Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.411
- Πόντοι
- 6.256
Στα μαγειρεία είμαι ρε τρόμπα....Δεν ηρθε κανενας για καφε στο κυλικειο![]()
Στα μαγειρεία είμαι ρε τρόμπα....Δεν ηρθε κανενας για καφε στο κυλικειο![]()
Πηρες και προαγωγη?Μωρε μπραβοΣτα μαγειρεία είμαι ρε τρόμπα....
γαμησετα δεν τυφλωνεται πια ο κοσμος οπως παλιαΔουλεύω αλλά βαράμε επικές μύγες σήμερα στο νοσοκομείο...
Παρηγοριές μπουρδελιάρηδων του δεκάρικου που τους χτυπάνε οι τσατσάδες την πόρτα. Κατάντησες να χρησιμοποιείς τέτοια επιχειρήματα. Πραγματικά για λύπηση.![]()
Μια χαρά τυφλωνονται απλά τώρα στις γιορτές λακιζουν...μετά θα θυμηθούν ότι δεν βλέπουν και θα έρχονται σαν κατσαρίδες.γαμησετα δεν τυφλωνεται πια ο κοσμος οπως παλια![]()
γαμησετα δεν τυφλωνεται πια ο κοσμος οπως παλια![]()
μια χαρα παει ακομα αυτοΤι να πεις;;; Μέχρι κι ο Καλόγερος γαμεί... Πάνε οι καλές ημέρες που ο μισός πληθυσμός τυφλωνόταν από τη μαλακία και βγάζαμε κάνα εύκολο φράγκο...![]()
για μενα λες?Άλλος που είχε γράψει για μένα 10.000 posts πριν μάθω ότι υπάρχει , που γέμιζε σελίδες στους παλιούς διαγωνισμούς του στέκα , όλο τον αύγουστο , χριστούγεννα και πρωτοχρόνια (ώρες μεσημεριανών τραπεζιών , αλλαγής χρόνου, βραδυνών τραπεζιών έγραφε σε αυτή τη μαλακία ) , πήγαινε να μου την πει , επειδή είχα γράψει ότι αν πάω να ζήσω κεντρική ευρώπη μπορεί να πετάγομαι σε διπλανή χώρα, να πηδάω γκόμενα φοιτητικής εποχής , που είναι 6 χρόνια νεότερη από μένα και είναι και ντερέκι ! Τι ψάχνεις ;;
εισαι ντιτζεης τυπε ?3 δισκοκηλες εχω ρε παπαρα απο την δουλεια![]()
δουλεια σκληρη..πλακες πεζοδρομιου,ασφαλτοστρωσεις κλπεισαι ντιτζεης τυπε ?
Θα έπρεπε ; Αφού είχε και πιο μαλάκα στη διαγωνισμό . Δεν ήσουν ο πίξις εκεί μέσα και να ήθελες.για μενα λες?![]()
Α ρε ξεδιάντροπο γαιδούρι. Η υποκρισία και η σκατοψυχιά σου είναι η δεύτερη σου φύση. Χαίρομαι που σε ξεβρακώνω άλλη μια φορά, για να καταλάβει και όποιος δεν κατάλαβε ακόμα τι κοινωνικό κατακάθι είσαι:
3 δισκοκηλες εχω ρε παπαρα απο την δουλεια![]()
εισαι ντιτζεης τυπε ?
δουλεια σκληρη..πλακες πεζοδρομιου,ασφαλτοστρωσεις κλπ
πφφφ παει το ολιγολεπτο διαλειμμα μου![]()
Μας κρύβει χρόνια ο μπαγάσας ο Καβαλοκαλαμόγερας;Άπλα το αφήνω εδώ....
![]()
Απίστευτο περιστατικό στη Γαλλία: Εκκενώθηκε νοσοκομείο όταν πήγε στα επείγοντα 88χρονος με οβίδα στον πρωκτό - iefimerida.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο νοσοκομείο Sainte Musse στην Τουλόν της Γαλλίας, όταν 88χρονος πήγε στα επείγοντα με ένα... βλήμα στο ορθό του.www.iefimerida.gr
Τα λέγε ο συγχωρεμένος ο Μονσελάς για την σάπια σούφρα του καλόγερο...Άπλα το αφήνω εδώ....
![]()
Απίστευτο περιστατικό στη Γαλλία: Εκκενώθηκε νοσοκομείο όταν πήγε στα επείγοντα 88χρονος με οβίδα στον πρωκτό - iefimerida.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο νοσοκομείο Sainte Musse στην Τουλόν της Γαλλίας, όταν 88χρονος πήγε στα επείγοντα με ένα... βλήμα στο ορθό του.www.iefimerida.gr