baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
πηρε φωτια το τσαντακι σου.Στο θυμιατό μας.
πηρε φωτια το τσαντακι σου.Στο θυμιατό μας.
Δεν κανεις κανενα ψυχικο για Κατεβινα?Γιατι την κοβω για το Aρκαμ ασαιλουμΣτο θυμιατό μας.
Τσάκο και εσύΠατσά ανάμικτο.
Απο τις καουρες το παθες αυτοΤσάκο και εσύ
Πεμπτη εχω μπεργκερςΤσάκο και εσύ
Τη μεγάλη?Πεμπτη εχω μπεργκερς
μεθαυριο ρε γαμημενε φαταουλαΤη μεγάλη?
Τη μεγάλη?
Δε ξέρω αν ενημερώθηκες, οι προπαραγγελίες για το χάος ξεκίνησαν...Πεμπτη εχω μπεργκερς
ουτε πατινι δεν θα φτιαξει ο βλακαςΔε ξέρω αν ενημερώθηκες, οι προπαραγγελίες για το χάος ξεκίνησαν...
5,5 και 12,5 μυρια.Κι υστερα κατηγορουνε(ΑΔΙΚΩΣ) ορισμενα μελη του σαη για κομπινεςΔε ξέρω αν ενημερώθηκες, οι προπαραγγελίες για το χάος ξεκίνησαν...
τύπε τοτες που ειχες ποστάρει τη φωτο με γραβάτα απο το σουπερ μαρκετ πρεπει να στραβωστομιασε ο χρησταρας λες και ειχε πιει ληγμένα
Αφού ρε μουνι είπες θα φας του χρόνου μπινεμεθαυριο ρε γαμημενε φαταουλα
Έπρεπε να δεις σχόλια στο fb...5,5 και 12,5 μυρια.Κι υστερα κατηγορουνε(ΑΔΙΚΩΣ) ορισμενα μελη του σαη για κομπινες
Υγ Ο Σαραβαλιδης που εκανε δηθεν και ρεπορταζ στο εργοστασιο ακομα δεν απαντησε αν το ειδε το αυτοκινητο.Κι αυτοι στο λινκ που ανεβασες θα θελα να μας δειξουν μερικα κομματια,για να ειναι εγκυρο το ρεπορταζ τους
Nα φανταστω τιποτα προκατειλημμενοι θα ηταν που εσκασαν απο την ζηλεια τους.Κι εγω,αλλα απο το νεο ετος,θα το περασω στα εξοδα της εταιρειαςΈπρεπε να δεις σχόλια στο fb...
Τέλος πάντων, εγώ θα παραγγείλω
ποιο θυμα θα σε κερασει?Πεμπτη εχω μπεργκερς
Ξεκόλλα ρε τύπε, δεν είσαι εσύ ο στόχος. Το νήμα αυτό το άνοιξε ο Άγιος Παπάριος για να ξαναπάρει το πάνω χέρι, επειδή έπαθε πανωλεθρία εδώ:Πιστεύω πιο δίκαιο θα ήταν όλες οι επιλογές να είχαν το νικ μου
Θα καρφωνοντουσαν λιγοτερο
Και κάτι άπιστοι Θωμάδες.Nα φανταστω τιποτα προκατειλημμενοι θα ηταν που εσκασαν απο την ζηλεια τους.Κι εγω,αλλα απο το νεο ετος,θα το περασω στα εξοδα της εταιρειας
Την βασικη με 2000 αλογα ή την σπεσιαλ με 3500?Και κάτι άπιστοι Θωμάδες.
Απορώ γιατί...
Εγώ θα πάρω τώρα, είμαι βιαστικός.
Δεν έχω αποφασίσει...Την βασικη με 2000 αλογα ή την σπεσιαλ με 3500?