annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο θα πει προτυπο ανθρωπου! τι να λεμε τωρα!
ειναι λογος θαυμασμου οτι εχει βαλει κιλα? μη χεσω!δεν σαρεσει? :o
ειναι λογος θαυμασμου οτι εχει βαλει κιλα? μη χεσω!
γενικα ναιαλλο ρωταω βρε,γενικα σαρεσει?
ειναι λογος θαυμασμου οτι εχει βαλει κιλα? μη χεσω!
[quote author=silva! link=topic=29536.msg1778186#msg1778186 date=127
οχι βεβαια προτυπο 1 πουτανα;12 χρονια χωρις γαμο και απλα κανει την πουτανα του τη προτυπο ειναι αυτο;καθιστε σε καποιον να σας κανει καριερα και μετα να λετε οτι εχετε ελευθερη σχεση δηλαδη 12 χρονια το κερατο παει συννεφο και απο τους 2.ωραια σχεση.
[quote author=silva! link=topic=29536.msg1778186#msg1778186 date=127
οχι βεβαια προτυπο 1 πουτανα;12 χρονια χωρις γαμο και απλα κανει την πουτανα του τη προτυπο ειναι αυτο;καθιστε σε καποιον να σας κανει καριερα και μετα να λετε οτι εχετε ελευθερη σχεση δηλαδη 12 χρονια το κερατο παει συννεφο και απο τους 2.ωραια σχεση.
ειναι λογος θαυμασμου το οτι δεν ειναι θυμα των πρωτυπων που πλασαρουν τα media και θελει να δωσει ενα πιο υγειες πρωτυπο σ'ολα τα κοριτσακια που τη παρακολουθουν και νομιζουν πως πρεπει να πεθανουν της πεινας για πετυχουν!
τι αλλες μαλακιες θα ακουσω θεε μου! τι αμαρτιες πληρωνω ο αμοιρος?ειναι λογος θαυμασμου το οτι δεν ειναι θυμα των πρωτυπων που πλασαρουν τα media και θελει να δωσει ενα πιο υγειες πρωτυπο σ'ολα τα κοριτσακια που τη παρακολουθουν και νομιζουν πως πρεπει να πεθανουν της πεινας για πετυχουν!
να πετύχουν τί?να γίνουν μόνιμα καθυστερημένες?
το προτυπο της γυναικας που επικρατει και που βλεπουμε παντου ειναι η κοκκαλιαρα και υπαρχει ρατσισμος για τις πιο γεματες
γι αυτο και ολες προσπαθουν να γινουν τσιλιβιθρες και εχουμε φτασει ακομη και κοριτσακια 12 χρονων να πασχουν απο νευρικη ανορεξια :-
Ο αγών μου
στην Ελλαδα ιδιως τιγκα στις κοκκαλιαρες ειναι!ναι :S
το προτυπο της γυναικας που επικρατει και που βλεπουμε παντου ειναι η κοκκαλιαρα και υπαρχει ρατσισμος για τις πιο γεματες
γι αυτο και ολες προσπαθουν να γινουν τσιλιβιθρες και εχουμε φτασει ακομη και κοριτσακια 12 χρονων να πασχουν απο νευρικη ανορεξια :-
αποφασισε που θα κολοτριβεσαι! μας εχεις κουρασει λεμε!Μη βάζεις τέτοιες φωτό και καυλώνει ο Μεμάς.
στην Ελλαδα ιδιως τιγκα στις κοκκαλιαρες ειναι!
η θαλασσα της κυταρριτιδας λεμε!
πολλες γλυκες βλεπω σημερα....καλυτερα κυτταριτιδα παρα ψωφιμια!
πολλες γλυκες βλεπω σημερα....
αφου δε με θες κυρα μου επειδη ειμαι πθαραθ!σαλιαριζεις μεμο? >