Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Σε πόσο καιρό λες να αποχωρήσει ως Τέλης Σταλονε και να επανέλθει με νέο κλώνο από το 2012?

Ζήτημα ημερών είναι. Το πολύ εβδομάδων. Ελπίζω πάντως ότι με τα χρόνια μέστωσε και δεν θα μας αποχαιρετήσει πάλι με ανοιχτή επιστολή στην οποία θα ζητά την διαγραφή του λογαριασμού του από τον διαχειριστή, συμπληρώνοντας ότι είμαστε ένα μάτσο σιχαμένα πτύελα και ότι η αποχώρησή του θα είναι οριστική.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.723
Πόντοι
6.256
Ζήτημα ημερών είναι. Το πολύ εβδομάδων. Ελπίζω πάντως ότι με τα χρόνια μέστωσε και δεν θα μας αποχαιρετήσει πάλι με ανοιχτή επιστολή στην οποία θα ζητά την διαγραφή του λογαριασμού του από τον διαχειριστή, συμπληρώνοντας ότι είμαστε ένα μάτσο σιχαμένα πτύελα και ότι η αποχώρησή του θα είναι οριστική.
Σαν τον Παμπλο-1991:think::confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.723
Πόντοι
6.256
Ενταξει παιδια μαζεψτε κουβαδακι εε καρνε,πιστωτικες,βαλιτσες με κασερι,γκουρμε πιατα και Ντομ Περινιον,το μαγαζι κλεινει για αποψε,ακολουθει σκουπισμα,σφουγγαρισμα και αυριο παλι με το καλο:coffee::confused::confused::confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.198
Πόντοι
6.056

Γέρο μου ... αυτό είναι το καλύτερό σου ; Αδικείς τον εαυτό σου . Πιστεύω μπορείς καλύτερα.
Ο Πίκης είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές να περιορισθεί στα του νόμου του, και να μην ψάχνει πoιο είναι το άτομο πίσω από το νικ The Saint*. Είχε προειδοποιηθεί επίσης να μην προβαίνει σε απειλητικά π.μ. Δυστυχώς ήταν αγύριστο κεφάλι και όταν ενέπλεξε και τον "ξάδερφό του τον μπάτσο", πλήρωσε το ανάλογο τίμημα.
Τι θες να μας πεις ; ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΠΙΚΗ ; Και όταν λες έψαχνε ;;;; ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΠΙΚΗΣ;;;

Έλεος ! Ειλικρινά ... πιστεύω μπορείς καλύτερα. Είπαμε , θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι ΔΑΠίτης που φορά τέλη αυγούστου
πουλοβεράκι στους ώμους μπας και βάλει ψύχρα ....

Ειλικρινά. Είσαι σε μια ώριμη ηλικία πλέον . Θα έχανες μαγκιά αν παραδεχόσουν ... ότι παρασύρθηκες και έκανες πράγματα ΠΑΛΙΑ ... που δεν θα έκανες τώρα ;; Και που δεν ήταν η καλύτερη επιλογή στην τελική .
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΚΗΔΕΣ. Αδικία. Αμαρτία.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
AF1QipMShSkJqB-tBkkfNAJaCLbhp3lOV-MEqcL-cpI=s680-w680-h510

AF1QipNT04V1zD5IpAX8VVJfnJEvfY8491qgR05OVPk=s680-w680-h510

AF1QipMRwtyOIEuq2Bixq-bq1aEscvghxqzYe0mcQzM=s680-w680-h510

Διονυσακος
Καλά που το διευκρινησες θα ορκιζόμουν είσαι στη σπονδη

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.198
Πόντοι
6.056
Καλά που το διευκρινησες θα ορκιζόμουν είσαι στη σπονδη
Μπάρμπα .... άσε κι εσύ τα παγκράτια, τα καλλιμάρμαρα και τα εστιατόρια για ΔΑΠίτες ....
Η λεζάντα είναι μοναστηράκι πλάκα ! Και τώρα, κυκλοφορούν μεθυσμένες τουρίστριες , όχι ανατολικές , αλλά και δυτικές.
Και δεν μιλάμε αποκλειστικά για μόμολα. Μέχρι και στην ηλικία του άγιου έχει !
Για να μην γίνω πάλι ποιητικός και πω ότι έχει και τεμάχια που θα χαρακτήριζε πουρά ο άγιος !
Πρέπει να εγκατασταθώ μόνιμα εκεί .

Το άλλο παπάρι είναιο μονοφαγάς. Δεν θέλει συγκάτοικο !

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
Το μπου θα παραμείνει μέσο εκτόνωσης και διασκέδασης όσο θα υπάρχουν καλτ μέλη ξέρουμε ποια είναι αυτά μην παλεύετε να τα διώξετε

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
Μπάρμπα .... άσε κι εσύ τα παγκράτια, τα καλλιμάρμαρα και τα εστιατόρια για ΔΑΠίτες ....
Η λεζάντα είναι μοναστηράκι πλάκα ! Και τώρα, κυκλοφορούν μεθυσμένες τουρίστριες , όχι ανατολικές , αλλά και δυτικές.
Και δεν μιλάμε αποκλειστικά για μόμολα. Μέχρι και στην ηλικία του άγιου έχει !
Για να μην γίνω πάλι ποιητικός και πω ότι έχει και τεμάχια που θα χαρακτήριζε πουρά ο άγιος !
Πρέπει να εγκατασταθώ μόνιμα εκεί .

Το άλλο παπάρι είναιο μονοφαγάς. Δεν θέλει συγκάτοικο !
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας δικό του πρόβλημα είναι αν τσιμπάει εγώ την πλάκα μου κάνω

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.198
Πόντοι
6.056
τέτοια ώρα λίγα ποτάδικα είναι ανοιχτα ακόμη .....
γίναμε βέλγιο ....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.013
Πόντοι
3.936
Στηρίξτε Νιπλή ρε νιαμου!

Ο Καλόγερος παίζει μπάλα δίπλα.

Νιπλής for president για να χορτάσουμε nipples.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Γέρο μου ... αυτό είναι το καλύτερό σου ; Αδικείς τον εαυτό σου . Πιστεύω μπορείς καλύτερα.

Τι θες να μας πεις ; ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΠΙΚΗ ; Και όταν λες έψαχνε ;;;; ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΠΙΚΗΣ;;;

Έλεος ! Ειλικρινά ... πιστεύω μπορείς καλύτερα. Είπαμε , θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι ΔΑΠίτης που φορά τέλη αυγούστου
πουλοβεράκι στους ώμους μπας και βάλει ψύχρα ....

Ειλικρινά. Είσαι σε μια ώριμη ηλικία πλέον . Θα έχανες μαγκιά αν παραδεχόσουν ... ότι παρασύρθηκες και έκανες πράγματα ΠΑΛΙΑ ... που δεν θα έκανες τώρα ;; Και που δεν ήταν η καλύτερη επιλογή στην τελική .
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΚΗΔΕΣ. Αδικία. Αμαρτία.

Η σύγκριση του Πίκη με τον Καβαλοκαλαμόγερα, είναι τουλάχιστον ατυχής. Παραδέχομαι πως και οι δύο είχαν-έχουν στόχο την αυτοπροβολή, αλλά εκτός από αυτό δεν εφάπτονται πουθενά αλλού. Ο Πίκης ούτε μυθομανής ήταν, όπως ο Καβαλοκαλαμόγερας, ούτε προσπαθούσε να καμωθεί κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι. Τον Πίκη τον ταλαιπωρούσε-ταλαιπωρεί μια ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, και για να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό του, προσπαθούσε να την εκλογικεύσει και να της δώσει αξία διαμορφώνοντάς την σε κάτι κοινωνικά αποδεκτό όπως ένας νόμος.

Κατά τα άλλα η σκέψη του ήταν πολύ πιό συγκροτημένη από αυτή του Καβαλοκαλαμόγερου, που την μια γράφει πως είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου , αλλά μετά δηλώνει πως δεν είναι ιδιοκτήτης και είναι επενδυτής, καθώς και το ότι από την μία υποστηρίζει πως όσα αναφέρει είναι αληθή και μετά αυτοαναιρείται γράφοντας ότι στα "επιτεύγματά" του "βάζει σάλτσα" και πουλάει παραμύθι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.198
Πόντοι
6.056
Οπότε ακόμη και τώρα, δεν παραδέχεσαι ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ... ΠΙΚΗ ;;;;; Ο αδύνατος του Λυσία είναι !
Για την παραμύθα που γράφει ο καθένας , μπορούμε να ασχοληθούμε ; Να έχουμε άλλη στάση πέραν του ... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ;;;;
Άλλος πουλάει μούρη λέγοντας ότι ήταν λατζέρης β' σε μουράτο ελληνάδικο ......

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Οπότε ακόμη και τώρα, δεν παραδέχεσαι ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ... ΠΙΚΗ ;;;;; Ο αδύνατος του Λυσία είναι !
Για την παραμύθα που γράφει ο καθένας , μπορούμε να ασχοληθούμε ; Να έχουμε άλλη στάση πέραν του ... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ;;;;
Άλλος πουλάει μούρη λέγοντας ότι ήταν λατζέρης β' σε μουράτο ελληνάδικο ......

Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες αγαπητέ. Έχω δηλώσει τουλάχιστον 3 φορές δημοσία, το ότι μετανόησα που "έσπασα" τον Πίκη. Μέχρι και ο Καβαλοκαλαμόγερας το γνωρίζει και έχει μάλιστα συγγράψει και διπλόφαρδο σεντόνι σχετικά με αυτή μου την δραστηριότητα. (Κατά τα άλλα βέβαια, δεν ασχολείται μαζί μου).

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.198
Πόντοι
6.056
Μέχρι και ο Καβαλοκαλαμόγερας το γνωρίζει και έχει μάλιστα συγγράψει και διπλόφαρδο σεντόνι σχετικά με αυτή μου την δραστηριότητα. (Κατά τα άλλα βέβαια, δεν ασχολείται μαζί μου).
Et vous ; Ισχυρίζεστε το ίδιο ;; Ότι δεν ασχολείστε μαζί του ;;; Δεν βλέπω κάτι τέτοιο . Στην τελική .... αν σε ενοχλεί τόσο πολύ ... τον βάζεις στην ignore list !!!! Δικαίωμά σου είναι !!!!! Εγώ δεν διαφωνώ με αυτό !!!!!!!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Et vous ; Ισχυρίζεστε το ίδιο ;; Ότι δεν ασχολείστε μαζί του ;;; Δεν βλέπω κάτι τέτοιο . Στην τελική .... αν σε ενοχλεί τόσο πολύ ... τον βάζεις στην ignore list !!!! Δικαίωμά σου είναι !!!!! Εγώ δεν διαφωνώ με αυτό !!!!!!!

Έχω δηλώσει ότι δεν ασχολούμαι, ή ότι δεν θα ασχοληθώ με τον Καβαλοκαλαμόγερα και δεν το ξέρω;

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Moi? Moi, seulement cogne et foutre.

Γιατί μιλάτε γαλλικά; Για στήριξη στον φίλο μας που μένει στην γαλλική Ριβιέρα ή για να δώσετε έμφαση;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom