stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
τι του βρίσκουν οι γυναίκες του Στέφανου;;
σε λιγο καιρο θα εκδοθει το βιβλιο του διαβασε και θα καταλαβεις! ;)
τι του βρίσκουν οι γυναίκες του Στέφανου;;
ενας λογος που εχει δηλωσει ειναι οτι εχει υψος 1.9κατι με 23 ;) αυτος πιστευω ειναι σημαντικος λογος.ρητορική ήταν η ερώτηση
αλλα πες μου pls 2 λόγους που τον κάνουν απόλυτο αρσενικό
ενας λογος που εχει δηλωσει ειναι οτι εχει υψος 1.9κατι με 23 ;) αυτο πιστευω ειναι σημαντικος λογος.
ο στεφανος δεν τα ειχε και με γυναικα γνωστου προεδρου ομαδα της Θεσσαλονικης; τι θες να πεις δεν ειναι ομορφος; δεν ειναι αρενωπος; δεν εχει φωνη που καθηλωνει; σιγα μη πανε μαζι του για να τις προωθησει και να τις κανει ονομα
ο στεφανος δεν τα ειχε και με γυναικα γνωστου προεδρου ομαδα της Θεσσαλονικης; τι θες να πεις δεν ειναι ομορφος; δεν ειναι αρενωπος; δεν εχει φωνη που καθηλωνει; σιγα μη πανε μαζι του για να τις προωθησει και να τις κανει ονομα
Πειτε μου οτι κανετε πλακα.............
...........................................
λογο δουλειας ξερω αρκετους γνωστους, η.... πρωην σου ηρθε με την Καρτσωνα στο μαγαζι μου αβαφες και οι 2, η Νικη ηταν να τον πεταξω στο τραπεζι να της το δωσω και η λιλη ηταν να την φαει ο λυκος;)
εισαι μεσα στο λαιφ σταιλ εσυ
;)
ρώτα το apolyto_arseniko
λογο δουλειας ξερω αρκετους γνωστους, η.... πρωην σου ηρθε με την Καρτσωνα στο μαγαζι μου αβαφες και οι 2, η Νικη ηταν να τον πεταξω στο τραπεζι να της το δωσω και η λιλη ηταν να την φαει ο λυκος
κομμωτρια χρυση μου..... το χρυσο πιστολακι! Καφε εχω σε κεντρικο σημειο της πολης
αφου η λιλη εφαγε ξυλο και κερατο απο τον Γιαννακη (τρομερος τυπος) πηγε κ με τον στεφανο τον εφαγε και απο εκει και απο πολλους ακομα και κατεληξε στην αγαπη την αληθινη του προεδρα!
Παθος για την γυναικα γιατι το αναβαλεις και καθε μερα λες οτι την παντρευεσαι αυριο; την Μονικα λεω
θα ελεγα να γινω κουμπαρος αλλα δεν λεει ρε γαμωτο εισαι καλο παλικαρι