alexandros-30
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο γευση στο στομα πως ηταν? γιατι τελαινομαι για φιλια στην αρχη... η αννα παντως ειχε και ωραια γευση και θετικη συμετοχη σε αυτο το κομματι...
Για την Βαλέρια λέω,ξέχασα να το γράψω.Για μια ώρα την έκλεισα την κυριακή.Απο ομορφιά συμπαθητική, δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν την λες και άσχημη κατα τη γνώμη μου.Σώμα πολύ καλό αλλά πιο λεπτό απ οτι φαίνεται στις φωτό και βυζάρες αλλά λίγο πεσμένες.Πίπα πολύ καλή τον σαλιώνει τον φτύνει και τον εξαφανίζει.Στο γαμήσι πολύ καλή συμμετοχή αλλά φαίνεται οτι είναι λίγο άπειρη και οπως μου είπε είναι η πρώτη φορά που κανει αυτη τη δουλειά εδω και 2-3 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.
Λίγα Λόγια για την Άννα
Λίγα Λόγια για την Άννα
γενικά δεν πολυμιλαω, αλλα με οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης για την Άννα θα ηθελα να πω λιγα λογια και να διαφωνησω με καποιους.
Θα συμφωνησω με ολους οσους ειπαν οτι η κοπελα κερδιζει τις πρωτες εντυπωσεις, προκειται για ενα νεοτατο κοριτσι, με πολυ ωραια μεγαλα ματια, ωραια μαλακα ισια μαλλια, πεντακαθαρη και μυριζει υπεροχα.
Θα διαφωνησω με καποιον που ειχε πει οτι το κοριτσι εχει βαλει σιλικονη και μαλιστα τις ηταν λιγο πεσμενα. Παιδια το κοριτσι εχει φυσικοτατο βυζακι, Νουμερακι 3, σου γεμιζει την χουφτα σου και γουσταρεις , για το μεγεθος του φρεσκα και σφιχτα (τωρα αν καποιοι εχουν συνηθισει την σιλικονη που ειναι σαν υπερφουσκωμενο μπαλονι, κριμα γιατι η αισθηση του φυσικου ειναι τέλεια). Αν ειχε και μεγαλυτερη ρογα, το πακετο θα ηταν το ιδανικο για αρκετους.
Καποιος αλλος ειπε οτι εχει παραπανισια κιλα, οτι ειναι χαλαρη.......παιδια εγω πηγα με την Αννα και η κοπελα ορθια, ειχε τελειο στητο κωλαρακι, τα βυζακια της αρμονικοτατα με το σωμα της, και με το που την αγγιζω παραδοξως με τις κριτικες καποιον ηταν σφιχτη η κοπελα, να καταλαβετε ειχε και αρκετα καλους κοιλιακους για οσους γουσταρουν.....και ολα αυτα τα ειδα με τα φωτα τεντα ανοιχτα σε κυριλε ξενοδοχειακι, και οχι σε κανενα δωματιακι του Πριαμου που δεν βλεπεις την μουρη σου.
Οσον αφορα στο κρεββατι, εκει οι αποψη του καθενος νομιζω ειναι και προσωπικη, εγω περασα μια ωριτσα υπεροχα, θα ελεγα οτι γερνει πιο πολυ για gfe καταστασεις, με καποιες δοσεις εντασεις, ωραια πιπα, ειναι εργατικη, και αν δεν θελεις να συζητησεις (εδω που τα λεμε δεν γινεται με τα φτωχα αγγλικα της), τις δειχνεις τι θελεις και πεφτει με τα μουτρα. Γενικα εγω περασα πολυ καλα.
Αυτα απο μενα, ελπιζω να ξεκαθαριστηκαν καποια πραγματα, και καλη συνεχεια σε ολους τους συναγωνιστες
Αυτα απο
Review για την Άννα...
Λοιπον....
Η κοπέλα είναι αποκάλυψη.. Πραγματικά δεν το περίμενα.. Πολύ πιο ωραία απο τις φωτογραφίες..
Πολύ όμορφο λεπτό κόρίτσι στο 1,60+, μαλί μακρύ πυκνό μαύρο που μοσχομύριζε, με κορμί που αγγίζει την τελειότητα (piercing στον οφαλό), και με ένα κώλο (τί να πω.. δεν έχω λόγια) που θα ήθελα να τον ζωγραφίσω.. Πρόσωπο πανέμορφο και γλυκό, βυζί σιλικονάτο όχι πολυ μεγαλο αλλά λίγο κρεμασμένο (μόνο αυτό έχω ως μειον, χωρίς όμως να είναι άσχημο). Πολύ ευγενική και καλοσυνάτη κοπέλα, ηλικίας 21-23 την έκοψα.
Etsi !!! ;)Σε αυτην την κριτικη πηγαινε το σχολιο μου για την Αννα, θεωρω οτι ηταν πολυ λαθος εκτιμηση απο τον συναθλητη.
Etsi !!! ;)
Και ποσο καλα τα περνει στο στομα με υπομονη και στραγγισμα χωρις τρεχαλα να τα φτυσει !!
Etsi !!! ;)
το είπε :pΦιλε πιστευω οτι η κριτικη σου αντικατοπτριζει 99% την πραγματικοτητα.Το μονο που ξεχασες να πεις ειναι το ποσο υπεροχα μυριζει
Υπάρχουν άλλες φωτό από Valerie εκτός των ήδη γνωστών;
στο στραγγισμα ειναι πραγματι πολυ καλη, αλλα κατα τη διαρκεια της πιπας φαινεται βιαστικη... Αρχικα μου μπηκανε ιδεες οτι θελει να με ξεπεταξει... ομως δεν ηταν ετσι, απλα ειναι το στυλ της αυτο, κανει πιπα χωρις διαλειμματα να σε κοιταξει στα ματια, να γλυψει και λιγακι τη βαση, τα αρχιδια... Της ειπα 4-5 φορες οτι θελω να βλεπω το προσωπακι της, τιποτα... εκει, σκυμμενη με τη μαλλουρα μπροστα, να μην μπορω να βρω "θεση" για να απολαυσω προσωπο...Και ποσο καλα τα περνει στο στομα με υπομονη και στραγγισμα χωρις τρεχαλα να τα φτυσει !!
στο στραγγισμα ειναι πραγματι πολυ καλη, αλλα κατα τη διαρκεια της πιπας φαινεται βιαστικη... Αρχικα μου μπηκανε ιδεες οτι θελει να με ξεπεταξει... ομως δεν ηταν ετσι, απλα ειναι το στυλ της αυτο, κανει πιπα χωρις διαλειμματα να σε κοιταξει στα ματια, να γλυψει και λιγακι τη βαση, τα αρχιδια... Της ειπα 4-5 φορες οτι θελω να βλεπω το προσωπακι της, τιποτα... εκει, σκυμμενη με τη μαλλουρα μπροστα, να μην μπορω να βρω "θεση" για να απολαυσω προσωπο...
Οι ιδεες που μου μπηκανε βεβαια, αποδειχθηκαν λανθασμενες... Μετα το σεχ και το απαραιτητο ντουζακι, απεμεναν μονο 15'... αρχισα να ψαχνω πού εχω πεταξει το σωβρακο και τις καλτσες και αυτη αρχισε κατι νοηματα του στυλ, "ασε τις μαλακιες και ελα γρηγορα στο κρεββατι"! Εξεπλαγην ευχαριστα και εριξα και τον δευτερο στο τεταρτακι...
Αυτο που μου κανει εντυπωση στο thread, ειναι οτι πολλοι συναγωνιστες ασχοληθηκαν με βυζια, κωλο, αν ειναι ψηλη, κοντη, χοντρη, αδυνατη... Μα αυτο το μωρο ειναι πανω απ'ολα ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!δηλαδη αν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΟΛΙΤΑ παιρνει 10, αυτη παιρνει αυστηρα 9! Νομιζω πως οποιος πιπινολατρης σεβεται τον εαυτο του, πρεπει να το δει...
Να ευχαριστησω και να συγχαρω τους συναγωνιστες για τις πολυτιμες και ακριβεστατες πληροφοριες που μοιραστηκαν μαζι μας στο thread, διαπιστωνω με χαρα οτι ολο και περισσοτεροι βαδιζουμε στο δρομο που χαραξε ο Προεδρος... σωστη ενημερωση και αλληλοβοηθεια, για την ελαχιστοποιηση του χαμενου χρονου και χρηματος!
;)Τον έχωσες τελικά ε? Βρήκες χρόνο έ? Σίγα μην δεν έβρισκες... Πολύ καλή ενημέρωση και πραγματικά ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ!!!
ενδεχομενως θυμα traffiking παιχτη..Κομπλεξική και ξενέρωτη είναι τι να πεί.