ΟΠΑ!! Αυτό τώρα μας το λες! Εκτός αν το είχες στο μυαλό σου, αλλά δεν το μοιραζόσουνα με εμάς, κρατώντας το για ατού.
Δηλαδή πως στην περίπτωση της επιτάχυνσης ο μαλάκας οδηγός θα συνεχίσει να γκαζώνει ενώ το αυτοκίνητο έχει ΗΔΗ χτυπήσει καθ' όλη την διάρκεια της παραμόρφωσης, ενώ στην περίπτωση της επιβράδυνσης θα συνεχίσει να φρενάρει. Υπέθετα προσωπικά (φαντάζομαι και όσοι άλλοι πήραν μέρος σοβαρά και όχι με τραγούδια του Χάρυ Κλιν στην συζήτηση) πως θεωρούσαμε τις συνθήκες ΜΕΤΑ την πρόσκρουση ΙΔΙΕΣ. Αν δεν είναι ίδιες προφανώς υπάρχει διαφορά (πόσο σημαντική είναι στην πράξη δεν ξέρω, είναι πολύ "τεχνικό" θέμα, αλλά δεν μου φαίνεται και για τεράστια διαφοροποίηση στο αποτέλεσμα). Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις φυσικής γι αυτό, απλή λογική είναι.
Κατά τα λοιπά δεν μπήκα καν στον κόπο να απαρριθμήσω το πόσες φορές με έβρισες (αποδεικνύοντας ΠΟΙΟΣ αισθάνεται "στριμωγμένος", αυτός που βρίζει φυσικά!)
Συνέχισε να είσαι εριστικός! Την φετινή ψηφοφορία του μίστερ μαλάκα θα την κερδίσεις ΑΝΕΤΑ, αν και υποθέτω πως κι εσύ κι πάπιας το θεωρείτε τίτλο τιμής.
Πάντως εγώ σε είχα ψηφίσει και πέρυσι και το είχα δηλώσει...
ό,τι πεις.
ξαναμελέτησε την αδράνεια. ξαναμελέτησε τους νόμους του νεύτωνα.
Υ.Γ.
απο το αποτέλεσμα της συζήτησης φάνηκε ποιός ειναι στριμοκωλα.
αλλα προφανώς όταν βλέπεις το συγκεκριμένο νικ δε σου περνάει καν απ το μυαλό να πεις.
ρε μπας και ο μαλάκας ξέρει περισσότερα ή είναι πιο έξυπνος από μένα;
όχι.
χαρακτηριστικότατο της ελληνικής ράτσας.
έχω υποπέσει και γω σε αυτό το ολίσθημα πολλές φορές.
το μέγα πρόβλημα είναι ότι αυτό πλέον στην ελλάδα έχει γίνει ο κανόνας.
τ αποτελέσματα αυτού ορατά από χιλιόμετρα δια γυμνού οφθαλμού.
ακόμα και τώρα προσπαθείς να βρεις μια μαλακία να πεις (τι γίνεται ΚΑΤΑ τη διάρκεια της σύγκρουσης κλπ κλπ)
η ερώτηση ήταν σαφής.
η πλαστική κρούση με ίδια ταχύτητα με 55χλμ/ωρα της στιγμή της πρόσκρουσης είναι ίδια εάν το όχημα εκτελεί επιταχυνόμενη ή επιβραδυνόμενη κίνηση;
αμέσως μας είπες τι μαλάκας είσαι, τονα τάλλο δεν ήσουνα καλός στη φυσική κλπ.
μόλις ήρθε το ASI άρχισαν οι κυβιστήσεις......
έχω πάρει και γω τέτοια μαθηματα. τα έμαθα και πήγα παρακάτω.
κάνε τις αναγωγές σου.
κατά τα λοιπά καλημέρα.