Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Ό,τι κι αν πεις για παράσταση νίκης, κανείς δεν κοντράρει τον πιξούλα. Είναι καθαρόαιμο άτι . Είναι καταιγισμός πυρός.
CR72qwU.gif

Στην ειδικότητα Μίστερ Μαλάκας δέν το συζητώ... Ασυναγώνιστος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Την επίθεση στον kalogero τη βρίσκω χωρίς νόημα, αδικαιολόγητη και άδικη. Δεν έχει προκαλέσει ιδιαίτερα. Και από παπάτζα, είναι στο 5% του φόρουμ , με το υπόλοιπο 95% πολύ πιο δυνατούς. Στην παπάτζα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Την επίθεση στον kalogero τη βρίσκω χωρίς νόημα, αδικαιολόγητη και άδικη. Δεν έχει προκαλέσει ιδιαίτερα. Και από παπάτζα, είναι στο 5% του φόρουμ , με το υπόλοιπο 95% πολύ πιο δυνατούς. Στην παπάτζα.

Προφανώς κάτι έχει διαφύγει της προσοχής σας. Συμφωνώ πάντως στο ότι προσωπικά ανέμενα να σαρώσει ο Μαρμπαπήδουλας.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Προφανώς κάτι έχει διαφύγει της προσοχής σας. Συμφωνώ πάντως στο ότι προσωπικά ανέμενα να σαρώσει ο Μαρμπαπήδουλας.
Έχω διαβάσει πολλά πάντως . Αν ενοχλείται κάποιος επειδή είπε ότι ζει στη Γαλλία, θα πρότεινα κομψά, να πάει να γαμηθεί .
Ο Μπαρμπαπήδουλας, πρωτίστως ήταν άθλιο κομματόσκυλο και έπειτα γελοίος. Και πάλι , ήταν τόσο χάλιας, που δεν θεωρούσα σωστό να νοιώσει έχθρα κάποιος για αυτόν . Περισσότερο για λύπηση ήταν .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Πως να σαρωσει ρε τυπε αφου ειναι ποσους μηνες εξαφανιζολ....φρεσκα κουλουρακια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.135
Πόντοι
10.411
Λάκης on fire πλέον αφού φανερώθηκε
Ήταν θέμα χρόνου

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Πως να σαρωσει ρε τυπε αφου ειναι ποσους μηνες εξαφανιζολ....φρεσκα κουλουρακια.

Έχει βάση αυτό που γράψατε. Απλώς περίμενα ότι με τον τίτλο και μόνον της ψηφοφορίας η σύνδεση θα ήτο αυθόρμητη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Το νου σας ρεμάλια μην μου τον κάνετε να αυτοκτονήσει και τον χάσω από πελάτη... Στο όριο είναι...

Το νου σας!!!
Δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να αυτοκτονήσω, μια χαρά είμαι στη Γαλλική Ριβιέρα. :sunglasses: Για σένα δεν είμαι σίγουρος. Προς το παρόν συντηρείσαι με likes, πυροτεχνήματα fontanarossa, διαγωνισμούς... κι ένα σκύλο. Στην ουσία έχεις πεθάνει προ πολλού και δεν το ξέρεις. :confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Έχω διαβάσει πολλά πάντως . Αν ενοχλείται κάποιος επειδή είπε ότι ζει στη Γαλλία, θα πρότεινα κομψά, να πάει να γαμηθεί .
Ο Μπαρμπαπήδουλας, πρωτίστως ήταν άθλιο κομματόσκυλο και έπειτα γελοίος. Και πάλι , ήταν τόσο χάλιας, που δεν θεωρούσα σωστό να νοιώσει έχθρα κάποιος για αυτόν . Περισσότερο για λύπηση ήταν .

Το σχόλιο του κ. @Nubic περιγράφει ακριβώς την ψυχοσύνθεση του Καλόγερου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να αυτοκτονήσω, μια χαρά είμαι στη Γαλλική Ριβιέρα. :sunglasses: Για σένα δεν είμαι σίγουρος. Προς το παρόν συντηρείσαι με likes, πυροτεχνήματα fontanarossa, διαγωνισμούς... κι ένα σκύλο. Στην ουσία έχεις πεθάνει προ πολλού και δεν το ξέρεις. :confused:
Τυπαρα βαλε παλι φωτο με μπαλκονι απο ξενοδοχειο να τους γαμησεις τα πρεκια....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Και μόνο που συνεχίζεις να γράφεις "Γαλλική Ριβιέρα" απλώς επιβεβαιώνεις οτι είσαι κάπου ανάμεσα Λιόσια με Μενίδι. Τρου στορυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπαρα βαλε παλι φωτο με μπαλκονι απο ξενοδοχειο να τους γαμησεις τα πρεκια....
Βγάλε τα κυάλια από τη ντουλάπα να δεις και την πισίνα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467

Δυστυχώς για εσένα, είμαι τόσο αχώνευτος, που ούτε ο χάρος δεν θέλει να με πάρει. Θα με τρώτε για πολλά χρόνια ακόμα στη μάπα. :grin:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς για εσένα, είμαι τόσο αχώνευτος, που ούτε ο χάρος δεν θέλει να με πάρει. Θα με τρώτε για πολλά χρόνια ακόμα στη μάπα. :grin:

Δείχνεις υπερβολική ευαισθησία και μνησικακία, που δεν ταιριάζει με το προφίλ που θες να έχεις. Ακόμη εκφράζεις παράπονα, για "γαλλικά" που σου έριξαν ,σαν να είχες πληγωθεί . Ενώ αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι , αν ψάξουμε την αλληλουχία των posts, έριχνες , ακριβώς όσα σου έριχναν και ίσως προγενέστερα. Δεν θες να θυμάσαι τα δικά σου , θυμάσαι των άλλων .

Αν ήσουν κανένας λαπάς , που τον σπούδασε ιατρική στην τσεχία η μαμά , με τα νοίκια από τα μαγαζιά που είχε πάρει προίκα και φόραγες τον αύγουστο στην άνδρο ή τη σαντορίνη πουλοβεράκι rl , πάνω από το μακρυμάνικο πουκάμιο gant που συνδιάζεις με καπαρτινένια βερμούδα λακόστ , επειδή έβαλε ψύχρα .... θα το δεχόμασταν ίσως ....

Αλλά τώρα ... δεν πάει με τίποτε.
Στο ίδιο πνεύμα , θεωρώ και τη συνέχιση της επίθεσης στον kalogero άσκοπη , άδικη και βαρετή.
Ακόμη κι αν ισχύουν όσα λες, χέστο ......

Μεγαλώσαμε λίγο πιστεύω. Λες να συνεχίσουμε να γράφουμε όπως πριν 10 χρόνια ;; ή 15 ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom