Αλέξανδρε, αρχικά σκέφτηκα να σου απευθύνω π.μ., όπως μου είχες ζητήσει και την άλλη φορά. Αλλά μετά σκέφτηκα πως ότι λέω σε σένα το ακούνε και άλλοι που ισως τους αφορά.
Κατ' αρχήν σε συμπαθώ και το ξέρεις.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι η Εβίτα και γι αυτό και δεν νομίζω πως είμαι εκτός θέματος (η απλή ελληνική έκφραση για το "Off Topic" είναι αυτή που γίναμαι όλοι αγγλομαθείς τρομάρα μας!), είσαι εσύ ή εν πάσει περιπτώσει η εμμονή σου με μια κοπέλα της δουλειάς. Τί ακριβώς περιμένεις να γίνει με την Εβίτα; Η κοπέλα έχει επιλέξει συνειδητά ένα δρόμο σε μία ασχολία στην οποία και έχει μεγάλο ταλέντο και ως εκ τούτου κατά 99.9% θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει καλά. Έχεις ο ίδιος κατ' επανάληψιν δηλώσει "τσιμπημένος" (χρησιμοποιώ ήπια έκφραση) με την κοπέλα και ενώ όλοι σου λένε να το κόψεις γιατί σε χαλάει εσύ εξακολουθείς να υποστηρίζεις όχι την κοπέλα, (κι εγώ καλά λόγια της έγραψα!) αλλά την επιλογή σου.
Τελικά και στην Εβίτα, για την οποία νοιώθεις ότι νοιώθεις, κακό ενδέχεται να κάνεις διότι μια κοπέλα 22 χρονών που ξαφνικά αρχίζει να ακούει ύμνους και διθυράμβους, εύκολα ψωνίζεται και συνήθως αυτό δεν βγαίνει σε καλό.
Πριν μερικούς μήνες είχαν ακουστεί αντίστοιχοι διθύραμβοι στο σάιτ για την Άννα τη Σέρβα (υποθέτω βέβαια πως οι υμνητές εκείνοι δεν ήσαν τόσο ανιδιοτελέις όσο εσύ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία). Το αποτέλεσμα ήταν να ψωνιστεί η κοπέλα και να ζητάει 200άρια για 20λεπτα σε στούντιο με αποτέλεσμα όταν πέρασε η μόδα της να την "φτύσει" η πιάτσα και να μην ασχολείται σήμερα κανείς μαζί της. Το ίδιο θα συμβεί και στην Εβίτα αν κάνει το λάθος να υπερεκτιμήσει την καλή φήμη που έχει κατακτήσει. Δύσκολα ανεβαίνει κανείς ψηλά, σε οποιαδήποτε ασχολία, αλλά αν ανέβει και δεν καταφέρει να κρατηθεί εκεί, η πτώση του γίνεται με "πάταγο"! Και όσοι την παρακολουθούν, συνήθως, επιχαίρουν!
Να υποθέσω τώρα πως αυτό είναι ένα σενάριο του οποίου η ιδέα σε ελκύει, διότι σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις πως μετά η κοπέλα θα σου ανήκει αποκλειστικά, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι (για το καλό σου!)
Θα τολμούσα, σαν μεγαλύτερός σας, να "απαιτήσω" και από Δίκαιο Γαμιά και από εσένα (με αυτή τη σειρά!!) αμοιβαίες εξηγήσεις και συγγνώμες.
Άμα δεν μας μείνει και η μεταξύ μας φιλία και γίνουμε και εχθροί και βριζόμαστε, να μην ξαναμπούμε στο μπουρδέλο το σάιτ!!
Ελπίζω σε μια μελλοντική φιλική μας συνάντηση με την παρουσία και των δυό σας.