mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο που τις ξερεις? εχετε τον ιδιο φωτοσοπερ?α ναι κι εδω 3 απ τις πιο ομορφες ελληνιδες που ξερω και προσωπικα!
απο που τις ξερεις? εχετε τον ιδιο φωτοσοπερ?
(δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα ψιλομετριες ειναι οι φιλεναδες σου)
εχει, δεν ειπα οτι δεν εχει...καθολου δεν με στεναχωρεις
η αποψεις σου ειναι ακραιες και ποτε δν προκειται να θεωρησεις μια ελληνιδα ομορφη, οποτε οι αποψεις ενος προκατειλημενου δεν μετρανε
καποιες ετυχε να τις γνωρισω μ αλλεσ εχουμε συνεργαστει
οσο για τον "φωτοσοπερ" θεωρεις οτι η φωτο της ξανθιας που ανεβασες δεν εχει φωτοσοπ?
εχει, δεν ειπα οτι δεν εχει...
απλα οι ρωσσιδες συγκεκριμενα χωρις φωτοσοπ και χωρις μακιγιαζ ειναι ακομη πιο ομορφες, δε κανω πλακα!
εχεις προχειρα ποσοστα ποσες ομορφες γυναικες ανα 100 υπαρχουνε σε καθε χωρα ή δεν παιζει ρολο για σενα?καποιες ναι
καποιες οχι
το ιδιο ισχυει και με τις ελληνιδες και με τις αγγλιδες και με τις βουλγαρες και με τις γαλλιδες και με τις τουρκαλες κτλ κτλ κτλ....
η ομορφια εχει να κανει με τη γυναικα οχι με την αθνικοτητα της!
εχεις προχειρα ποσοστα ποσες ομορφες γυναικες ανα 100 υπαρχουνε σε καθε χωρα ή δεν παιζει ρολο για σενα?
με συγχωρεις ρε τσουρεκακι, αμα σε μια χωρα στις 100 η μια ειναι καλη και οι 99 δε βλεπονται τι λες? τι ωραιες που ειναι οι γυναικες αυτης της χωρας?ω Θεε μου! παει και με ποσοστα τωρα?
με συγχωρεις ρε τσουρεκακι, αμα σε μια χωρα στις 100 η μια ειναι καλη και οι 99 δε βλεπονται τι λες? τι ωραιες που ειναι οι γυναικες αυτης της χωρας?
πάντως απ τις 6 φωτό που έβαλε μόνο η Όλγα μ αρέσει!απο που τις ξερεις? εχετε τον ιδιο φωτοσοπερ?
(δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα ψιλομετριες ειναι οι φιλεναδες σου)
να σου πω,επειδη σπαμαρουμε εδω, διαλεξε θρεντ να σου αποδειξω οτι εχεις αδικοη ομορφια ειναι υποκειμενικη
στην Ελλαδα βλεπω πολλες κουκλες, πολλες μετριες και πολλα μπαζα
το ιδιο και σ'αλλες χωρες
στην Αγγλια ας πουμε που πηγα εβλεπα κυριως μπαζα αλλα αυτο ηταν δικη μου αποψη
ποιος μπορει να βγαλει τετοια ποσοστα και να πει στις 100 η μια ειναι ομορφη?
μπορει για καποιον αλλον να ναι οι 50 ομορφες
το θεμα σου εσενα απλα ειναι οτι σου αρεσει το στυλ, ξανθια με γαλαζια ματια που δεν υπαρχει στην ελλαδα
δεν σημαινει ομως πως και οι μελαχροινες μεσογειακες γυναικες δν ειναι ομορφες επειδη εσυ εχεις αλλο γουστο!
πάντως απ τις 6 φωτό που έβαλε μόνο η Όλγα μ αρέσει!
και αυτή που είναι στο αβατάρ της! ;)
εσενα λεει ρε βουρλο!στο αβαταρ ποιανης?
να σου πω,επειδη σπαμαρουμε εδω, διαλεξε θρεντ να σου αποδειξω οτι εχεις αδικο
εσενα λεει ρε βουρλο!
πάντως απ τις 6 φωτό που έβαλε μόνο η Όλγα μ αρέσει!
και αυτή που είναι στο αβατάρ της! ;)
υποκειμενικο ειναι να διαλεξεις αναμεσα σε δυο ομορφες!εχω αδικο στο οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη???
αυτο ειναι αναμφισβητητο γεγονος! :S
περα απο καποιες Θεες τυπου Megan Fox που δυσκολα να τις πει κανεις ασχημες, ολες οι αλλες εξαρτωναι απ τα γουστα του καθενος
και στη τελικη εγω ειμαι η ανοιχτομυαλη της υποθεσης εσυ εισαι ο στενομυαλος
δεν προκειται να γινει ποτε εποικοδομητικός διαλογος
υποκειμενικο ειναι να διαλεξεις αναμεσα σε δυο ομορφες!
το να ξεχωρισεις μια ομορφη απο ενα μπαζο η μια μετρια ειναι αντικειμενικο!
δηλαση αμα εμενα μου αρεσει η Σαπφω Νοταρα ναπουμε σημαινει αυτοματως οτι ειναι αντικειμενικα ομορφη? ρε θα μας τρελανεις?ειναι δυνατον καποια που αρεσει σ εναν να μην αρεσει σ αλλον
αυτο ειναι το υποκειμενικο
το μονο που λεω και ξαναλεω ειναι οτι ομορφες και μπαζα υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ
το δικό σου!στο αβαταρ ποιανης?