Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Κατάθεση ψυχής-γροθιά στο στομάχι.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
Δείχνεις υπερβολική ευαισθησία και μνησικακία, που δεν ταιριάζει με το προφίλ που θες να έχεις. Ακόμη εκφράζεις παράπονα, για "γαλλικά" που σου έριξαν ,σαν να είχες πληγωθεί . Ενώ αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι , αν ψάξουμε την αλληλουχία των posts, έριχνες , ακριβώς όσα σου έριχναν και ίσως προγενέστερα. Δεν θες να θυμάσαι τα δικά σου , θυμάσαι των άλλων .

Αν ήσουν κανένας λαπάς , που τον σπούδασε ιατρική στην τσεχία η μαμά , με τα νοίκια από τα μαγαζιά που είχε πάρει προίκα και φόραγες τον αύγουστο στην άνδρο ή τη σαντορίνη πουλοβεράκι rl , πάνω από το μακρυμάνικο πουκάμιο gant που συνδιάζεις με καπαρτινένια βερμούδα λακόστ , επειδή έβαλε ψύχρα .... θα το δεχόμασταν ίσως ....

Αλλά τώρα ... δεν πάει με τίποτε.
Στο ίδιο πνεύμα , θεωρώ και τη συνέχιση της επίθεσης στον kalogero άσκοπη , άδικη και βαρετή.
Ακόμη κι αν ισχύουν όσα λες, χέστο ......

Μεγαλώσαμε λίγο πιστεύω. Λες να συνεχίσουμε να γράφουμε όπως πριν 10 χρόνια ;; ή 15 ;;;
τυπαρα τέλη οσο ωριμάζεις γίνεσαι σοφότερος. συνδυάζεις τη αίγλη, αυτο το ετσι που μας τρελενει, την εμπειρια, την σοφια. αν ειχες και 5-10 κριτικές θα ησουν τιμημένος. να μιλαμε αληθειες :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Δείχνεις υπερβολική ευαισθησία και μνησικακία, που δεν ταιριάζει με το προφίλ που θες να έχεις. Ακόμη εκφράζεις παράπονα, για "γαλλικά" που σου έριξαν ,σαν να είχες πληγωθεί . Ενώ αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι , αν ψάξουμε την αλληλουχία των posts, έριχνες , ακριβώς όσα σου έριχναν και ίσως προγενέστερα. Δεν θες να θυμάσαι τα δικά σου , θυμάσαι των άλλων .

Αν ήσουν κανένας λαπάς , που τον σπούδασε ιατρική στην τσεχία η μαμά , με τα νοίκια από τα μαγαζιά που είχε πάρει προίκα και φόραγες τον αύγουστο στην άνδρο ή τη σαντορίνη πουλοβεράκι rl , πάνω από το μακρυμάνικο πουκάμιο gant που συνδιάζεις με καπαρτινένια βερμούδα λακόστ , επειδή έβαλε ψύχρα .... θα το δεχόμασταν ίσως ....

Αλλά τώρα ... δεν πάει με τίποτε.
Στο ίδιο πνεύμα , θεωρώ και τη συνέχιση της επίθεσης στον kalogero άσκοπη , άδικη και βαρετή.
Ακόμη κι αν ισχύουν όσα λες, χέστο ......

Μεγαλώσαμε λίγο πιστεύω. Λες να συνεχίσουμε να γράφουμε όπως πριν 10 χρόνια ;; ή 15 ;;;

Αν έχω κάποιο προτέρημα, αυτό είναι η μνήμη. Ποτέ δεν έριξα γαμωμάνα σε κανέναν, και ποτέ δεν εκφράστηκα απρεπώς και υβριστικά προς συγγενικά ή αγαπημένα πρόσωπα των άλλων, ακόμα και αν αυτά ήταν οικόσιτα. Έτσι λοιπόν έχω το δικαίωμα να κατηγορώ όποιον το έχει πράξει.-

Όσο για τα υπόλοιπα, πάντα η περσόνα μου ήταν χολική και μνησίκακη με όσους αναζωπύρωναν τις κόντρες.

Με εσάς ας πούμε, υπήρξε κάποια εποχή τεράστια κόντρα. Το θέμα έληξε, και τώρα συζητάμε σε φιλικό (θέλω να πιστεύω) επίπεδο. Συνεπώς αποδίδω τα του Καίσαρος τώ Καίσαρι και τίποτα παραπάνω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Τύπε RETRO ... η γενιά μας των 40-50 , τελείωσε , χωρίς αγώνα. Χάσαμε , γιατί παίζαν οι άλλοι με σημαδεμένη τράπεζα και κρυφές κάμερες (η γενιά του πολυτεχνείου, με τα κομματόσκυλα απογόνους) . Το θέμα είναι να μαζέψουμε την ήττα και να μη χάσουμε τη ζωή μας.
Αυτό είναι θέμα για ατελείωτη κουβέντα. Πως θα κάνουμε φινάλε με θεαματική έξοδο , για να τους γαμήσουμε .
Αραλίκι , χωρίς δουλειά , χωρίς να σε μαδάνε και χωρίς να ενισχύεις το μπουρδέλο που μας κατάκλεψε .

Οι χλέμπουρες που θέλουν να πουλάνε μούρη στη λαϊκή δημοκρατία του αναρχοελλαδιστάν , ας συνεχίσουν να πληρώνουν μπελβεντέρε νέφτι ακριβά , για να πουλάνε μούρη σε καριόλες και να κάνουν σκι δίπλα σε χειμαδιά που τα πληρώνουν ζερμάτ-νταβός. Και να τραβάνε μαλακία μετά με τις σέλφις.
Οι μάγκες ξέρουν ότι το νόημα της ζωής κρύβεται σε κάτι ... μαγαζιά σαν τα σπα που γαμάει ο τιτάνας θεσμός δημητράκης στο λένινγκραντ.
Αν έχω κάποιο προτέρημα, αυτό είναι η μνήμη. Ποτέ δεν έριξα γαμωμάνα σε κανέναν, και ποτέ δεν εκφράστηκα απρεπώς και υβριστικά προς συγγενικά ή αγαπημένα πρόσωπα των άλλων, ακόμα και αν αυτά ήταν οικόσιτα. Έτσι λοιπόν έχω το δικαίωμα να κατηγορώ όποιον το έχει πράξει.-

Όσο για τα υπόλοιπα, πάντα η περσόνα μου ήταν χολική και μνησίκακη με όσους αναζωπύρωναν τις κόντρες.

Με εσάς ας πούμε, υπήρξε κάποια εποχή τεράστια κόντρα. Το θέμα έληξε, και τώρα συζητάμε σε φιλικό (θέλω να πιστεύω) επίπεδο. Συνεπώς αποδίδω τα του Καίσαρος τώ Καίσαρι και τίποτα παραπάνω.

Γαμωμάνες δεν έριξες, έριχνες μπινελίκια, αντίστοιχα . Δεν κάνω διάκριση στα γαλλικά. Γαλλικά είναι όλα. Και πρότεινες πρώτος συναντήσεις, χωρίς να σου προτείνουν . Αυτοί με τους οποίους συμμαχούσες και έπαιρνες το μέρους τους , έριχναν και γαμιομάνες και γαμιοσπίτια και γαμιωγυναίκες και έβριζαν πεθαμένους. Μαλακία όλων ήταν τέλος πάντων . Δεν δείχνεις ότι θέλεις να ξεχάσεις και τόσο έντονα. Ρίχνεις απαξιωτικά και ειρωνικά σχόλια. Δεκαετίες μετά. Προσωπικά βαριέμαι πλέον κόντρες και αντιπαραθέσεις . Μαλάκες που είναι τσιπούρια και δεν ζουν χωρίς να ζαλίζουν αρχίδια άλλων , , βαριέμαι να τους διαβάζω. Ας είναι καλά η ignore list.

Γράφουμε πολύ φιλοσοφία και πολλές πίπες ... και δεν έχω βρει ούτε μία συγκεκριμένη αναφορά σε κανά καλό σπέσιαλ πριβέ σε τζάδικο .
Που πάει αυτός ο κόσμος.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Επειδή εγώ κάνω διακρίσεις μεταξύ των "Γαλλικών" που αφορούν αποκλειστικά και μόνον εμένα και απευθύνονται αποκλειστικά και μόνον σε εμένα, και των "Γαλλικών" που θίγουν γεννήτορες, συζύγους, τέκνα και λοιπά συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα που δεν έχουν καμία γνώση της κόντρας και επομένως δεν έχουν καμία σχέση και καμία ευθύνη, πάντα εγκαλούσα αυτούς που το έπρατταν, ακόμα και αν ήταν στενοί μου ιντερνετικοί σύμμαχοι και φίλοι. Για του λόγου μου το αληθές μπορεί να καταθέσει ο κ. @athinaios44, τον οποίον όχι μόνον εγκάλεσα, αλλά παρά λίγο να του κόψω και την καλημέρα, όταν με προηγούμενο νικ του είχε υποπέσει σε αυτό το ατόπημα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
Επειδή εγώ κάνω διακρίσεις μεταξύ των "Γαλλικών" που αφορούν αποκλειστικά και μόνον εμένα και απευθύνονται αποκλειστικά και μόνον σε εμένα, και των "Γαλλικών" που θίγουν γεννήτορες, συζύγους, τέκνα και λοιπά συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα που δεν έχουν καμία γνώση της κόντρας και επομένως δεν έχουν καμία σχέση και καμία ευθύνη, πάντα εγκαλούσα αυτούς που το έπρατταν, ακόμα και αν ήταν στενοί μου ιντερνετικοί σύμμαχοι και φίλοι. Για του λόγου μου το αληθές μπορεί να καταθέσει ο κ. @athinaios44, τον οποίον όχι μόνον εγκάλεσα, αλλά παρά λίγο να του κόψω και την καλημέρα, όταν με προηγούμενο νικ του είχε υποπέσει σε αυτό το ατόπημα.
επισκεπτης ημουν:undecided:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Για του λόγου μου το αληθές μπορεί να καταθέσει ο κ. @athinaios44, τον οποίον όχι μόνον εγκάλεσα, αλλά παρά λίγο να του κόψω και την καλημέρα, όταν με προηγούμενο νικ του είχε υποπέσει σε αυτό το ατόπημα.
Ήταν ο αθηναίος με προηγούμενο νικ ;;; Τι μας λέτε !
Θα μας πείτε όπου να'ναι ότι είναι και .... γλυφαδιώτης ;;;; Και του αρέσουν τα τσαριοτς ;;;;

ben-hur-pelicula.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
Προφανώς ο κ. @tellystalone6969 έχει λησμονήσει την αντίδραση του, την ημέρα που κάποιο βδέλυγμα είχε καταφερθεί εναντίον του αποθανόντως αδερφού του .
δεν βαριεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αύριο κερνάς ιασωνιδου
αμε θα κερασω απο αυτα που κερασες εσυ μην αγχωνεσαι ΓΑΜΙΟΛΑ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
τρομερό αυτο το νημα που εγινε για να κραχθει ο καλόγερος και για ξεκάρφωμα μπηκαν και άλλα νικ ωστε να μην φανει .. η παγίδα
Νομίζω κανείς δεν το καταλαβε :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Ήταν ο αθηναίος με προηγούμενο νικ ;;; Τι μας λέτε !
Θα μας πείτε όπου να'ναι ότι είναι και .... γλυφαδιώτης ;;;; Και του αρέσουν τα τσαριοτς ;;;;

ben-hur-pelicula.gif
Ουδέποτε έκρυψε ότι είναι το πρώην μέλος σισές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom