The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.709
- Πόντοι
- 25.467
Όχι.Αφήστε τον Νιπλή να χαρεί κ αυτός μια νίκη.
Όχι.Αφήστε τον Νιπλή να χαρεί κ αυτός μια νίκη.
Σκληρος εισαι.
Νιπλης θα χάσει τη συγκεκριμένη μάχη αλλά θα κερδίσει τον πόλεμο μου το είπε μια τσιγγάνα που βλέπει το μέλλονΑφήστε τον Νιπλή να χαρεί κ αυτός μια νίκη.
Τον έβρισες?Συνδρομο καρπιαιου σωληνα εννοεις
Mα προς θεου,για ποιον με περασες?Τον έβρισες?
Σκληρος εισαι.
Tι τροπαιο?Αν ειναι κουπα καφε ενδιαφερομαι να συμμετασχω κι εγωΤο τρόπαιο ανήκει στον Καβαλοκαλαμόγερα.
ΌχιΤο τρόπαιο ανήκει στον Καβαλοκαλαμόγερα.
Όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κ εσυ ρε πούστη Νιπλή γράψε καμία διαστημική ιστορία.
Μάχη δίνω για πάρτη σου.
Ποιοι είναι οι υποψήφιοι;καυλογερο, μπάρμπας και ο τρίτος;
Πιξούλας δεν είναι . Μιλάμε για το Μπετόβεν της μαλακίας. Ο μαλάκας, που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει .Ποτέ δεν περίμενα ότι ο Καβαλοκαλαμόγερας είναι τέτοιο γκανιάν που θα καταφέρει να ρίξει νταμπλ σκόρ
Πιξούλας δεν είναι . Μιλάμε για το Μπετόβεν της μαλακίας. Ο μαλάκας, που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει .
Αν δεν τον ξέρω σίγουρα θα είναι κανας φυλακοβιος και εγώ δεν συναγελαζομαι με τέτοια άτομαΚάτοικος γλυφάδας. Δεν τον ξέρεις.
Ρε το φουκαρά το Λάκη, ακόμα να με ξεπεράσει.Άλλος που είχε γράψει για μένα 10.000 posts πριν μάθω ότι υπάρχει , που γέμιζε σελίδες στους παλιούς διαγωνισμούς του στέκα , όλο τον αύγουστο , χριστούγεννα και πρωτοχρόνια (ώρες μεσημεριανών τραπεζιών , αλλαγής χρόνου, βραδυνών τραπεζιών έγραφε σε αυτή τη μαλακία ) , πήγαινε να μου την πει , επειδή είχα γράψει ότι αν πάω να ζήσω κεντρική ευρώπη μπορεί να πετάγομαι σε διπλανή χώρα, να πηδάω γκόμενα φοιτητικής εποχής , που είναι 6 χρόνια νεότερη από μένα και είναι και ντερέκι ! Τι ψάχνεις ;;
Και ποδοσφαιριστής ρε παλιομαλάκα.Κανείς ντιτζέης δεν είναι μόνο ντιτζέης. Θα είναι και λατζέρης β' , πέρσοναλτρέηνελ , πολίστας , τεννίστας δ' διαλογής , αντιξαπλωστράς κτλ