gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
[size=14pt]Douglas Gabauer
Research Engineer[/size]
Department of Mechanical Engineering
College of Engineering
Rowan University
[size=14pt]Hampton C. Gabler
Associate Professor[/size]
Department of Mechanical Engineering
College of Engineering
Rowan University
Μονο δύο καθηγητές;! Ούτε καν δύο! Ένας και επίκουρος! Ο άλλος απλός ερυνητής μηχανικός.
Σε άλλο θρεντ είχα διαφωνίες με ένα φανατικό χριστιανό για την εγκυρότητα της Καινής διαθήκης και μου απαρίθμησε καμιά δεκαριά μεγαλοκαθηγητάδες ιστορίας που με αποστόμωναν σε κάθε μου ένσταση για την ιστορική της αλήθεια! Μόνο που ήταν όλοι τους φανατίλες Χριστιανοί.
Στο θέμα μας!
Το άρθρο προφανώς το είχες διαβάσει πρόσφατα και το ενστερνίστηκες. (Μην μου πεις πως τώρα έψαξες και το βρήκες!) Το διατύπωσες με δικά σου λόγια και όταν σου είπαμε πως αυτό δεν στέκει στην κλασσική φυσική μετά από αρκετές θεωρητικολογίες μας το ξεφούρνισες! Ασφαλώς και δεν έχω τα προσόντα για να εκτιμήσω την ορθότητά του, φαντάζομαι θα παραδεχθείς ούτε κι εσύ. Μπορεί να είναι σωστό μπορεί να είναι μπαρούφα. Μια φορά είναι νέα άποψη (άρα μη συναγόμενη από την κλασσική φυσική, αλλιώς θα ήταν ήδη δεδομένη ως γνώση), τώρα διατυπώθηκε και η ορθότητά της μένει να αποδειχθεί από τους ειδικούς.
Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ (θα γίνω κουραστικός!) είναι να μου πεις πού βρίσκεις σκάρτο τον νόμο του Νεύτωνα. Η συζήτηση εκεί είχε επικεντρωθεί!