celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.197
- Πόντοι
- 6.056
Eγω κυριος,δεν σχολιασα για να μην μπω σε καμια λιστα Λαγκαρντ κλπΣτο σνιτσελ γιατι ξερασε ο Διονυσακος;
Eγω κυριος,δεν σχολιασα για να μην μπω σε καμια λιστα Λαγκαρντ κλπΣτο σνιτσελ γιατι ξερασε ο Διονυσακος;
τι ειναι αυτα ρε μλκ,φαγητο φυλακης?
Διονυσακος
εχει και εδω , και ειναι και γκουρμε , Hoocutόλα τα νήματα καταλήγουν ....
και μιας και καταλήξαμε πάλι στη νουβέλε κουζίν .... σουβλάκι τυλιχτό με προβατίνα, μόνο στο γαλαξίδι έχω βρει ....
τι ειναι αυτα ρε μλκ,φαγητο φυλακης?
μυστικη συνταγη σως μανιταριωνΣτο σνιτσελ γιατι ξερασε ο Διονυσακος;
αμστελινα εχει?γκουρμε για ηλεκτρολόγους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μυστικη συνταγη σως μανιταριων
νομιζω εχει , το σιγουρο ειναι οτι εχει Καιζεραμστελινα εχει?
Τύπε tellystalone, εκτιμώ τις καλές σου προθέσεις, αλλά κάποιες παρεμβάσεις σου με ενοχλούν.Στο ίδιο πνεύμα , θεωρώ και τη συνέχιση της επίθεσης στον kalogero άσκοπη , άδικη και βαρετή.
Ακόμη κι αν ισχύουν όσα λες, χέστο ......
Δεν κάνω καμία προσπάθεια για συμμαχίες, γιατί δεν τις χρειάζομαι . Δεν προσπάθησα να υπερασπιστώ εσένα , ούτε να σε πάρω με το μέρος μου, ούτε να κάνω κόμμα μαζί σου. Ούτε είπα ότι κατακρίνεις την κυβέρνηση . Για το γνωστό κατουρημένο στραπονιάρη έγραψα, ότι την πέφτει σε όσους δεν γουστάρουν την κυβέρνηση και την πέφτει και σε εσένα.Τύπε tellystalone, εκτιμώ τις καλές σου προθέσεις, αλλά κάποιες παρεμβάσεις σου με ενοχλούν.
Προχτές απαντούσες σε κάποιον ότι αποδοκιμάζω τη ΝΔ, χωρίς να ξέρεις ποια είναι τα συμφέροντά μου. Εδώ προσπαθείς να με υπερασπιστείς σε τρία ποστς και διαβλέπω την προσπάθειά σου να αποκτήσεις συμμαχίες.
Τύπε tellystalone, μου είσαι πάντα συμπαθής για τον απολαυστικό τρόπο γραφής σου, αλλά θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις κατάχρηση αυτής της συμπάθειας για να περάσεις διάφορες εντυπώσεις.
Τύπε tellystalone, εκτιμώ τις καλές σου προθέσεις, αλλά κάποιες παρεμβάσεις σου με ενοχλούν.
Προχτές απαντούσες σε κάποιον ότι αποδοκιμάζω τη ΝΔ, χωρίς να ξέρεις ποια είναι τα συμφέροντά μου. Εδώ προσπαθείς να με υπερασπιστείς σε τρία ποστς και διαβλέπω την προσπάθειά σου να αποκτήσεις συμμαχίες.
Επειδή με ενοχλεί η σκέψη να ψάχνω τα ποστς σου (τωρινά ή μελλοντικά) για να βρω τι έχεις πει για μένα για να δώσεις την εντύπωση ότι συμμαχούμε, καλύτερα να το ξεκαθαρίζουμε.
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω socializing εδώ μέσα και δεν αισθάνομαι καν μέλος μιας κοινότητας που ο συνδετικός της κρίκος είναι ο αγοραίος ως κύρια λύση στο σεξουαλικό, διότι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Εδώ έχει μεγάλη ελευθερία λόγου που μου επιτρέπει να εκτονώνομαι στα διαλείμματα της δουλειάς μου.
Για να το κάνω πιο σαφές, και το trolling το γουστάρω και τις κόντρες για λόγους εκτόνωσης. Με τον νηματοθέτη έχουμε κόντρα την οποία συντηρώ τσιγκλώντας τον, γιατί τον έχω πάρει χαμπάρι ότι όλη του η ζωή κρέμεται από μία περσόνα και τρέμει στην ιδέα να χάσει πρόσωπο. Κάνει λοιπόν διάφορα καραγκιοζιλίκια και το βρίσκω διασκεδαστικό να τα ξεσκεπάζω. Σκοτίστηκα για απόψεις τρίτων κι αν θα με πουν παραμυθά, αφού όντως έχω πουλήσει αρκετό παραμύθι. Βασικά δεν γράφω ψεύτικες ιστορίες, απλά το παρατραβάω όπως κάτι θερινοί ζωγράφοι που φτιάχνουν πορτραίτα καρικατούρες έτσι για να σπάω πλάκα.
Τύπε tellystalone, μου είσαι πάντα συμπαθής για τον απολαυστικό τρόπο γραφής σου, αλλά θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις κατάχρηση αυτής της συμπάθειας για να περάσεις διάφορες εντυπώσεις.
νομιζω εχει , το σιγουρο ειναι οτι εχει Καιζερ
Πωωωω!!!Τύπε tellystalone, εκτιμώ τις καλές σου προθέσεις, αλλά κάποιες παρεμβάσεις σου με ενοχλούν.
Επειδή με ενοχλεί η σκέψη να ψάχνω τα ποστς σου (τωρινά ή μελλοντικά) για να βρω τι έχεις πει για μένα για να δώσεις την εντύπωση ότι συμμαχούμε, καλύτερα να το ξεκαθαρίζουμε.
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω socializing εδώ μέσα και δεν αισθάνομαι καν μέλος μιας κοινότητας που ο συνδετικός της κρίκος είναι ο αγοραίος ως κύρια λύση στο σεξουαλικό, διότι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Εδώ έχει μεγάλη ελευθερία λόγου που μου επιτρέπει να εκτονώνομαι στα διαλείμματα της δουλειάς μου.
Για να το κάνω πιο σαφές, και το trolling το γουστάρω και τις κόντρες για λόγους εκτόνωσης. Με τον νηματοθέτη έχουμε κόντρα την οποία συντηρώ τσιγκλώντας τον, γιατί τον έχω πάρει χαμπάρι ότι όλη του η ζωή κρέμεται από μία περσόνα και τρέμει στην ιδέα να χάσει πρόσωπο. Κάνει λοιπόν διάφορα καραγκιοζιλίκια και το βρίσκω διασκεδαστικό να τα ξεσκεπάζω. Σκοτίστηκα για απόψεις τρίτων κι αν θα με πουν παραμυθά, αφού όντως έχω πουλήσει αρκετό παραμύθι. Βασικά δεν γράφω ψεύτικες ιστορίες, απλά το παρατραβάω όπως κάτι θερινοί ζωγράφοι που φτιάχνουν πορτραίτα καρικατούρες έτσι για να σπάω πλάκα.
Ο Άγιος Παπάριος είναι περίπτωση ατόμου με υπέρμετρη φιλοδοξία εγκλωβισμένη σε μια ασθενική ιδιοσυγκρασία. Ποθούσε πολλά, αλλά η μηχανή δεν μπορούσε να βγάλει την κούρσα. Αυτό θα πρέπει να είναι μαρτύριο από μόνο του, αλλά βολεύτηκε επί πολλά χρόνια με μια περσόνα όπου παρίστανε τον σπουδαίο σε παλαμάκηδες επιπέδου «τι τσίμπησες μαν».Το να ανοίγουν θέματα για επίθεση σε οποιοδήποτε, ειδικά αν δεν είναι ενοχλητικός , το βρίσκω εκνευριστικό , ανεπιθύμητο και αηδιαστικό .
Ο άγιος, είχε κάνει το ίδιο και με τον picker . Το θεωρούσα απαράδεκτο . Πολύ χειρότερο από τούτο .
Χονδρόπαλαμάκηδες επιπέδου «τι τσίμπησες μαν».
Σε πόσο καιρό λες να αποχωρήσει ως Τέλης Σταλονε και να επανέλθει με νέο κλώνο από το 2012?Λάκης on fire πλέον αφού φανερώθηκε
Ήταν θέμα χρόνου
Αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα και χαλαρή ερώτηση του νήματος που δυστυχώς θα πέσει κάτω..τελαρε αν και δεν θελω να αναφερομαι στα παλια και να γίνομαι βαρετός και φορτικός,
τοτες στις μαρίνα γλυφαδας βγηκες οντως με εκτορ;
διότι όπως αποκάλυψαν, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας εκλεκτοί πρωταγωνιστές των διαγωνισμών μας, τα ΜΙΣΑ και άνω μέλη του Μπου μένουν στην ΡόδοΑυτό ξεπλένεται μόνο με αίμα.
Κλείστε άμεσα ραντεβού θανάτου.
Δεν κάνω καμία προσπάθεια για συμμαχίες, γιατί δεν τις χρειάζομαι . Δεν προσπάθησα να υπερασπιστώ εσένα , ούτε να σε πάρω με το μέρος μου, ούτε να κάνω κόμμα μαζί σου. Ούτε είπα ότι κατακρίνεις την κυβέρνηση . Για το γνωστό κατουρημένο στραπονιάρη έγραψα, ότι την πέφτει σε όσους δεν γουστάρουν την κυβέρνηση και την πέφτει και σε εσένα.
Το να ανοίγουν θέματα για επίθεση σε οποιοδήποτε, ειδικά αν δεν είναι ενοχλητικός , το βρίσκω εκνευριστικό , ανεπιθύμητο και αηδιαστικό .
Ο άγιος, είχε κάνει το ίδιο και με τον picker . Το θεωρούσα απαράδεκτο . Πολύ χειρότερο από τούτο . Αντίστοιχα με χαλάει που την πέφτουν στον Κμαν και το Δημητράκη. Οπότε όσα γράφω, μη θεωρείς ότι θέλουν την έγκρισή σου . Δεν σε αφορούν . Έχουν να κάνουν με την ύπαρξη του θέματος.
Το να γράφεις γλαφυρά, έχει πλάκα . Και το να φουσκώνεις καταστάσεις. Ποιητική αδεία. Φαντάζομαι ξέρεις ότι το έκανα κι εγώ πολλές φορές. Έχει πλάκα και το πως παθιάζονται τα γνωστά πτύελα , που βρίσκουν ευκαιρία να το παίξουν τιμητές της αλήθειας και της πιστότητας των γραφόμενων . Πριν τους πάρει το καζανάκι της ignore list.