Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.211
Πόντοι
6.056
Όταν θα θριαμβολογεί παρέα με το σκύλο του και τους γνωστούς παλαμάκηδες για την εικονική του νίκη, εγώ θα πηδάω μια παλιά γκόμενα που περιμένω για Χριστούγεννα. Πραγματική. :sunglasses:
Άλλος που είχε γράψει για μένα 10.000 posts πριν μάθω ότι υπάρχει , που γέμιζε σελίδες στους παλιούς διαγωνισμούς του στέκα , όλο τον αύγουστο , χριστούγεννα και πρωτοχρόνια (ώρες μεσημεριανών τραπεζιών , αλλαγής χρόνου, βραδυνών τραπεζιών έγραφε σε αυτή τη μαλακία ) , πήγαινε να μου την πει , επειδή είχα γράψει ότι αν πάω να ζήσω κεντρική ευρώπη μπορεί να πετάγομαι σε διπλανή χώρα, να πηδάω γκόμενα φοιτητικής εποχής , που είναι 6 χρόνια νεότερη από μένα και είναι και ντερέκι ! Τι ψάχνεις ;;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.303
Πόντοι
3.846
Moi? Moi, seulement cogne et foutre.

Γιατί μιλάτε γαλλικά; Για στήριξη στον φίλο μας που μένει στην γαλλική Ριβιέρα ή για να δώσετε έμφαση;
έχει και ένα επίπεδο εδώ το νήμα φίλτατε. Δεν ξεκατινιαζόμαστε με λεξιλόγιο καφενόβιων όπως μερικοί μερικοί σε άλλα νήματα. Εδώ είμεθα όλοι gentlemen.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.780
Πόντοι
25.467
Η διαφορά είναι ότι ο ταβερνοφιλόσοφος αγωνίζεται να περισώσει με νύχια και με δόντια μία περσόνα-ψυχολογικό καταφύγιο, ενώ εγώ τις περισσότερες φορές δουλεύω στον υπολογιστή και κάνω διάλειμμα για να ξεδίνω ξεβρακώνοντάς τον. Τελικά δεν άντεξε και ζήτησε τη λαική υποστήριξη. :grin:

Όταν θα θριαμβολογεί παρέα με το σκύλο του και τους γνωστούς παλαμάκηδες για την εικονική του νίκη, εγώ θα πηδάω μια παλιά γκόμενα που περιμένω για Χριστούγεννα. Πραγματική. :sunglasses:

Στο εύχομαι να πηδήξεις, μπας και ξελαμπικάρεις λίγο. Το έχεις τεράστια ανάγκη. Στην τελική ζήτα μου να σου στείλω και λεφτά για να μπορείς να την πας και να την πηδήξεις σε κάνα δωμάτιο του ξενοδοχείου, και όχι στο λεβητοστάσιο με το κρεβατάκι σου. Και μην ντρέπεσαι... Γι αυτό είναι οι φίλοι. :grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.727
Πόντοι
12.756
Στο εύχομαι να πηδήξεις, μπας και ξελαμπικάρεις λίγο. Το έχεις τεράστια ανάγκη. Στην τελική ζήτα μου να σου στείλω και λεφτά για να μπορείς να την πας και να την πηδήξεις σε κάνα δωμάτιο του ξενοδοχείου, και όχι στο λεβητοστάσιο με το κρεβατάκι σου. Και μην ντρέπεσαι... Γι αυτό είναι οι φίλοι. :grin:
εσυ εχεις μια αποστολη τραγοπαπα....ρωτα γνωστους κλπ..
μην μου μεινει στα χερια θα σε γαμησω μετα
πηρα εγω τον δικο μου ξεκινα το ψαξιμο και αυτος

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Κράτα τα λεφτά σου να πληρώσεις καμμιά πόρνη, γιατί αλλιώς δεν βλέπεις γυναίκα. Εμένα η βασική μου γκόμενα θα κάνει Χριστούγεννα με τη μάνα της στο Παρίσι που είναι μόνη κι αμέσως την αντικατέστησα με άλλη χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω. :sunglasses:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.780
Πόντοι
25.467
εσυ εχεις μια αποστολη τραγοπαπα....ρωτα γνωστους κλπ..
μην μου μεινει στα χερια θα σε γαμησω μετα
πηρα εγω τον δικο μου ξεκινα το ψαξιμο και αυτος

Έχω ήδη ενημερώσει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256
Με κομμένη ανάσα παρακολουθώ την επική αναμέτρηση Καυλογερου-Αγιου....
fighting-dogs-dogs.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.780
Πόντοι
25.467
Κράτα τα λεφτά σου να πληρώσεις καμμιά πόρνη, γιατί αλλιώς δεν βλέπεις γυναίκα. Εμένα η βασική μου γκόμενα θα κάνει Χριστούγεννα με τη μάνα της στο Παρίσι που είναι μόνη κι αμέσως την αντικατέστησα με άλλη χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω. :sunglasses:

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι τις πόρνες δεν τις πληρώνουμε για να τις πηδήξουμε. Τις πληρώνουμε για να φεύγουν μετά. :grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.727
Πόντοι
12.756
ρε πουστη μου δεν δουλευει κανεις;,μονο ΕΓΩ;μαλακα Μητσοτακη τους γεμισες επιδοματα:2on1:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.780
Πόντοι
25.467

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.840
Πόντοι
6.056

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι τις πόρνες δεν τις πληρώνουμε για να τις πηδήξουμε. Τις πληρώνουμε για να φεύγουν μετά. :grin:
Παρηγοριές μπουρδελιάρηδων του δεκάρικου που τους χτυπάνε οι τσατσάδες την πόρτα. Κατάντησες να χρησιμοποιείς τέτοια επιχειρήματα. Πραγματικά για λύπηση. :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom