samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν πιστεύω να το κλείσουνε μέσα το κορίτσι μας γι΄αυτό!
Γιατί, θα σε χαλάσει κι αν γίνει?
Εσύ θα της πηγαίνεις τσιγάρα?
Δεν πιστεύω να το κλείσουνε μέσα το κορίτσι μας γι΄αυτό!
Δεν μπορεί να γίνει αυτό και από τεχνικήςΓιατί, θα σε χαλάσει κι αν γίνει?
Εσύ θα της πηγαίνεις τσιγάρα?
samsung σε ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω ότι αξίζω "τόση διάκριση".Αγαπητοί φίλοι,
Η φωτο είναι από το κανάλι Extra3 απόψε.
"Σε λίγες μέρες" λέει.
Αν υπάρχει κάποιος που έχει πληροφορία για πότε ακριβώς και που είναι η δικάσιμος (στην Ευελπίδων κάπου θα είναι λογικά), πρέπει να το ποστάρει εδώ.
Το site πρέπει να παραβρεθεί με την αφρόκρεμα των ρεπόρτερ του (dirtyliving, professorx, farkelli, n.smyrni76, κλπ και συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον άξιο συναγωνιστή) για να καταγράψει με λεπτομέρεια τι πρόκειται να γίνει στην αίθουσα....
«Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το κάστινγκ θα το κάνω εγώ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας»
Διαβάστε www.thesout.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4286%3A-tzoulia-alexandratou-komma-vouli-ekloges-ellada-&catid=81%3A-latest-news-lifestyle&lang=el]εδώ [/url].
Το ενδιαφερον σου ειναι επαγγελματικο?Μια απορία (που την έχω εδώ και πολύ καιρο..) (σορρυ για το σπαμ)
Αυτός ο μαυρέας είναι το σήμα κατατεθέν του αχαχουχα. Οκ.
Απο ποια σειρά στην τηλεόραση τον έχεις πάρει....και ποιες οι ταυτίσεις σου μαζί του? Είναι καθαρά επειδή σου αρέσει το στυλ του...ή θες να μας πεις κάτι άλλο...ας πουμε ανατομικο?
Γιατί παρατηρώ μια εμμονή...
Κανενα σημα και καμια εμμονη..... απλα χαβαλες για την πλακα μου και μονο....Μια απορία (που την έχω εδώ και πολύ καιρο..) (σορρυ για το σπαμ)
Αυτός ο μαυρέας είναι το σήμα κατατεθέν του αχαχουχα. Οκ.
Απο ποια σειρά στην τηλεόραση τον έχεις πάρει....και ποιες οι ταυτίσεις σου μαζί του? Είναι καθαρά επειδή σου αρέσει το στυλ του...ή θες να μας πεις κάτι άλλο...ας πουμε ανατομικο?
Γιατί παρατηρώ μια εμμονή...
Ψηφιζει ΔΗΣΥ η Τζουλια?Mην χαλάτε το θρεντ της Τζούλιας
Προσωπικά το βρίσκω πολύ επιτυχημένο.
Νομίζω σε κάποια απογευματινη σειρα σε κρατικο κανάλι (?) τον έχω δει.
Να πάρτε και μια φωτο της Τζούλιας..(για να ξε-σπαμάρουμε)
http://[URL unfurl="true"]www.pressgr.com/wp-content/uploads/2010/02/julia-live_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι ακριβως κανει κ γιατι????? :think: :think: :think:
ακροβατικα νουμερα για να δεσει το σοουΤι ακριβως κανει κ γιατι?????
ακροβατικα νουμερα για να δεσει το σοου
το λες κι ετσι.....Σε τσιρκο δουλευει????
Το ΔΗΣΥ μάλλον θα βαρέσει διάλυσηΨηφιζει ΔΗΣΥ η Τζουλια?