Αρχισαμε.η ιδια ειναι.δειτε και το λινκακι που εχει στη ιδια σελιδα.
Λοιπον θα γραφω κριτικη για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους.
εμφανιση προσωπο 5 στα 10
εμφανιση σωμα 6.5 στα 10
συμπεριφορα,συμετοχη 7 στα 10
ηρθε με μικρη καθυστερηση και μπηκε μεσα σα σιφουνας και ειχε στυλακι περιεργο,εγω ειμαι και καμια αλη.το προσωπο της ειναι 1 βημα πριν να χαρακτηριστει ασχημο
δε γαμιεται λεω εχω ακουσει καλα λογια.με το που γδυνεται βλεπω ενα σωμα αδυνατο με ατεριαστο πλαστικο στηθος και ελιες σε διαφορα σημεια,πρεπει να ειναι σιγουρα 28-30, η μουρη της και ο λαιμος της προδιδουν την ηλικια!
τσιμπουκι δυνατο!στο κρεβατι προσπαθει να σε τουμπαρει και να το παιξει οτι ευχαριστηετε, καμια σχεση ομως ολα γινονται τυπικα και επαγγελματικα με σκοπο να τελειωσει και μετα να σε αρχησει στη παρλα!Οταν ειναι στα 4 ριχτε μια ματια στη σουφρα της...μιλαμε ειναι σα σαμπρελα.
Απο μπροστα δε λεω αν ειναι στενη η οχι,απλα ρε παιδια δεν ειμαστε αφελης να πιστευουμε οτι ειναι στενη μια τανα που δουλευει 2-3χρονια,το εχετε ξεχεσει το θεμα.
μαγκες το τι ακουσαν τα αυτακια μου οταν μιλαγαμε δε λεγετε!!!η γκομενα πρεπει να παρει βραβειο ποιητριας.εγω θα λεγα οτι ειναι παθητικη ψευτρα.ειμαι δικηγορος,εχω μεγαλωσει στα λουσα,γενικα το παιζε ιστορια και εχει ψηλα τον αμανε.
Τελικο συμπερασμα,ισως παλιοτερα να ηταν καλη η κυρια η εγω να ημουν ατυχος.
Δε πηγαινα σε ενα στουντιακη λιγο πιο πανω,θα καθαριζα με κανα 60αρι και θα περναγα και καλυτερα!!