Νέα

Βάλτε φωτό τα avatar σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 759
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μεγαλος καραγκιοζακος ο τυπος....

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο στεφανος δεν τα ειχε και με γυναικα γνωστου προεδρου ομαδα της Θεσσαλονικης;  :2funny: τι θες να πεις δεν ειναι ομορφος; δεν ειναι αρενωπος; δεν εχει φωνη που καθηλωνει; σιγα μη πανε μαζι του για να τις προωθησει και να τις κανει ονομα

Επισκέπτης
ο στεφανος δεν τα ειχε και με γυναικα γνωστου προεδρου ομαδα της Θεσσαλονικης;  :2funny: τι θες να πεις δεν ειναι ομορφος; δεν ειναι αρενωπος; δεν εχει φωνη που καθηλωνει; σιγα μη πανε μαζι του για να τις προωθησει και να τις κανει ονομα

έλα ντε  :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πειτε μου οτι κανετε πλακα.............
...........................................

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

;)
εισαι μεσα στο λαιφ σταιλ εσυ
;)

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αφου η λιλη εφαγε ξυλο και κερατο απο τον Γιαννακη (τρομερος τυπος) πηγε κ με τον στεφανο τον εφαγε και απο εκει και απο πολλους ακομα και κατεληξε στην αγαπη την αληθινη του προεδρα!

Παθος για την γυναικα γιατι το αναβαλεις και καθε μερα λες οτι την παντρευεσαι αυριο;  την Μονικα λεω

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
;)
εισαι μεσα στο λαιφ σταιλ εσυ
;)
λογο δουλειας ξερω αρκετους γνωστους, η.... πρωην σου ηρθε με την Καρτσωνα στο μαγαζι μου αβαφες και οι 2, η Νικη ηταν να τον πεταξω στο τραπεζι να της το δωσω και η λιλη ηταν να την φαει ο λυκος

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
λογο δουλειας ξερω αρκετους γνωστους, η.... πρωην σου ηρθε με την Καρτσωνα στο μαγαζι μου αβαφες και οι 2, η Νικη ηταν να τον πεταξω στο τραπεζι να της το δωσω και η λιλη ηταν να την φαει ο λυκος

μοδιστρος εισαι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κομμωτρια χρυση μου..... το χρυσο πιστολακι! Καφε εχω σε κεντρικο σημειο της πολης

Επισκέπτης
αφου η λιλη εφαγε ξυλο και κερατο απο τον Γιαννακη (τρομερος τυπος) πηγε κ με τον στεφανο τον εφαγε και απο εκει και απο πολλους ακομα και κατεληξε στην αγαπη την αληθινη του προεδρα!

Παθος για την γυναικα γιατι το αναβαλεις και καθε μερα λες οτι την παντρευεσαι αυριο;  την Μονικα λεω

ψάχνω κουμπάρα  :2funny: :2funny:

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13