Καλησπέρα παιδιά.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική μιάς και νομίζω ότι έχω να προσθέσω μερικές πληροφορίες που δεν έχουν ακουστεί στα προηγούμενα ποστς.
Λοιπόν, συνάντησα την Άννα πριν 3 μέρες σε μεσημεριανό ραντεβού. Δεν την είχα ξαναδεί. Η κοπέλα πραγματικά λεπτούλα με σωστές αναλογίες για το μέγεθος της και κατα τα γούστα μου όμορφη. Πολυ ήσυχη κοπέλα. Μπήκε μέσα με φίλησε, της πρόσφερα ενα αναψυκτικό και πήγε στο μπάνιο για ντουζάκι. Μεσα σε 2 λεπτά βγήκε και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Πολύ πρόθυμη με το blowjob, με κοίταζε στα μάτια, μετα απο λίγο η ίδια μου έκανε νεύμα να κατέβω και εγώ προς τα κάτω και να την φροντίσω(νομιζω έχει να κανει και με το κατα πόσο αξυριστος είναι ο καθένας, διότι γένια 5 ημερών ενοχλούν αρκετά).Μετά ανέβηκε πάνω μου και ξεκίνησε το σφυροκόπημα.Πρέπει να σημειώσω ότι τουλαχιστον εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα οσον αφορά τα γλωσσόφιλα.Ήταν αρκετα ανετη χωρις κάποιο ίχνος απέχθειας. Ενιγουέι,τελειώνει ο πρώτος γύρος και πήγε για μπανάκι.
Εδώ έγινε ενδιαφέρον.Βγηκε σε 5 λεπτά και της είπα να καθήσει λιγο να χαλαρώσει γιατι είχα αφηδατωθεί. Αν και τα αγγλικά της είναι φτωχά, σας πληροφορώ ότι καταλαβαίνει τα περισσότερα απο οσα της πείτε στα αγγλικά. Την ρώτησα γενικώς για την ζωή της και μου είπε οτι στην Ρουμανία σπούδασε για δυο χρόνια τηλεόραση, και μου έδειχνε την Λαμπίρη εκείνη την ώρα στην τηλεόραση, όπου μου έδειξε ότι ήταν και αυτή πανελήστρια στην χώρα της. Οσον αφορά αυτη την δουλεία που κάνει τώρα, δεν την βλέπω να την συνεχίζει για πολύ καιρό ακόμα. Μετα την ρώτησα για την Ελλάδα πως της φαίνεται και εκεί μου ήρθε η σφαλιάρα. Μου είπε ότι στην Ελλάδα, σε μεγάλο αριθμό των ραντεβού που έχει κανει, της έχουν φερθεί πολύ άσχημα και για αυτό βγάζει τόσο επιφυλακτικότητα. Τώρα γνωρίζοντας τον μέσο Ελληνάρα, δεν μπορώ να πω ότι μου προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη.Λίγο πολύ μου εξήγησε ότι ο κόσμος πάει άπλητος στα ραντεβού και της συμπεριφέρονται σαν κρέας. Εκεί τελέιωσε η συζητηση και πηγαμε στον δεύτερο γυρο, με 69,doggy και μετα τελείωμα στο σώμα.
Σαν εμπειρία πρέπει να σας πω ότι είναι η τρίτη φορά που κανονίζω ραντεβού με call girl και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, και απο το γραφείο που ήταν τυπικό και σωστό όσον αφορά την ώρα προέλευσης της κοπέλας.
P.S. Ελπίζω να μην σας κούρασα.