Νέα

Τζούλια στη Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntenis52
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntenis52

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζει κανενας που ειναι η τζουλια που δουλευε στο σπιτακι στον φαιρωνα βεροια ειχε πει οτι θα κανει δικια της δουλεια αλλα εχασα το τηλεφωνο της

bogard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοντη ξανθια ελληνιδα στα 40+ με τα καμπυλοτα βυζακια και τελειες ρογες ?

Φιλε Ασχημα τα νεα. Μετα την αλεξανδρεια (δουλευε και εκει ) Εγκατελειψε το χωρο και το χορο.

OP
OP
N

ntenis52

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΟΙΑ ΑΚΟΜΗ :boobies:

panorama26

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πατριώτες μου,γειά σας.
Ηρθα για λίγες μέρες στην Βέροια απο τήν Γερμανία,καί μιά καί η γυναίκα μου έμεινε στήν Γερμανία,καί λόγω κάυλας δεν αντεξα,καί πείρα τσάρκα όλα τά μπουρδέλα τής Βέροιας.
Τό μόνο ανοιχτό εκείνη τήν ημέρα ήταν αυτό απέναντι στόν Φαίρωνα,δούλευε τουλάχιστον εκείνη τήν ημέρα μία μάυρη,πού ούτε τό ονομά της δέν έμαθα.Ημουν έτοιμος να φύγω,αλλά η  :jerking: :jerking: δεν άντεξα καί πέρασα μέσα ο μ.....ας  :tickedoff: :tickedoff: λοιπόν σκέτη απογοήτευση,χωρίς κλιματιστικό με ανεμηστήρα,τά σεντόνια να κολάνε από τήν βρώμα,αυτή με πολύ κρέμα στά χέρια καί με τήν καπότα στόν π......τσο μου τόν έπαιζε,λέγοντας μου γιατί δέν σηκώνεται.
Μήν με πιάνεις εδώ,μήν με ακουμπάς εδώ  κτλ..κλτ...στό τέλος από τήν πολύ μαλακία πού μού τράβηξε,με τό ζόρι έχυσα.
Δέν ξέρω εάν γραφτεί σαν κριτική τα γραφομένά μου,αλλά ερωτώ,όλα τά μπάζα στίς επαρχίες δουλέυουν,η,στήν Αθήνα υπάρχει μεγάλος συναγωνιζμός καί όλα τα Αστέρια πάνε εκεί;;;;;;;;

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
ε και συ εδω λεμε να παμε γερμανια για να μαμησουμε σε κανα fkk και συ που εισαι εκει ηρθες ελλαδα και συγκεκριμενα στη βεροια για να το κανεις αυτο ? χαθηκε να πας θεσσαλονικη τουλαχιστον ??

panorama26

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις δίκαιο φίλε μου,αλλά όπως ανέφερα,ήρθα για πολύ λίγο διάστημα στήν Ελλάδα γιά δουλειές,καί δέν είχα χρόνο να πεταχτώ μέχρι τήν Θεσσαλονίκη.

bost

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
απο ενα προηγουμενο ταξιδι μου βεροια εκανα μια βολτα και δν μου ελεγε και καμια κ πολλα

παλια ειχε ενα καλο μετα τις φλαμουριες ( για οσους ξερουν ) το 1ο που βρισκουμε στα δεξια μια ελληνιδα περιπου 35-40 ετων αλλα τωρα που πηγε κτλ κτλ δν ξερω γμτ

ειταν καλο παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom