Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.390
- Πόντοι
- 6.256
Στα μαγειρεία είμαι ρε τρόμπα....Δεν ηρθε κανενας για καφε στο κυλικειο
Στα μαγειρεία είμαι ρε τρόμπα....Δεν ηρθε κανενας για καφε στο κυλικειο
Πηρες και προαγωγη?Μωρε μπραβοΣτα μαγειρεία είμαι ρε τρόμπα....
γαμησετα δεν τυφλωνεται πια ο κοσμος οπως παλιαΔουλεύω αλλά βαράμε επικές μύγες σήμερα στο νοσοκομείο...
Παρηγοριές μπουρδελιάρηδων του δεκάρικου που τους χτυπάνε οι τσατσάδες την πόρτα. Κατάντησες να χρησιμοποιείς τέτοια επιχειρήματα. Πραγματικά για λύπηση.
Μια χαρά τυφλωνονται απλά τώρα στις γιορτές λακιζουν...μετά θα θυμηθούν ότι δεν βλέπουν και θα έρχονται σαν κατσαρίδες.γαμησετα δεν τυφλωνεται πια ο κοσμος οπως παλια
γαμησετα δεν τυφλωνεται πια ο κοσμος οπως παλια
μια χαρα παει ακομα αυτοΤι να πεις;;; Μέχρι κι ο Καλόγερος γαμεί... Πάνε οι καλές ημέρες που ο μισός πληθυσμός τυφλωνόταν από τη μαλακία και βγάζαμε κάνα εύκολο φράγκο...
για μενα λες?Άλλος που είχε γράψει για μένα 10.000 posts πριν μάθω ότι υπάρχει , που γέμιζε σελίδες στους παλιούς διαγωνισμούς του στέκα , όλο τον αύγουστο , χριστούγεννα και πρωτοχρόνια (ώρες μεσημεριανών τραπεζιών , αλλαγής χρόνου, βραδυνών τραπεζιών έγραφε σε αυτή τη μαλακία ) , πήγαινε να μου την πει , επειδή είχα γράψει ότι αν πάω να ζήσω κεντρική ευρώπη μπορεί να πετάγομαι σε διπλανή χώρα, να πηδάω γκόμενα φοιτητικής εποχής , που είναι 6 χρόνια νεότερη από μένα και είναι και ντερέκι ! Τι ψάχνεις ;;
εισαι ντιτζεης τυπε ?3 δισκοκηλες εχω ρε παπαρα απο την δουλεια
δουλεια σκληρη..πλακες πεζοδρομιου,ασφαλτοστρωσεις κλπεισαι ντιτζεης τυπε ?
Θα έπρεπε ; Αφού είχε και πιο μαλάκα στη διαγωνισμό . Δεν ήσουν ο πίξις εκεί μέσα και να ήθελες.για μενα λες?
Α ρε ξεδιάντροπο γαιδούρι. Η υποκρισία και η σκατοψυχιά σου είναι η δεύτερη σου φύση. Χαίρομαι που σε ξεβρακώνω άλλη μια φορά, για να καταλάβει και όποιος δεν κατάλαβε ακόμα τι κοινωνικό κατακάθι είσαι:
3 δισκοκηλες εχω ρε παπαρα απο την δουλεια
εισαι ντιτζεης τυπε ?
δουλεια σκληρη..πλακες πεζοδρομιου,ασφαλτοστρωσεις κλπ
πφφφ παει το ολιγολεπτο διαλειμμα μου
Μας κρύβει χρόνια ο μπαγάσας ο Καβαλοκαλαμόγερας;Άπλα το αφήνω εδώ....
Απίστευτο περιστατικό στη Γαλλία: Εκκενώθηκε νοσοκομείο όταν πήγε στα επείγοντα 88χρονος με οβίδα στον πρωκτό - iefimerida.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο νοσοκομείο Sainte Musse στην Τουλόν της Γαλλίας, όταν 88χρονος πήγε στα επείγοντα με ένα... βλήμα στο ορθό του.www.iefimerida.gr
Τα λέγε ο συγχωρεμένος ο Μονσελάς για την σάπια σούφρα του καλόγερο...Άπλα το αφήνω εδώ....
Απίστευτο περιστατικό στη Γαλλία: Εκκενώθηκε νοσοκομείο όταν πήγε στα επείγοντα 88χρονος με οβίδα στον πρωκτό - iefimerida.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο νοσοκομείο Sainte Musse στην Τουλόν της Γαλλίας, όταν 88χρονος πήγε στα επείγοντα με ένα... βλήμα στο ορθό του.www.iefimerida.gr