Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
[move]Η Τζούλια κάνει κόμμα και φεύγει για Αμερική![/move]

Η μεγάλη σταρ Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια, λίγο πριν φύγει για να κατακτήσει τη βιομηχανία του πορνό στο Λος Άντζελες.

Τώρα τι νέο ετοιμάζεις στα επαγγελματικά;

«Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες… Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει… και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις».

Έχεις μετανιώσει για επιλογές σου;

«Σίγουρα! Όπως όλοι οι άνθρωποι. Ευτυχώς για αυτά που έχω μετανιώσει δεν ήτανε σημαντικά στην Τζούλια, διότι για τα τριγύρω δεν με αφορά, να θεωρούν κάποιοι αυτά που κάνω εκτός ορίων. Στην καριέρα μου κάνω πράγματα εκτός ορίων, αυτό το είπα και πριν, αλλά στην ιδιωτική μου ζωή είμαι το άλλο άκρο. Είμαι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο».

η Τζούλια θα κάνει κομα και μάλλον θα μπεί στην βουλή...εμ μπουρδέλο χωρίς π@@τάνα δεν γίνεται

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πλασματική και υλιστική είναι η ζωη που κάνει

αν θες ακολούθα τον ίδιο δρόμο δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο

Πιστεύεις ότι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ αντρας που θα κάνει ΣΟΒΑΡΗ σχέση με τη Τζούλια?
Πλασματική είναι και αυτή η σχέση, βασικά όσο και να κονομησε η Τζούλια είναι θεμα χρόνου να της τελειώσουν με τη ζωη που κάνει οπότε προφανως θα πιάστηκε σε κανα φραγκάτο εκτελώντας χρέη βίζιτας διαρκείας
Μολίς της τελειώσουν τα φραγκα γονατιστη θα τρεχει στον εκάστοτε σειρηνάκη

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Και βασικά δε πα να γαμηθει το σουργελο, μια χαρα κορίτσαρος ήταν κάποτε, τώρα[/size][/size][/size]...

εγω ακομα και τωρα 2 μωβ τα δινω....

Επισκέπτης
περα απο την πλακα οι καφριλες που εχω ακουσει διαβασει για την τζουλια ειναι το λιγοτερο εμετικες.δεν πα να βαλει οτι θελει στο μουνι της τι με νοιαζει εμενα το ψωμι μου τρωει.αυτες οι κακιουλες κρυβουν πολλα απωθημενα και πολλα κομπλεξ δεν τις μπορω αυτες τις μαλακιες.μου αρεσε και θα μου αρεσει σαν γυναικα στα καλα της ηταν μακραν η ομορφοτερη ελληνιδα αλλα με τον ψυχισμο που κουβαλαει τα γαμησε ολα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
c432fd2.jpg

c432fd5asd.jpg

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Και η ΠΟΥΤΑΝΑ μίλησε για το νέο της επάγγελμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα τι νέο ετοιμάζεις στα επαγγελματικά ;

Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα ......... Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :headbang: :headbang: :headbang:
ΠΡΟΤΙΜΩ ΦΤΩΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  :headbang: :headbang: :headbang:
ΕΛΕΟΣ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Η Νύχτα Των Ζωντανών Πορνών.  :zombie:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απολαμβανει τουs καρπουs των μοχθων τηs......

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλά ρε μάγκες τόσα λεφτά βγάζει άλλο βρακί να βάλει δεν έχει  :rolleyes:

julia%20(22).jpg

julia%20(28).jpg

julia%20(1).jpg

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Oι φωτογραφίες αυτές είναι απο το ξεκίνημά της ,εποχή Ψινάκη,δεν είχε δεύτερο βρακί τότε καλέ.

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Συνήθως δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα, αλλά μερικά πράματα μου κάνουν εντύπωση.

Είναι απίστευτο πόσο έχει χαλάσει η εμφάνιση αυτής της γκόμενας μέσα σε 3-4 χρόνια.

Όταν θα έχει γίνει 32-35 χρονών, δε θα βλέπεται με τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom