Νέα

Valerie!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα combo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. μαλλον την επιλογη μου ηθελα να υπερασπιστω οπως ειπες ισως γιατι δε το εκανα με την πραγματικη μου σχεση οταν επρεπε...
2. επειδη δε θελω να κανταντησω γραφικος οπως ειπατε κριτικη για ευα αν και θα συνεχισω να την συναντω δε θα ξαναγραψω...
3. γτ καταλαβα πως αθελα μου ισως της κανω κακο...
4. και με την αννα παρολο που δεν ηταν αστερι(περασα πολυ καλα) δε θα εβγαινα ποτε να την καψω η να γραψω 'μακρια ουστ τη παλιοφολα' και αλλους τετοιους χαρακτηρισμους...
5. ισως δεν εχω τη δικια σας νοοτροπια ως προς τα κοριτσια
6. να βγαζω μεσα απο τις κριτικες μου κακια και χαμενο αντρισμο...
7. αν αυτο με χαρακτηριζει αγαπουλη οκ το δεχομαι
αστειρευτη πηγη..

1. πηγαινε σε ψυχολογο.
2. ισα που προλαβαινεις να ΜΗΝ χαρακτηριστεις ετσι..
3. ΦΤΟΥ ΣΟΥ !! παλιανθρωπε. το πληγωνεις το κοριτσι..
4. ναι, μην κανεις καμια μαλακια..
5. τα ''κοριτσια'' εννοεις τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ ????  :think:
6. οχι βρε συ, αυτα τα κανουν οι αγαπουληδες..
7. σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση !!
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Γενική συμβουλή προς όλους τους επίδοξους ρηβιούερς.

Την πρώτη φορά που πηγαίνουμε με μια κοπέλα (ή κάποια από τις επόμενες αν ΔΕΝ το κάναμε την πρώτη) δικαιούμαστε να γράψουμε ρηβιού. Τη δεύτερη το πολύ πολύ δυο σειρές πως περάσαμε καλά. Μετά, εκατό φορές να πάμε δεν γράφουμε ΤΙΠΟΤΑ, διότι αλλιώς χάνεται και η αξιοπιστία του πρώτου ρηβιού.
 
Προφανώς έχουμε υποχρέωση να ξαναγράψουμε και να πληροφορήσουμε τους υπόλοιπους, αν κάτι έχει εν τω μεταξύ αλλάξει στην κοπέλα (συνήθως επί τα χείρω, δυστυχώς...)

 

Redy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Μηνύματα
194
Κριτικές
19
Like
216
Πόντοι
291
Γενική συμβουλή προς όλους τους επίδοξους ρηβιούερς.

Την πρώτη φορά που πηγαίνουμε με μια κοπέλα (ή κάποια από τις επόμενες αν ΔΕΝ το κάναμε την πρώτη) δικαιούμαστε να γράψουμε ρηβιού. Τη δεύτερη το πολύ πολύ δυο σειρές πως περάσαμε καλά. Μετά, εκατό φορές να πάμε δεν γράφουμε ΤΙΠΟΤΑ, διότι αλλιώς χάνεται και η αξιοπιστία του πρώτου ρηβιού.
 
Προφανώς έχουμε υποχρέωση να ξαναγράψουμε και να πληροφορήσουμε τους υπόλοιπους, αν κάτι έχει εν τω μεταξύ αλλάξει στην κοπέλα (συνήθως επί τα χείρω, δυστυχώς...)
Σωστός!!!!
 

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.348
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Ξεκολλα λιγο ρε τυπε...

... Κι αυτο επειδη, εστω κι αν πολλες φορες τρεφουμε συναισθηματα εμεις, η καθε εβιτα για τα λεφτα ερχεται μαζι σου και απλα σου φερεται σαν καλη επαγγελματιας.
Πιστεψε με, δεν την νοιαζεις ΚΑΘΟΛΟΥ, μονο τα λεφτα...

Αν αισθανοταν κατι για σενα, θα ερχοταν μαζι σου ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ και αν ακομα γινοταν αυτο το να εχεις σχεση με τανα σε οδηγει παλι σε ασχημες καταστασεις και απογοητευσεις.
Και αν σου κανει εκπτωση για να την ξαναπαρεις και να της γραφεις καλα λογια εδω(αφου εισαι ευχαριστημενος μαζι της) και στους αλλους συχνους πελατες απο οτι εχουμε διαβασει εδω μεσα, κανει εκπτωσεις!

Γνωμη μου....

Φίλε Αλέξανδρε, πιο καλά δεν μπορούσε να στα γράψει ο Ακόρεστος αλλά και ο Gianevan πιο πάνω. Προσπάθησα κι εγώ να σε κάνω να "δεις" κάποια πράγματα, γιατί προσπάθησα να μπω στη θέση σου, αλλά κατά πως φαίνεται στο βρόντο πήγαν όσα σου έγραφα προχθές τα ξημερώματα στο thread για την Εβίτα.
Κι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κι αυτό αφορά όλους μας κι όχι μόνο τον Αλέξανδρο-30, αυτό το thread γράφει στο τίτλο του: Valerie κι αφορά αυτήν, άντε και την ομόσταυλή της την Anna, ελλείψει αποκλειστικού thread για τη 2η. Όχι όμως την Εβίτα, πανάθεμά με. Γιαυτήν, αφού τόσο πολύ το θέλετε, "σκοτωθείτε" στο δικό της thread, αν και δεν πιστεύω ότι αξίζει να φτάνουμε σ' αυτό το σημείο, όχι μόνο γιαυτήν ειδικά, αλλά για καμμία τους, __τάνα ή μη, που αυτή τη στιγμή φοβάμαι ότι γελάει μαζί μας  :dancing:  :rockon:. Αφήστε  :argue: (τα μίση) και (ξανα)πιάστε το  :fuck1: είναι η συμβουλή μου. Προς άπαντες.
 

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Μηνύματα
707
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια το εχετε γαμησει με τον αλεξανδρο αφηστε τον στην ησυχια του
ειμαστε ολοι εδω για ενημερωση τωρα αν παει και πιο φιλικα η κουβεντα ειναι καλο
αλλο φιλιες πισω απο ενα απροσωπο λαπτοπ ειναι  :jerking:
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Αύριο ή, την Τρίτη σκέφτομαι να τιμήσω την Αννα. Σε σύγκριση με τη Βαλέρια μου κάνει περισσότερο κλικ από τις φωτογραφίες + της κριτικές που έχουν γραφτεί από συναγωνιστές.

ΥΓ: Το γαμήσ...το θρεντάκι με τον Αλέξανδρο και την Εβίτα... :jerking:
Εχει και δικό της θρεντ, εάν θέλετε να μιλήσετε επί του θέματος...
 

bonior_n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Μηνύματα
204
Κριτικές
11
Like
554
Πόντοι
291
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω δημόσια έναν συναγωνιστή από εδώ μέσα για την πολύτιμη βοήθεια που μου έδωσε αλλά δεν θα ανφέρω το όνομά του γιατί δεν ξέρω αν θέλει. 
Στο θέμα μας τώρα.. Προχθές βρέθηκα στην Αθήνα Παίρνω τηλέφωνο για την Άννα και μου  λέει η κοπελιά στο τηλ ότι θα είναι διαθέσιμη στις 2 το βράδυ.(η ώρα που κάλεσα ήταν 11). Μια και δεν έβρισκα κάποια άλλη διαθέσιμη πήρα το ρίσκο να την κλείσω για τις 2 το βράδυ αντιλαμβανόμενος την κούραση που θα είχε.  Ακουω να χτυπαει η πόρτα χωρίς καθυστέρηση ανοίγω και βλέπω την Άννα. Τρομερά όμορφο το κοριτσι με τέλειο κορμάκι, αλλα με ένα παγωμένω ανέκφραστο πρόσωπο. Περναει μεσα κανει το μπανακι της (γρηγορα σχετικα) και κατευθείαν στο παιχνίδι. Διαπίστωσα τελικα ότι δεν είναι παγωμένη, είναι  το φυσικό παρουσιαστικό της ετσι. Και γελακια είχαμε και χαρουλες και όρεξη για σεξ πολύ , παρά το προχωρημένο της ώρας, και πολύ υπομονη. Και το λέω αυτό γιατι παρότι ήμουν άυπνος από την προηγούμενη μερα μετά την πρώτη καταθεση εκανε ότι περναει από το χέρι της για να έρθη και η δεύτερη καταθεση. ¨ελιωσε μεσα στο στόμα της. Η Αλήθεια είναι ότι χρησιμιποιεί λίγο χέρι στην πίπα αλλα ακουει τον λόγο  και κανει ότι της πείς. Και βαθιές μέχρι το λάρυγγα μετάνοιες. Δε θα αναφερθώ περεταίρω στο σέρβις γιατι εχουν πει πολύ από εδώ μέσα και με εχουν καλυψει. Απλά το κορίτσι είναι πολύ καλό χωρίς να σημαίνει ότι δεν χωράει βελτίωση. 
Καλά να περνάμε.                   
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Δοκίμασα την Αννα.

Γενικό συμπέρασμα: Αρκετός ντόρος για μία μετριότητα…Ένα ωραίο κορίτσι, 21 ετών (όπως μου είπε) αλλά όχι κάτι το σπέσιαλ στο σέρβις.

Πρώτη εντύπωση μου φάνηκε αρκετά ψυχρή. Ωραίο πρόσωπο, αλλά κάπως απόμακρη. Όχι το στυλ ντίβας, αλλά περισσότερο επιφυλακτική. Εντάξει λέω, θα είναι κουρασμένη (την συνάντησα και κάπως αργά), λογικό. Ντουζάκι (στα συν ότι δεν άργησε) και γρήγορα στο κρεβάτι. Ξεκίνημα με πίπα. Ενώ το έχει, ξέρει να παίζει με τη γλώσσα της το εργαλείο, το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι το πρόσωπο της κόντρα στο δικό σου, να πέφτουν τα μαλλιά της μπροστά και να μην βλέπεις τίποτα. Και παρότι σε άλλες κριτικές συναγωνιστών γράφτηκαν ότι δεν χρησιμοποιεί χέρι, εγώ άλλο συνάντησα. Χρησιμοποιεί και παραχρησιμοποιεί. Στα συν η αρκετά καλή περιποίηση στα μπαλάκια.

Από πρωτοβουλία μηδέν. Αν δεν της έλεγα να βάλει προφυλαχτικό και να καθίσει πάνω μου μάλλον θα έμενε ακόμα στην πίπα. Όπως και η εναλλαγή των στάσεων έγιναν με δικές μου πρωτοβουλίες. Στο σεξ ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν είναι Αριάννα (βλέπε Μισέλ), αλλά ούτε και κανένα κομοδίνο σαν την Κρύσταλ (βλέπε πάλι Μισέλ).

Αυτά που δεν μου άρεσαν: 1)Φιλιά τα αποφεύγει και το δείχνει. Λίγα και χωρίς πολύ γλώσσα. Δεν επέμεινα αφού είδα πως δεν θέλει… 2)Πήγα να της κάνω γλειφομούνι και μου λέει «δεν μου αρέσει», οπότε το άφησα….3) Όταν της ζήτησα να τελειώσω στο πρόσωπό της η απάντησή της ήταν: «Όχι στο πρόσωπο. Αν θες στο στόμα και στο σώμα»…και η αιτιολογία ήταν πως: «Θα χαλάσει το μακιγιάζ μου και πως θα πάω στο επόμενο ραντεβού;». Ε, τότε ας μην γράφουν στο σάιτ πως στις υπηρεσίες προσφέρεται: «Cum in face» .

 

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
85
Like
252
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική μιάς και νομίζω ότι έχω να προσθέσω μερικές πληροφορίες που δεν έχουν ακουστεί στα προηγούμενα ποστς.

Λοιπόν, συνάντησα την Άννα πριν 3 μέρες σε μεσημεριανό ραντεβού. Δεν την είχα ξαναδεί. Η κοπέλα πραγματικά λεπτούλα με σωστές αναλογίες για το μέγεθος της και κατα τα γούστα μου όμορφη. Πολυ ήσυχη κοπέλα. Μπήκε μέσα με φίλησε, της πρόσφερα ενα αναψυκτικό και πήγε στο μπάνιο για ντουζάκι. Μεσα σε 2 λεπτά βγήκε και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Πολύ πρόθυμη με το blowjob, με κοίταζε στα μάτια, μετα απο λίγο η ίδια μου έκανε νεύμα να κατέβω και εγώ προς τα κάτω και να την φροντίσω(νομιζω έχει να κανει και με το κατα πόσο αξυριστος είναι ο καθένας, διότι γένια 5 ημερών ενοχλούν αρκετά).Μετά ανέβηκε πάνω μου και ξεκίνησε το σφυροκόπημα.Πρέπει να σημειώσω ότι τουλαχιστον εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα οσον αφορά τα γλωσσόφιλα.Ήταν αρκετα ανετη χωρις κάποιο ίχνος απέχθειας. Ενιγουέι,τελειώνει ο πρώτος γύρος και πήγε για μπανάκι.

Εδώ έγινε ενδιαφέρον.Βγηκε σε 5 λεπτά και της είπα να καθήσει λιγο να χαλαρώσει γιατι είχα αφηδατωθεί. Αν και τα αγγλικά της είναι φτωχά, σας πληροφορώ ότι καταλαβαίνει τα περισσότερα απο οσα της πείτε στα αγγλικά. Την ρώτησα γενικώς για την ζωή της και μου είπε οτι στην Ρουμανία σπούδασε για δυο χρόνια τηλεόραση, και μου έδειχνε την Λαμπίρη εκείνη την ώρα στην τηλεόραση, όπου μου έδειξε ότι ήταν και αυτή πανελήστρια στην χώρα της. Οσον αφορά αυτη την δουλεία που κάνει τώρα, δεν την βλέπω να την συνεχίζει για πολύ καιρό ακόμα. Μετα την ρώτησα για την Ελλάδα πως της φαίνεται και εκεί μου ήρθε η σφαλιάρα. Μου είπε ότι στην Ελλάδα, σε μεγάλο αριθμό των ραντεβού που έχει κανει, της έχουν φερθεί πολύ άσχημα και για αυτό  βγάζει τόσο επιφυλακτικότητα. Τώρα γνωρίζοντας τον μέσο Ελληνάρα, δεν μπορώ να πω ότι μου προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη.Λίγο πολύ μου εξήγησε ότι ο κόσμος πάει άπλητος στα ραντεβού και της συμπεριφέρονται σαν κρέας. Εκεί τελέιωσε η συζητηση και πηγαμε στον δεύτερο γυρο, με 69,doggy και μετα τελείωμα στο σώμα.

Σαν εμπειρία πρέπει να σας πω ότι είναι η τρίτη φορά που κανονίζω ραντεβού με call girl και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, και απο το γραφείο που ήταν τυπικό και σωστό όσον αφορά την ώρα προέλευσης της κοπέλας.

P.S. Ελπίζω να μην σας κούρασα.
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Φίλε Ekimus να σε πληροφορήσω πως ήμουν ξυρισμένος και φρεσκοξυρισμένος μάλιστα (κανένα τρίωρο πριν έρθει είχα ξυριστεί).

Τώρα, βέβαια, το ότι είσαι γραμμένος από το 2008 στο σάιτ και έβαλες καπάκι κριτική μετά τη δικιά μου στο μόλις έκτο μύνημα σου και μάλιστα αντίθετη σε πολλά από όσα λέω φαίνεται κάπως..."στημένη". Τι λες; 
 

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Μηνύματα
351
Like
0
Πόντοι
1
Ο Ekimus τα ειπε πολυ καλα.
Το ρεζουμε απο το ριβιου του το οποιο πρεπει να αποτελει και οδηγο σε ολους μας ειναι οτι για να περασεις καλα στο ραντεβου με οποιαδηποτε κοπελα πρεπει να συμπεριφερεσαι σωστα με σεβασμο ,να την κανεις να αισθανθει ανετα και βεβαια να εχεις σωστη υγειηνη!!!
Να ειστε σιγουροι οτι ακομα και η ποιο δυσκολη τανα θα στο ανταποδωσει αυτο με τον καλυτερο της εαυτο.
Εχω μιλησει και εγω με αρκετες και πραγματι υπαρχει γενικο παραπονο για τον τροπο που αρκετοι συμπεριφερονται!!
Αυτα τα κοριτσια δεν ειναι ρομποτ ουτε κομματι κρεας.
Νομιζετε ειναι τυχαιο οτι οσα μελη ειναι κυριοι στα ραντεβου περνανε σχεδον παντα καλα?Βλεπε προεδρο,ρεμπετι,gianevan.

Εχουμε νομιζω τη λαθος εντυπωση οτι με τα λεφτα που δινουμε αγοραζουμε την αλλη!!ΛΑΘΟΣ!!!
Η Αννα ειναι μια κοπελιτσα 20-21 ετων και με το που την κανεις να χαμογελασει ειναι ικανη να σε απογειωσει!
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Koutalianos αντε, ας πούμε πως δεν είχα σωστή συμπεριφορά και φταίω εγώ που δεν πέρασα καλά (αν και δεν ισχύει)

Το ότι ο συναγωνιστής Ekimus...συγκινήθηκε να...πατήσει πληκτρολόγιο και γράψει σχόλιο μετά από ένα χρόνο (το τελευταίο του ήταν το Φεβρουάριο του 2008!!!) τι σε κάνει να υποθέτεις;

Παρεπιπτώντος: Με Εβίτα έχω περάσει σούπερ (Αλλά είναι τσουχτερή για τη δική μου τζέπη), όπως και με την Αριάννα (από τον Μισέλ) και η συμπεριφορά μου ήταν η ίδια με αυτήν που είχα με την Αννα.
 

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Μηνύματα
351
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου ως προς το πρωτο σκελος δε νομιζω γιατι αν δεις τα μυνηματα του ειναι ολα σχετικα με πατρα,μαλλον ειρθε βολτα στη Αθηνα και την πηρε.
Σχετικα με Εβιτα και Αριανα...εδω μιλαμε για ψημενες τανες που δε καταλαβαινουν το θεο του.
Η αννα ειναι νεα στη δουλεια, απο οτι μου ειχε πει 3 μηνες, και δουλευε με πολυ λιγους πελατες στη χωρα της.Δε κανει να καιμε μια κοπελα amateur η οποια εχει προοπτικη να γινει απο τις καλυτερες.
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Δεν την έκαψα. Απλά έγραψα αυτά που έγιναν. Δεν τη χαρακτήρισα μπάζο (είναι πολύ γλυκιά κοπέλα) και το ατού της, που είναι το στοματικό, το ανέφερα αν διαβάσεις προσεκτικά την κριτική μου. Αλλά τα κακώς κείμενα πρέπει να γράφονται για να τα διαβάζουν αυτοί που πρέπει και να βελτιώνονται και οι κοπέλες.

Α...και κάτι ακόμα. Εμένα η Αννα μου είπε πως ήταν έξι μήνες στη δουλειά στη χώρα της, πριν έρθει εδώ, όχι τρεις.


ΥΓ: Την "ψημένη" Εβίτα που λες την είχα πάρει στα πρώτα της βήματα, όταν έκανε παρτούζες με τον δικό της (ένα κοντούλι, Γιώργο νομίζω τον έλεγαν) και είχε απαιτήσεις του στυλ "Ερχομαι μόνο αν μ αρέσεις". Σου μιλάω πριν περίπου ένα χρόνο. Και από τότε ήταν σούπερ, διότι το είχε.
 

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
85
Like
252
Πόντοι
20
Βρε Μάριε εγώ δεν είχα καμία πρόθεση να σε προσβάλω ούτε και αναφέρθηκα σε εσένα. Οσον αφορά το γιατι δεν έχω γράψει τοσα χρόνια στο site, θα σου λύσω την απορία. Οταν έγινα μέλος ήμουν φοιτητής στην Αγγλία και μπηκα (στο .com) τοτε για να διαβάζω τα θρέντς του υγεία και σέξ μιάς και έχουμε θέμα με τα νοσήματα στην αγγλία. Απο εκεί και πέρα διαβάζω αρκετές φορές το μήνα το φόρουμ και φέτος επέστρεψα ελλάδα και κάνω μεταπτυχιακό στην αθήνα και άρχισα και εγώ να ασχολούμε με το άθλημα. Με προσβάλει να με λές στημένο, και δεν είχα τέτοια πρόθεση, ούτε και άφησα υπονοούμενο για εσένα.Το πόστ το έκανα διότι είχα μια πολύ καλή εμπειρία με την κοπέλα. Τώρα μόλις θα εγραφα μια κριτική για μια πουτάνα της πόπης μου με έκανε να συχαθω τον εαυτό μου, δηλαδη και εκεί θα με πουν στημένο γιατι την κακολόγησα?Δεν νομίζω ότι είναι σωστή στάση αυτή και ούτε πρεπει τα μέλη που ξεκινάνε να γράφουν εμπειρίες τους να τα πιάνουμε απο τα μούτρα.

Αυτά λιγο πολύ.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Νομιζετε ειναι τυχαιο οτι οσα μελη ειναι κυριοι στα ραντεβου περνανε σχεδον παντα καλα?Βλεπε προεδρο,ρεμπετι,gianevan.

Οι οποίοι και είναι 50(+-)  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:      (Ο τελευταίος +) :( :(

Κατά τα άλλα αυτά που είπε ο Έκιμους εγώ τα εχω ακούσει πάνω από 5-6 φορές από διαφορετικά κορίτσια, οπότε ούτε τα αμφισβητώ και ουδόλως με εξέπληξαν! Έχω δε βαρεθεί να δίνω συμβουλές ακριβώς σε αυτά τα δύο σημεία κυρίως. Καθαριότητα και σωστή συμπεριφορά.

Τέλος πάντως όποιος θέλει τα ακούει, όποιος δεν θέλει συνεχίζει να είναι κάνει του κεφαλιού του συμπεριφερόμενος όπως περιέγραψε ο Έκιμους πως του παραπονέθηκε η κοπέλα. (Μάριε προφανώς δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσένα και δεν θα μπορούσα διότι δεν σε γνωρίζω.)
Μετά όμως δεν χρειάζονται απορίες "πως γίνεται αυτός που είναι πενηντάρης να περνάει καλά κι εγώ που είμαι 30άρης όχι;"
Ο πενηντάρης (ιδίως αυτός που εξεκολουθεί να "αθλείται") έχει πρωτίστως μάθει να σέβεται ( να πω και να "αγαπάει"; ) τα κορίτσια.
Ίσως να έχει μάθει και να τα ικανοποιεί...
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Ekimus οκ, αλλά αν ήσουν στη θέση μου το ίδιο θα καταλάβαινες. Και δεν είναι μόνο ότι έγραψες σχόλιο μετά από ένα χρόνο.

Και αναφέρω χαρακτηριστικά τα εξής: 1) Εγραψα πως ήταν αρκετά καλή στην  :pipa2: αλλά δεν σε άφηνε να έχεις οπτική γωνία και εσύ αναφέρεις πως σε κοιτούσε στα μάτια...

2) Εγραψα πως δεν παίρνει πρωτοβουλίες και ανέφερες πως η ίδια σου έκανε νεύμα να της κάνεις γλειφ...

3) Εγραψα πως όταν πήγα να τις κάνω γλυφομ... μου είπε πως δεν της αρέσει (πριν καν αρχίσω) και εσύ ανέφερες πως της έκανες

4) Εγραψα πως αποφεύγει τα φιλιά και εσύ ανέφερες πως της αρέσουν

Ε, αν ήσουν στην θέση μου το ίδιο δεν θα καταλάβαινες;

ΥΓ1: Μαύρο στο γραφείο της πόπης, κυρίως λόγω συμπεριφοράς και συχνών καθυστερησεων.

ΥΓ2: Η κοπέλα που έχει το συγκεκριμένο γραφείο για να συνενεούμαστε (μία Στεφανία) οφείλω να ομολογήσω πως ήταν άψογη στη συμπεριφορά-εξυπηρέτηση.
 

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
85
Like
252
Πόντοι
20
Βασικώς τώρα που το λές έχεις δίκιο.Και εγώ στην θέση σου κάτι ανάλογο θα καταλάβαινα. Η αλήθεια είναι οστόσο ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως στα περιγράφω. Ενθουσιάστηκα με την κοπέλα για αυτο ήμουν και λίγο διαχιτικός στα σχολιά μου. Πραγματικά δεν είχα πρόθεση να προσβάλω ούτε να πάω κόντρα σε κανέναν. Θα προσέχω στο μέλλον για να μην έχουμε εντάσεις χωρίς λόγο.
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Ισως να έτυχε και να πέρασες σούπερ μαζί της και εγώ όχι. Συμβαίνουν αυτά. Αλλά έτσι όπως έβαλες την κριτική αλλού πήγε το μυαλό μου.
Τεσπα, λήξαν το θέμα φίλε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom