Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
έφυγε ο Σαββίδης και χάσαμε τη γκλαμουριά. Από τα μαχαιροπήρουνα στη θήκη και το Talisker στο Χίλτον ,πέσαμε στην προβατίνα και το ψιλό μαριδάκι.

Ο παπατζής (βαρώνος Μυνχάουζεν) είναι μαλάκας αν τον καταλάβουν. Ο μαλάκας δεν είναι απαραίτητα παπατζής μπορεί να γίνει αντιπαθητικός και με άλλους τρόπους.

Μήπως λοιπόν να πούμε για Mr. Ναυάγιο;

Πολύ καλή ιδέα! :grin:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Βεβαίως! Το να σε γαμάνε τζάμπα, όπως εσένα. :grin:

Οι πόρνες (θηλυκές & αρσενικές) πληρονόμαστε. :grin:
Το ξεκώλιασμα που έφαγες στο ξενοδοχείο μου το ξέχασες. :grin:

Είσαι λοιπόν μία πόρνη που δουλεύεις για τον επιούσιο και είμαι ένας παραμυθάς που σπάω πλάκα μαζί σου. :sunglasses:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Να ανοιξω νημα Μιστερ Πουτανοκαληνυχτακιας 2022;

• Χαχα
Αντιδράσεις: TNT!
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Το ξεκώλιασμα που έφαγες στο ξενοδοχείο μου το ξέχασες. :grin:

Είσαι λοιπόν μία πόρνη που δουλεύεις για τον επιούσιο και είμαι ένας παραμυθάς που σπάω πλάκα μαζί σου. :sunglasses:

Και δε μου λές...

Την απολογία σου για το ξενοδοχείο την έχεις κορνιζάρει και την έχεις κρεμάσει πάνω από το ραντζάκι που κοιμάσαι στο λεβητοστάσιο του ξενοδοχείου; :grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Μηπως νημα Μιστερ Στραπονιασμενος Καταπιεσμενος Μπουστης 2022;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Και δε μου λές...

Την απολογία σου για το ξενοδοχείο την έχεις κορνιζάρει και την έχεις κρεμάσει πάνω από το ραντζάκι που κοιμάσαι στο λεβητοστάσιο του ξενοδοχείου; :grin:
Δεν είναι απολογία μου. Ευχάριστο ανάγνωσμα για όλον τον κόσμο είναι. Πάμε άλλη μία για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν:

«Πανωλεθρία σε ξενοδοχείο της Γαλλικής Ριβιέρας»

:2funny:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Δεν είναι απολογία μου. Ευχάριστο ανάγνωσμα για όλον τον κόσμο είναι. Πάμε άλλη μία για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν:

Έλα...

Κουράγιο...

Οσονούπω θα κρεμάσεις δίπλα και τo τρόπαιο του "Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022. :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.610
Πόντοι
2.536

Φίλε μου, το διάβασα και δεν βλέπω καμία πανωλεθρία. Βλέπω την άποψή σου για το τί έγινε, η οποία δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο. Είναι μια πιθανή εκδοχή όπως θα ήταν και άλλες 100. Να τονίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον Άγιο και δεν τον υπερασπίζομαι (δεν το έχει ανάγκη εξάλλου) αλλά δεν μου αρέσει να προσδίδεται με το στανιό νόημα κάπου που δεν υπάρχει ή που υπάρχει άλλο. Εσύ επίσης πας να πεις τον Άγιο κάπελα, στηριζόμενος σε αποσπασματικές δηλώσεις που δεν οδηγούν αναπόφευκτα στο δικό σου συμπέρασμα. Δεν θα ανακατευόμουν αλλά σπάζομαι όταν κάποιος νομίζει ότι όσο πιο δυνατά φωνάζει τόσο πιο εύκολα θα μας πείσει ότι αυτό που βλέπουμε όλοι είναι άλλο από αυτό που βλέπουμε (δηλαδή τίποτα).

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: TNT!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Έλα...

Κουράγιο...

Οσονούπω θα κρεμάσεις δίπλα και τρόπαιο του "Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022. :grin:

Έκατσες κι έφτιαξες ψηφοφορία για να ζητήσεις τη λαική υποστήριξη, επειδή σε ξεβρακώνω συνέχεια. Τρέμεις για την εικόνα σου σε ένα site για κώλους, επειδή δεν έχεις ζωή έξω από δω και νομίζεις ότι έχουμε τις ίδιες σκοτούρες με σένα.:sunglasses:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Μια ματιά στα σχόλια ....:tooth::tooth::tooth:
:confused::confused::confused:

Ευχαριστώ θερμά. Κρατάω σημειώσεις για τον επόμενο διαγωνισμό.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Έκατσες κι έφτιαξες ψηφοφορία για να ζητήσεις τη λαική υποστήριξη, επειδή σε ξεβρακώνω συνέχεια. Τρέμεις για την εικόνα σου σε ένα site για κώλους, επειδή δεν έχεις ζωή έξω από δω και νομίζεις ότι έχουμε τις ίδιες σκοτούρες με σένα.:sunglasses:

Το ότι συμμετέχεις σε άλλο διαγωνισμό, και με τεράστια επιτυχία μάλιστα, γιατί το κάνεις "γεργάρα";

Και ο @Kyriakos29 για να ζητήσει λαϊκή στήριξη σε έβαλε στην ψηφοφορία του Μίστερ Μαλάκας ; :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.958
Πόντοι
46.423
Διαμαρτύρομαι.

Με πετάξατε έξω από την τριάδα.

:think:

Από την άλλη παρατηρώ ότι όλα βαίνουν ομαλώς και αδιάβλητα οπότε σιωπώ αποδεχόμενος την ήττα μου.

:dunno:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Διαμαρτύρομαι.

Με πετάξατε έξω από την τριάδα.

:think:

Από την άλλη παρατηρώ ότι όλα βαίνουν αδιάβλητα και ομαλώς οπότε σιωπώ και αποδέχομαι την ήττα μου.

:dunno:

Περάσαμε απευθείας στην τελική φάση. Παραμονή Χριστουγέννων (πρώτα ο Θεός) θα αποδώσουμε το τρόπαιο στο νικητή.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Το ότι συμμετέχεις σε άλλο διαγωνισμό, και με τεράστια επιτυχία μάλιστα, γιατί το κάνεις "γεργάρα";

Και ο @Kyriakos29 για να ζητήσει λαϊκή στήριξη σε έβαλε στην ψηφοφορία του Μίστερ Μαλάκας ; :2funny:
Κάτι λάθος κατάλαβες. Δεν είμαι από αυτούς που νοιάζονται για την εικόνα τους και μάλιστα το διασκεδάζω, γιατί διαπιστώνω ότι ενοχλώ πολύ.

Δεν έχω πρόβλημα με διαγωνισμούς, ξέρω από χιούμορ, απλά μου αρέσει να ξεβρακώνω κακοπροαίρετους χρήστες. Ο Κυριάκος πήγε να μου το παίξει μάγκας με χλευαστικό σχόλιο ότι με ξέρει από πριν και δεν εκπλήσσεται, ενώ εσύ έκανες ψηφοφορία επειδή δεν τα βγάζεις πέρα μαζί μου και ζητάς την λαική υποστήριξη να μου τη λες μέσω ταμπέλας. Χέστηκα για την ταμπέλα, αφού όντως το έχω παραδεχτεί τουλάχιστον δύο φορές παλιά ότι πουλάω αρκετό παραμύθι. Εσύ την έχεις ανάγκη όχι εγώ.

Φάγατε πάντως καλό ξεβράκωμα και οι δύο. :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.957
Πόντοι
6.256
Περάσαμε απευθείας στην τελική φάση. Παραμονή Χριστουγέννων (πρώτα ο Θεός) θα αποδώσουμε το τρόπαιο στο νικητή.
Ουτε ο Στεκας με τη ΜΠΟΥΕΦΑ τετοιο διαγωνισμο....

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Κάτι λάθος κατάλαβες. Δεν είμαι από αυτούς που νοιάζονται για την εικόνα τους και μάλιστα το διασκεδάζω, γιατί διαπιστώνω ότι ενοχλώ πολύ.

Δεν έχω πρόβλημα με διαγωνισμούς, ξέρω από χιούμορ, απλά μου αρέσει να ξεβρακώνω κακοπροαίρετους χρήστες. Ο Κυριάκος πήγε να μου το παίξει μάγκας με χλευαστικό σχόλιο ότι με ξέρει από πριν και δεν εκπλήσσεται, ενώ εσύ έκανες ψηφοφορία επειδή δεν τα βγάζεις πέρα μαζί μου και ζητάς την λαική υποστήριξη να μου τη λες μέσω ταμπέλας. Χέστηκα για την ταμπέλα, αφού όντως το έχω παραδεχτεί τουλάχιστον δύο φορές παλιά ότι πουλάω αρκετό παραμύθι. Εσύ την έχεις ανάγκη όχι εγώ.

Φάγατε πάντως καλό ξεβράκωμα και οι δύο. :2funny:

Μόλις έριξες νταμπλ σκόρ στον κ. @Νίπλης , ο οποίος είναι παρασάγγας ενοχλητικότερος από εσένα, και μάλιστα εδώ και πολύ περισσότερα χρόνια. Που νομίζεις ότι στηρίχτηκε αυτή η επιτυχία σου, που πρόλαβες να χτίσεις σε λιγότερο από δύο χρόνια στα οποία είσαι μέλος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom