Εγώ?!?
Δεν το γνώριζα ότι πρέπει να έχεις 10000 ποστ για να ζητήσεις ένα τηλ από κάποια που έχει πάρει καλές κριτικές από ΑΛΛΟΥΣ! Ίσως να έπρεπε να κάνω 5-6000 ποστ στις γενικές και μετά να ρωτήσω κάτι εδώ...!
Αλλά από την άλλη αν αυτό ήταν υποχρεωτικό τότε οι admin θα το είχαν βάλει σαν κανόνα και ΔΕΝ θα σε άφηνε να γράψεις σε άλλες κατηγορίες εκτός των γενικών!
Τέλος πάντων, αν τυχόν έχει κανείς το τηλέφωνο ας μου το στείλει γιατί δεν μου έστειλε κανείς τίποτα ακόμα... Φίλε Dikaios_gamias αν δεν σε δεσμεύει κάτι να μην το δώσεις σε παρακαλώ στείλτο μου... Ευχαριστώ
ΥΓ. Και για την ιστορία είναι τα πρώτα μου ποστ γιατί μέχρι τώρα καλυπτόμουν απλά διαβάζοντας κριτικές κτλ και πηγαίνοντας σε μερικά στούντιο. Τώρα όμως πρέπει σε λίγους μήνες να οργανώσουμε ένα καλό bachelor και θέλουμε να βρούμε άκρες σιγά σιγά. Για αυτό και ψάχνω κοπέλες για πρώτες επαφές...
και για αυτό μόλις πήρε 1-2 τηλεφωνάκια χάθηκε το παλικαράκι και ούτε που ξαναέγραψε κάποια κριτική.
το να ζητάς είναι θεμητό, αλλά έλα που όλοι που ζητάνε διαρκώς μέσα στα πρώτα 10 ποστ, μετά δεν γράφουνε τίποτα.
Γιαυτό κι εμείς σας γράφουμε στα αρχίδια μας.
Αφού πήγαινες σε στουντιάκια, να έγραφες πρώτα κριτική πάνω σε αυτά και μετά να ζητούσες τηλέφωνο.
Άει σιχτήρια.
όπου σας βρίσκω παρτάκηδες θα σας τα χώνω