Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Τα έχουμε πει πόσο με ενδιαφέρει η εικόνα μου και πόσο νοιάζεσαι για τη δική σου.
Καλόν ύπνο. Όσο μπορείς βέβαια με την ταραχή που σου έχω προκαλέσει... :sunglasses:
Ποια "ταραχή" ;;;

Άλλωστε δεν είμαι εγώ αυτός που προηγείται στην ψηφοφορία, και μάλιστα με διπλάσιο αριθμό ψήφων από τον δεύτερο, για να ταράζομαι. :grin:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Αν σε ένοιαζε, τι θα έκανες; Θα την έκανες φέι βολάν και θα τη μοίραζες έξω από τη στάση Μετρό του Συντάγματος; :grin:
Μετρό Συντάγματος ....
οι παλιοί και ρομαντικοί χύστες θυμόμαστε ... απόλυτα ταυτισμένο με το συγκεκριμένο σταθμό του μετρό ...
το παλιό ΟΑΣΙΣ στη Λέκκα ....

συγκινητικές αναμνήσεις ....

που φεύγοντας παίρναμε μαζί μας τις καπότες .... γεμάτες περιεχόμενο .... και τις πετάγαμε στον κάδο του δήμου ....
για να μην μείνουν στο μαγαζί και εκτεθεί ... επειδή δεν ήταν κανά μπουρδέλο ......

Αναμνήσεις σχεδόν τόσο ρομαντικές όσο το κατούρημα στο νιπτήρα της φυλής ....

Πριν έρθουν η νέα γενιά οι αλητήριοι ... και βγάζουν τους ουρμπαν λετζεντς για το χέσιμο του Πάκη ...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ποια "ταραχή" ;;;

Άλλωστε δεν είμαι εγώ αυτός που προηγείται στην ψηφοφορία, και μάλιστα με διπλάσιο αριθμό ψήφων από τον δεύτερο, για να ταράζομαι. :grin:

Είδες πόσο εξαρτάσαι από την ψηφοφορία, αφού την επικαλείσαι; Μετά το ξεβράκωμα στο ξενοδοχείο, ζήτησες τη λαική στήριξη. :wink: Άντε καλά νανάκια, όσο μπορείς.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Είδες πόσο εξαρτάσαι από την ψηφοφορία, αφού την επικαλείσαι; Μετά το ξεβράκωμα στο ξενοδοχείο, ζήτησες τη λαική στήριξη. :wink: Άντε καλά νανάκια, όσο μπορείς.
Αν με ένοιαζε τόσο πολύ η ψηφοφορία, δεν θα έβαζα και τον εαυτό μου μέσα, αργόστροφε επενδυτή. :grin:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Αν με ένοιαζε τόσο πολύ η ψηφοφορία, δεν θα έβαζα και τον εαυτό μου μέσα, αργόστροφε επενδυτή. :grin:
Χα χα μας έπεισες. Αν δεν τον έβαζες θα καρφωνόσουνα χειρότερα.
Αρκετά σε γλέντησα κι απόψε, κακομοίρη. Από αύριο πάλι.:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Φαντάσου πόσο γλεντάς τη ζωή σου στη γαλλική ριβιέρα που περιμένεις να γλεντήσεις ένα νικ The Saint στο bourdela.com

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Το ότι δεν σε χάνω από πελάτη, είναι το μόνο σίγουρο. :grin:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056
Μ'εχουν ignore και οι 2, δεν βλέπουν τι γράφω...

Τώρα που το σκέφτομαι μ'εχει ignore το μισό σάιτ...:confused::confused::confused:
Kι εγω ιγκνορ σε εχω,μου τα μεταφερει η γραμματεας μου απο το δικο της ακαουντ:hi::confused::confused::confused::coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.282
Πόντοι
3.846
έφυγε ο Σαββίδης και χάσαμε τη γκλαμουριά. Από τα μαχαιροπήρουνα στη θήκη και το Talisker στο Χίλτον ,πέσαμε στην προβατίνα και το ψιλό μαριδάκι.

Ο παπατζής (βαρώνος Μυνχάουζεν) είναι μαλάκας αν τον καταλάβουν. Ο μαλάκας δεν είναι απαραίτητα παπατζής μπορεί να γίνει αντιπαθητικός και με άλλους τρόπους.

Μήπως λοιπόν να πούμε για Mr. Ναυάγιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom