The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
απο χαραματα δουλεια φιλε-Αγιε...
κανω ολιγολεπτο διαλειμμα![]()
Εύγε!
Είσαι από τους λίγους που συμβάλλουν θετικά στην Ελληνική οικονομία.
δουλευει ο αθηναιος δουλευειΠίνετε καφέ μαζί;;;;
Μόλις κάνατε το μοιραίο λάθος. Θα φύγει και θα σας τον αφήσει πιστόλι.![]()
Θα του έρθουν 150 πμ για προσφορά εργασίας …Εύγε!
Είσαι από τους λίγους που συμβάλλουν θετικά στην Ελληνική οικονομία.
Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες αγαπητέ. Έχω δηλώσει τουλάχιστον 3 φορές δημοσία, το ότι μετανόησα που "έσπασα" τον Πίκη.
Αυτόμαστιγώνομαι κάθε νύχτα που έσπασα τον Πίκη. ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΜΑΙ.
Προσωπικά μου λείπει ο Πίκης.
Ομολογώ πως διέπραξα χοντρή μαλακία που τον έσπασα.![]()
Ε ρε Πικης που σας χρειάζεται!
Τελικά μετανιώνω πικρά που τον έσπασα και έφυγε.
Pluriel de politesse ρε μαλάκα ! Εσύ τι πετάγεσαι σαν την ψωλή μέσα από το σώβρακο ;;;Moi? Moi, seulement cogne et foutre.
Γιατί μιλάτε γαλλικά; Για στήριξη στον φίλο μας που μένει στην γαλλική Ριβιέρα ή για να δώσετε έμφαση;
Αγαπώ την γαλλική φίλε μουPluriel de politesse ρε μαλάκα ! Εσύ τι πετάγεσαι σαν την ψωλή μέσα από το σώβρακο ;;;
Ακρωβατείς με το ignore του Λαλάκη...Moi? Moi, seulement cogne et foutre.
Γιατί μιλάτε γαλλικά; Για στήριξη στον φίλο μας που μένει στην γαλλική Ριβιέρα ή για να δώσετε έμφαση;
Αγαπώ την γαλλική φίλε μου
Ό,τι πεις φίλε μου, αρκεί να μην με κάνεις ιγκνόρΜπροστά στο να παίρνεις κώλο , όλα τα άλλα είναι φυστίκια. Αράπικα, όχι αιγίνης .
Ααααααααα . Ε αυτό κάνει και αυτός ! Ασχολείται μαζί σας. Ενώ το άθροισμα ηλικιών προφανώς είναι >120 . Έλεος.Έχω δηλώσει ότι δεν ασχολούμαι, ή ότι δεν θα ασχοληθώ με τον Καβαλοκαλαμόγερα και δεν το ξέρω;
Ό,τι πεις φίλε μου, αρκεί να μην με κάνεις ιγκνόρ
Δεν κατάλαβα λέξη.... Πραγματικά, δεν κατάλαβα τίποτα. Μιλάς με περίεργη ορολογία . Άλλα συμφωνώ και στηρίζω. Να το ξέρεις φίλε μου!Θα σου κοπούν οι σηκωμάρες ; Αυτούς που έκανα ignore, από παλιά δεν τους σηκωνόταν . Οι ίδιοι το έχουν γράψει , δεν το είπα εγώ. Εγώ πιστεύω τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός ! Αν και για έναν λένε ότι έχει σπιτώσει ένα ανατολικό γκράνι , αν και τον έκανε να χρωστάει ακόμη περισσότερα από παλιά , που ήδη χρώσταγε της μιχαλούς. Από αυτούς που έλεγε ο τιτάνας δημητράκης, ότι σιτεμένα ναυάγια του μπλοκ που εκεί δεν κρεμπιεδιάζει ούτε άστεγος, αλλά στην ελλάδα το παίζουν ντίβες σε ναυάγια πυρφόρους και τους δαγκώνουν άγρια , παρόλο που είναι ξεδοντιάρες λόγω ηλικίας.
Η διαφορά είναι ότι ο ταβερνοφιλόσοφος αγωνίζεται να περισώσει με νύχια και με δόντια μία περσόνα-ψυχολογικό καταφύγιο, ενώ εγώ τις περισσότερες φορές δουλεύω στον υπολογιστή και κάνω διάλειμμα για να ξεδίνω ξεβρακώνοντάς τον. Τελικά δεν άντεξε και ζήτησε τη λαική υποστήριξη.Ααααααααα . Ε αυτό κάνει και αυτός ! Ασχολείται μαζί σας. Ενώ το άθροισμα ηλικιών προφανώς είναι >120 . Έλεος.
Να με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αυτός έχει δηλώσει πως με έχει ήδη "γραμμένο", ενώ εγώ του έχω απαντήσει πως θα τον "γράψω" μελλοντικά.Ααααααααα . Ε αυτό κάνει και αυτός ! Ασχολείται μαζί σας. Ενώ το άθροισμα ηλικιών προφανώς είναι >120 . Έλεος.
Όταν θα θριαμβολογεί παρέα με το σκύλο του και τους γνωστούς παλαμάκηδες για την εικονική του νίκη, εγώ θα πηδάω μια παλιά γκόμενα που περιμένω για Χριστούγεννα. Πραγματική.![]()