Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
όλα τα νήματα καταλήγουν ....

1551621188U565vOYVFB.jpg

και μιας και καταλήξαμε πάλι στη νουβέλε κουζίν .... σουβλάκι τυλιχτό με προβατίνα, μόνο στο γαλαξίδι έχω βρει ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
όλα τα νήματα καταλήγουν ....

1551621188U565vOYVFB.jpg

και μιας και καταλήξαμε πάλι στη νουβέλε κουζίν .... σουβλάκι τυλιχτό με προβατίνα, μόνο στο γαλαξίδι έχω βρει ....
εχει και εδω , και ειναι και γκουρμε , Hoocut

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Στο ίδιο πνεύμα , θεωρώ και τη συνέχιση της επίθεσης στον kalogero άσκοπη , άδικη και βαρετή.
Ακόμη κι αν ισχύουν όσα λες, χέστο ......
Τύπε tellystalone, εκτιμώ τις καλές σου προθέσεις, αλλά κάποιες παρεμβάσεις σου με ενοχλούν.
Προχτές απαντούσες σε κάποιον ότι αποδοκιμάζω τη ΝΔ, χωρίς να ξέρεις ποια είναι τα συμφέροντά μου. Εδώ προσπαθείς να με υπερασπιστείς σε τρία ποστς και διαβλέπω την προσπάθειά σου να αποκτήσεις συμμαχίες.

Επειδή με ενοχλεί η σκέψη να ψάχνω τα ποστς σου (τωρινά ή μελλοντικά) για να βρω τι έχεις πει για μένα για να δώσεις την εντύπωση ότι συμμαχούμε, καλύτερα να το ξεκαθαρίζουμε.
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω socializing εδώ μέσα και δεν αισθάνομαι καν μέλος μιας κοινότητας που ο συνδετικός της κρίκος είναι ο αγοραίος ως κύρια λύση στο σεξουαλικό, διότι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Εδώ έχει μεγάλη ελευθερία λόγου που μου επιτρέπει να εκτονώνομαι στα διαλείμματα της δουλειάς μου.

Για να το κάνω πιο σαφές, και το trolling το γουστάρω και τις κόντρες για λόγους εκτόνωσης. Με τον νηματοθέτη έχουμε κόντρα την οποία συντηρώ τσιγκλώντας τον, γιατί τον έχω πάρει χαμπάρι ότι όλη του η ζωή κρέμεται από μία περσόνα και τρέμει στην ιδέα να χάσει πρόσωπο. Κάνει λοιπόν διάφορα καραγκιοζιλίκια και το βρίσκω διασκεδαστικό να τα ξεσκεπάζω. Σκοτίστηκα για απόψεις τρίτων κι αν θα με πουν παραμυθά, αφού όντως έχω πουλήσει αρκετό παραμύθι. Βασικά δεν γράφω ψεύτικες ιστορίες, απλά το παρατραβάω όπως κάτι θερινοί ζωγράφοι που φτιάχνουν πορτραίτα καρικατούρες έτσι για να σπάω πλάκα.

Τύπε tellystalone, μου είσαι πάντα συμπαθής για τον απολαυστικό τρόπο γραφής σου, αλλά θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις κατάχρηση αυτής της συμπάθειας για να περάσεις διάφορες εντυπώσεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Τύπε tellystalone, εκτιμώ τις καλές σου προθέσεις, αλλά κάποιες παρεμβάσεις σου με ενοχλούν.
Προχτές απαντούσες σε κάποιον ότι αποδοκιμάζω τη ΝΔ, χωρίς να ξέρεις ποια είναι τα συμφέροντά μου. Εδώ προσπαθείς να με υπερασπιστείς σε τρία ποστς και διαβλέπω την προσπάθειά σου να αποκτήσεις συμμαχίες.

Τύπε tellystalone, μου είσαι πάντα συμπαθής για τον απολαυστικό τρόπο γραφής σου, αλλά θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις κατάχρηση αυτής της συμπάθειας για να περάσεις διάφορες εντυπώσεις.
Δεν κάνω καμία προσπάθεια για συμμαχίες, γιατί δεν τις χρειάζομαι . Δεν προσπάθησα να υπερασπιστώ εσένα , ούτε να σε πάρω με το μέρος μου, ούτε να κάνω κόμμα μαζί σου. Ούτε είπα ότι κατακρίνεις την κυβέρνηση . Για το γνωστό κατουρημένο στραπονιάρη έγραψα, ότι την πέφτει σε όσους δεν γουστάρουν την κυβέρνηση και την πέφτει και σε εσένα.

Το να ανοίγουν θέματα για επίθεση σε οποιοδήποτε, ειδικά αν δεν είναι ενοχλητικός , το βρίσκω εκνευριστικό , ανεπιθύμητο και αηδιαστικό .
Ο άγιος, είχε κάνει το ίδιο και με τον picker . Το θεωρούσα απαράδεκτο . Πολύ χειρότερο από τούτο . Αντίστοιχα με χαλάει που την πέφτουν στον Κμαν και το Δημητράκη. Οπότε όσα γράφω, μη θεωρείς ότι θέλουν την έγκρισή σου . Δεν σε αφορούν . Έχουν να κάνουν με την ύπαρξη του θέματος.

Το να γράφεις γλαφυρά, έχει πλάκα . Και το να φουσκώνεις καταστάσεις. Ποιητική αδεία. Φαντάζομαι ξέρεις ότι το έκανα κι εγώ πολλές φορές. Έχει πλάκα και το πως παθιάζονται τα γνωστά πτύελα , που βρίσκουν ευκαιρία να το παίξουν τιμητές της αλήθειας και της πιστότητας των γραφόμενων . Πριν τους πάρει το καζανάκι της ignore list.
BruisedPersonalAmericanpainthorse-size_restricted.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256

Επειδή με ενοχλεί η σκέψη να ψάχνω τα ποστς σου (τωρινά ή μελλοντικά) για να βρω τι έχεις πει για μένα για να δώσεις την εντύπωση ότι συμμαχούμε, καλύτερα να το ξεκαθαρίζουμε.
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω socializing εδώ μέσα και δεν αισθάνομαι καν μέλος μιας κοινότητας που ο συνδετικός της κρίκος είναι ο αγοραίος ως κύρια λύση στο σεξουαλικό, διότι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Εδώ έχει μεγάλη ελευθερία λόγου που μου επιτρέπει να εκτονώνομαι στα διαλείμματα της δουλειάς μου.

Για να το κάνω πιο σαφές, και το trolling το γουστάρω και τις κόντρες για λόγους εκτόνωσης. Με τον νηματοθέτη έχουμε κόντρα την οποία συντηρώ τσιγκλώντας τον, γιατί τον έχω πάρει χαμπάρι ότι όλη του η ζωή κρέμεται από μία περσόνα και τρέμει στην ιδέα να χάσει πρόσωπο. Κάνει λοιπόν διάφορα καραγκιοζιλίκια και το βρίσκω διασκεδαστικό να τα ξεσκεπάζω. Σκοτίστηκα για απόψεις τρίτων κι αν θα με πουν παραμυθά, αφού όντως έχω πουλήσει αρκετό παραμύθι. Βασικά δεν γράφω ψεύτικες ιστορίες, απλά το παρατραβάω όπως κάτι θερινοί ζωγράφοι που φτιάχνουν πορτραίτα καρικατούρες έτσι για να σπάω πλάκα.

emerging black and white GIF

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
νομιζω εχει , το σιγουρο ειναι οτι εχει Καιζερ

Συχνάζει κανείς σε μαγαζί που δεν έχει κάϊζερ ; Να το πει τώρα, που έχω έτοιμο το χέρι να πατήσει ignore. Πείτε. Τον βάζω αμέσως στη λίστα.
Επίσης φαγάδικα που φέρνουν μπουκάλι μπύρα των 330ml . Πρέπει να ανοιχτεί θέμα και να γίνει μαύρη λίστα με αυτά.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467

Πωωωω!!!

Ανατρίχιασαν τα ζαρωμένα μου αρχίδια.

Τελικά είσαι πολύ σκληρός καριόλης. :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Το να ανοίγουν θέματα για επίθεση σε οποιοδήποτε, ειδικά αν δεν είναι ενοχλητικός , το βρίσκω εκνευριστικό , ανεπιθύμητο και αηδιαστικό .
Ο άγιος, είχε κάνει το ίδιο και με τον picker . Το θεωρούσα απαράδεκτο . Πολύ χειρότερο από τούτο .
Ο Άγιος Παπάριος είναι περίπτωση ατόμου με υπέρμετρη φιλοδοξία εγκλωβισμένη σε μια ασθενική ιδιοσυγκρασία. Ποθούσε πολλά, αλλά η μηχανή δεν μπορούσε να βγάλει την κούρσα. Αυτό θα πρέπει να είναι μαρτύριο από μόνο του, αλλά βολεύτηκε επί πολλά χρόνια με μια περσόνα όπου παρίστανε τον σπουδαίο σε παλαμάκηδες επιπέδου «τι τσίμπησες μαν».

Τώρα θα πρέπει να τρώει στη μάπα κάποιον που κατάφερε να βγάλει την κούρσα. Προσπαθεί λοιπόν να κρύψει το μαρτύριό του οργανώνοντας εικονικές νίκες. Το κανόνισε η ψηφοφορία να λήγει στις 24 Δεκέμβρη για να περάσει Χαρούμενα Χριστούγεννα, ο κακομοίρης. :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Θα ήθελα να πιστεύω ότι μπορείτε να κάνετε ... παύση πυρός .... και να σταματήσετε τις αλληλοεπιθέσεις. Θέλω να πιστεύω ότι μπορείτε καλύτερα από αυτό . Δεν νομίζω ότι και ο άγιος, έβρισκε ποτέ φοβερή ιδέα τις ψηφοφορίες που έκανε ο στέκας. Θρεντ σκατοψυχίας ήταν . Το ότι έδιναν λόγο ύπαρξης και ύπαρξη σε κατουρημένους στραπονιάρηδες δεν είναι θετικό . Αντιθέτως. Αυτοί που ξημεροβραδιάζονταν , αύγουστο και χριστούγεννα σε αυτές , ήταν τα ιζήματα των βόθρων . Ο απόπατος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
  • Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
τελαρε αν και δεν θελω να αναφερομαι στα παλια και να γίνομαι βαρετός και φορτικός, :coffee:

τοτες στις μαρίνα γλυφαδας βγηκες οντως με εκτορ; :wanker::wanker::wanker:
Αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα και χαλαρή ερώτηση του νήματος που δυστυχώς θα πέσει κάτω..:cry:

Δείχνει πολύ δύσκολο να γίνουν συναντήσεις μεταξύ των μελών αλλά και ρομαντικά ραντεβού αποκατάστασης της τιμής όπως το παρακάτω

Αυτό ξεπλένεται μόνο με αίμα.

Κλείστε άμεσα ραντεβού θανάτου.
διότι όπως αποκάλυψαν, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας εκλεκτοί πρωταγωνιστές των διαγωνισμών μας, τα ΜΙΣΑ και άνω μέλη του Μπου μένουν στην Ρόδο:confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Δεν κάνω καμία προσπάθεια για συμμαχίες, γιατί δεν τις χρειάζομαι . Δεν προσπάθησα να υπερασπιστώ εσένα , ούτε να σε πάρω με το μέρος μου, ούτε να κάνω κόμμα μαζί σου. Ούτε είπα ότι κατακρίνεις την κυβέρνηση . Για το γνωστό κατουρημένο στραπονιάρη έγραψα, ότι την πέφτει σε όσους δεν γουστάρουν την κυβέρνηση και την πέφτει και σε εσένα.

Ο άγιος, είχε κάνει το ίδιο και με τον picker . Το θεωρούσα απαράδεκτο . Πολύ χειρότερο από τούτο . Αντίστοιχα με χαλάει που την πέφτουν στον Κμαν και το Δημητράκη. Οπότε όσα γράφω, μη θεωρείς ότι θέλουν την έγκρισή σου . Δεν σε αφορούν . Έχουν να κάνουν με την ύπαρξη του θέματος.

Το να γράφεις γλαφυρά, έχει πλάκα . Και το να φουσκώνεις καταστάσεις. Ποιητική αδεία. Φαντάζομαι ξέρεις ότι το έκανα κι εγώ πολλές φορές. Έχει πλάκα και το πως παθιάζονται τα γνωστά πτύελα , που βρίσκουν ευκαιρία να το παίξουν τιμητές της αλήθειας και της πιστότητας των γραφόμενων . Πριν τους πάρει το καζανάκι της ignore list.
BruisedPersonalAmericanpainthorse-size_restricted.gif

Ο Πίκης είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές να περιορισθεί στα του νόμου του, και να μην ψάχνει πoιο είναι το άτομο πίσω από το νικ The Saint*. Είχε προειδοποιηθεί επίσης να μην προβαίνει σε απειλητικά π.μ. Δυστυχώς ήταν αγύριστο κεφάλι και όταν ενέπλεξε και τον "ξάδερφό του τον μπάτσο", πλήρωσε το ανάλογο τίμημα.

Να τα γράφουμε όλα, γιατί όταν τα γράφουμε αποσπασματικά είναι σαν να επιδιώκουμε δημιουργήσουμε εντυπώσεις. :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Ρε το μαλάκα το λάκη, πραγματικά δεν είχα καταλάβει πως του ΕΧΩ ΒΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom