσοντες.. να σβηστουνε ολα τα θερντ με celebreties. Ειμαι σιγουρος οτι κ εσυ, κ ο αλλος, κ οποιος τελος παντων λεει την ατακα αυτη τον εχετε κανει λαστιχο για καπια απο αυτες. Ισως να μην ειναι η Βασια Λοη, αλλα θα ειναι μια αλλη.. κ σιγουρα ποσταρατε κατι για αυτην.. Μπορουμε να τα βρουμε τι ποσταρε ο καθενας..

μην λετε μαλακιες τοτε σας παρακαλω που θιγουνε κοσμο κ γουστα ανθρωπον εδω μεσα, εμενα ετσι μου φανηκε...

Αλλο η αποψη σας για την γκομενα, άλλο η καραμελιτσα ελλεηνιδες κλπ κλπ

φιλικα παντα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτην την καραμελα θα την εχουμε ακομα πολυ στο στωμα μας?? υπαρχει αναλογο θερντ με τετοιο τιτλο. Εσενα κ του παπα δεν σας αρεσει. οκ.  Τι να κανουμε τωρα εμεις? αμα ειναι ετσι να τραβαμε μαλακια με την κυρια που δουλευει στον φουρνο, στο προπο κ τις παλιες ελληνικες τσοντες.. να σβηστουνε ολα τα θερντ με celebreties. Ειμαι σιγουρος οτι κ εσυ, κ ο αλλος, κ οποιος τελος παντων λεει την ατακα αυτη τον εχετε κανει λαστιχο για καπια απο αυτες. Ισως να μην ειναι η Βασια Λοη, αλλα θα ειναι μια αλλη.. κ σιγουρα ποσταρατε κατι για αυτην.. Μπορουμε να τα βρουμε τι ποσταρε ο καθενας..

μην λετε μαλακιες τοτε σας παρακαλω που θιγουνε κοσμο κ γουστα ανθρωπον εδω μεσα, εμενα ετσι μου φανηκε...

Αλλο η αποψη σας για την γκομενα, άλλο η καραμελιτσα ελλεηνιδες κλπ κλπ

φιλικα παντα
πολυ ''σφιγμενο'' σε βλεπω. χαλαρα βρε παληκαρι. εσενα σου αρεσει, εμας οχι. τι να κανουμε τωρα ? να μην το λεμε ?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
οχι οχι, καθε αλλο. Οποιος δεν του αρεσει να το λεει.. δεν μπορουμε να εχουμε ολοι μας την ιδια αποψη κ ιδιο γουστο.

Με πειραζει το ελλεηνιδες στο συγκεκριμενο θερντ. δεν νομιζω να κολαει. Το ελλεηνιδες το εχουμε ψωμοτυρι πλεον. Μην κανεις ετσι για αυτο γινονται ελλεηνιδες, μην κανεις το αλλο για αυτο γινονται ελλεηνιδες, μη μη μη..

που κολλαει το μουνι η Λοη (εμενα μου αρεσει) με το εαν οι ελληνιδες γινονται ελλεηνιδες.

μην μπερδευουμε σοβρακα με γραβατες.. με καταλαβαινεις τι με ενοχλησε??

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κ το ωραιο ειναι οτι τα αλλαζει μετα αυτα που ελεγε πρωτα...

όχ θρεντ θα άνοιγα για αυτήνε....ακόμα και τον τραπεζικό λογαριασμό μου θα άνοιγα

δηλαδη πες μου τωρα λογικη. Για την Λοη την celebrity τον πειραξε, αλλα για την γκομενα του δρομου θα ανοιγε λογαριασμο... Να πως γινονται ελλεηνιδες Παπά φιλε μου.. φασκουμε κ αντιφασκουμε

Επισκέπτης
ρε παιδιά..μετά λέτε γιατί οι ελεηνίδες έχουνε γίνει ψηλομύτες κλπ.
Ε, μα είναι δυνατόν τόσος ντόρος για αυτή την κοπέλα; Ήμαρτον...πολύ μέτρια!
Και ειδικά η φάτσα της..εμένα μου προκαλεί τη διάθεση να της ρίξω μπάτσα...το δε στήσιμό της με ξεκαυλώνει εντελώς...

μάλλον δεν την έχεις δει από κοντά, γι' αυτό τα λες αυτά..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κουφιοκεφαλο μουνι της σειρας.

Δεν έχω τίποτα εναντίον τής ανωτέρω κατηγορίας αιδοίων.

Να προσθέσω ότι όλες οι κατηγορίες είναι χρησιμες και πρέπει να τις τιμούμε. Η ανωτέρω εμενα για ενα 2ωράκι μου πέφτει κουτί. Και ούτε CIF ουτε τίποτα. Streigh fuck με τα πόδια στις πλάτες. Ξεπάτωμα.

Επισκέπτης
Δεν έχω τίποτα εναντίον τής ανωτέρω κατηγορίας αιδοίων.

Να προσθέσω ότι όλες οι κατηγορίες είναι χρησιμες και πρέπει να τις τιμούμε. Η ανωτέρω εμενα για ενα 2ωράκι μου πέφτει κουτί. Και ούτε CIF ουτε τίποτα. Streigh fuck με τα πόδια στις πλάτες. Ξεπάτωμα.

περι ορέξεως....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε παιδιά..μετά λέτε γιατί οι ελεηνίδες έχουνε γίνει ψηλομύτες κλπ.
Ε, μα είναι δυνατόν τόσος ντόρος για αυτή την κοπέλα; Ήμαρτον...πολύ μέτρια!
Και ειδικά η φάτσα της..εμένα μου προκαλεί τη διάθεση να της ρίξω μπάτσα...το δε στήσιμό της με ξεκαυλώνει εντελώς...

ναι ρε... η μετρια... το μπαζο.. η κακασχημη... το 1 μετρο κ ενα μιλκο... η χονδρη.. η φασολα (<--θεικη εκφραση)

τι λετε?????// γκομεναρα ειναι η γυναικα... αμα μπορειτε βρειτε καλυτερες... ξερω θα πειτε οτι εχετε βρει ηδη  :P :P

OP
OP
C

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/177328235/tv2.avi[/URL]

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βασικα ειναι το πιο αταλαντο πλασμα στην ΤιΒι αλλα δεν ειμαι τηλεκριτικος

Δεν λεω γκομενακι φοβερο (γκομενακι γιατι ειναι μπασμενακι)

Ειναι για κανα φραγκατουλη που θελει γκομενακι γνωστο να το πηγαινει βολτουλες να του προσφερει πλουσια ζωη

και να καμαρωνει και αυτος σαν γυφτικο σκεπαρνι...

Βεβαια αυτος θα περνει στα ταξιδια που θα κανει και τιποτα απιστευτες Ψηλες (αυτο θα το εχει αποθημενο) μουναρες καλλγκερλς

κατα τα Αλλα θα ειναι ολοι ευτυχησμενοι

Κοινος μαλακιες

Πολυ φλαταδουρα το ολο θεμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:bigdick:

Συνημμένα

• vasia_lois_122_589lo.jpg
    vasia_lois_122_589lo.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 62
  • VasiaLoi004.jpg
    VasiaLoi004.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 59
OP
OP
C

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/177591347/Loi_TopSecret_24.avi[/URL]

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
πολλες  αν οχι ολες μολις ΄΄πιασουνε΄΄ την καλη ξεχνανε απο που ξεκινησανε κ τι κανανε ...

Ας πει κανας χρυσοστομος απο που ξεκινησε η λοη γιατι ολοι κατι εχουμε ακουσει.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom