Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εύγε!

Είσαι από τους λίγους που συμβάλλουν θετικά στην Ελληνική οικονομία.
Θα του έρθουν 150 πμ για προσφορά εργασίας …
Επιτέλους βρέθηκε άνθρωπος να δουλεύει σε αυτή τη χώρα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες αγαπητέ. Έχω δηλώσει τουλάχιστον 3 φορές δημοσία, το ότι μετανόησα που "έσπασα" τον Πίκη.

Α ρε ξεδιάντροπο γαιδούρι. Η υποκρισία και η σκατοψυχιά σου είναι η δεύτερη σου φύση. Χαίρομαι που σε ξεβρακώνω άλλη μια φορά, για να καταλάβει και όποιος δεν κατάλαβε ακόμα τι κοινωνικό κατακάθι είσαι:

Αυτόμαστιγώνομαι κάθε νύχτα που έσπασα τον Πίκη. ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΜΑΙ.

Προσωπικά μου λείπει ο Πίκης.

Ομολογώ πως διέπραξα χοντρή μαλακία που τον έσπασα. :undecided-old:

Ε ρε Πικης που σας χρειάζεται!

Τελικά μετανιώνω πικρά που τον έσπασα και έφυγε.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
τον πικερ τον εσπασε ο νικ141317 :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.197
Πόντοι
6.056
Moi? Moi, seulement cogne et foutre.

Γιατί μιλάτε γαλλικά; Για στήριξη στον φίλο μας που μένει στην γαλλική Ριβιέρα ή για να δώσετε έμφαση;
Pluriel de politesse ρε μαλάκα ! Εσύ τι πετάγεσαι σαν την ψωλή μέσα από το σώβρακο ;;;

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Moi? Moi, seulement cogne et foutre.

Γιατί μιλάτε γαλλικά; Για στήριξη στον φίλο μας που μένει στην γαλλική Ριβιέρα ή για να δώσετε έμφαση;
Ακρωβατείς με το ignore του Λαλάκη...:confused::confused::confused:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.197
Πόντοι
6.056
Έχω δηλώσει ότι δεν ασχολούμαι, ή ότι δεν θα ασχοληθώ με τον Καβαλοκαλαμόγερα και δεν το ξέρω;
Ααααααααα . Ε αυτό κάνει και αυτός ! Ασχολείται μαζί σας. Ενώ το άθροισμα ηλικιών προφανώς είναι >120 . Έλεος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.197
Πόντοι
6.056
Ό,τι πεις φίλε μου, αρκεί να μην με κάνεις ιγκνόρ

Θα σου κοπούν οι σηκωμάρες ; Αυτούς που έκανα ignore, από παλιά δεν τους σηκωνόταν . Οι ίδιοι το έχουν γράψει , δεν το είπα εγώ. Εγώ πιστεύω τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός ! Αν και για έναν λένε ότι έχει σπιτώσει ένα ανατολικό γκράνι , αν και τον έκανε να χρωστάει ακόμη περισσότερα από παλιά , που ήδη χρώσταγε της μιχαλούς. Από αυτούς που έλεγε ο τιτάνας δημητράκης, ότι σιτεμένα ναυάγια του μπλοκ που εκεί δεν κρεμπιεδιάζει ούτε άστεγος, αλλά στην ελλάδα το παίζουν ντίβες σε ναυάγια πυρφόρους και τους δαγκώνουν άγρια , παρόλο που είναι ξεδοντιάρες λόγω ηλικίας.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Θα σου κοπούν οι σηκωμάρες ; Αυτούς που έκανα ignore, από παλιά δεν τους σηκωνόταν . Οι ίδιοι το έχουν γράψει , δεν το είπα εγώ. Εγώ πιστεύω τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός ! Αν και για έναν λένε ότι έχει σπιτώσει ένα ανατολικό γκράνι , αν και τον έκανε να χρωστάει ακόμη περισσότερα από παλιά , που ήδη χρώσταγε της μιχαλούς. Από αυτούς που έλεγε ο τιτάνας δημητράκης, ότι σιτεμένα ναυάγια του μπλοκ που εκεί δεν κρεμπιεδιάζει ούτε άστεγος, αλλά στην ελλάδα το παίζουν ντίβες σε ναυάγια πυρφόρους και τους δαγκώνουν άγρια , παρόλο που είναι ξεδοντιάρες λόγω ηλικίας.
Δεν κατάλαβα λέξη.... Πραγματικά, δεν κατάλαβα τίποτα. Μιλάς με περίεργη ορολογία . Άλλα συμφωνώ και στηρίζω. Να το ξέρεις φίλε μου!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ααααααααα . Ε αυτό κάνει και αυτός ! Ασχολείται μαζί σας. Ενώ το άθροισμα ηλικιών προφανώς είναι >120 . Έλεος.
Η διαφορά είναι ότι ο ταβερνοφιλόσοφος αγωνίζεται να περισώσει με νύχια και με δόντια μία περσόνα-ψυχολογικό καταφύγιο, ενώ εγώ τις περισσότερες φορές δουλεύω στον υπολογιστή και κάνω διάλειμμα για να ξεδίνω ξεβρακώνοντάς τον. Τελικά δεν άντεξε και ζήτησε τη λαική υποστήριξη. :grin:

Όταν θα θριαμβολογεί παρέα με το σκύλο του και τους γνωστούς παλαμάκηδες για την εικονική του νίκη, εγώ θα πηδάω μια παλιά γκόμενα που περιμένω για Χριστούγεννα. Πραγματική. :sunglasses:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Να με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αυτός έχει δηλώσει πως με έχει ήδη "γραμμένο", ενώ εγώ του έχω απαντήσει πως θα τον "γράψω" μελλοντικά.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Όταν θα θριαμβολογεί παρέα με το σκύλο του και τους γνωστούς παλαμάκηδες για την εικονική του νίκη, εγώ θα πηδάω μια παλιά γκόμενα που περιμένω για Χριστούγεννα. Πραγματική. :sunglasses:

Ελπίζω να έχεις ξεκινήσει να παίρνεις τα χαπάκια σου για την λίμπιτο γιατί αλλιώς σας βλέπω να παίζετε τις κουμπάρες...:confused::confused::confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom