Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....ααα  και θα την επαιρνα και αγκαλιτσα μετα, ειμαι αισθηματιας... :smitten:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως δεν θα της την ακούμπαγα.

Όταν ήμουν 19,
μετά από πανελλαδικές,
ειχα πάει στο σπίτι μίας συμμαθήτριάς μου
για ένα Σ/Κ που έλειπαν οι δικοί της.
Θυμάμαι από Παρασκευή πολύ αργά που πήγαμε σπίτι της (ξημέρωμα σάββατου ουσιαστικά)
μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου που βγήκαμε
(για να κάνουμε clubbing στην παραλιακή-metal loft τότε)
είχα χύσει αν δεν κάνω λάθος 19 φορές.
Είχε συγκαεί το δέρμα στα πόδια μου
από την τριβή με τα αρχίδια μου.

Με τη Τζούλια αν πήγαινα τώρα
το σύγκαμα μπορεί να έφτανε μέχρι ... αιμοραγίας !!!!!!
Και δεν είμαι πλέον και  ... 19 ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε στουντιο !

Μπορει μετα από 2 χρόνια .

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Μια φορά χρυσό μουνί,ΠΑΝΤΑ χρυσό.
Η τζουλια δεν παιζει σε αυτη την κατηγορια, για εκει θελει class...Eκτος αν μιλας για Δ ερασιτεχνικη οποτε ναι, ολο και καποιος μαλακας θα βρεθει για να της χωνει τα προς το ζην.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Καλά.
Πριν 2 χρόνια τα ίδια λέγατε πάλι.
Μάθε κάτι όμως !
Μια φορά χρυσό μουνί,ΠΑΝΤΑ χρυσό.

Στις βιντεοταινίες περισσότερο εμοιαζε με χρυσή κατσίκα ,οχι με "χρυσό μουνί " .

Την εχω δει εκ του φυσικού στο Κολωνάκι και δεν είναι τόσο ωραία ,οσο παριστάνει .

Στην Οντεσσα εχει διακοσιες τουλαχιστον ωραιότερες από αυτήν στις ντίσκο .

Και οικονομικότερες ,και δεν ειναι κοκουδες .

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μετά από καλλιστεία, εκπομπές, εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, ερωτικές ταινίες και διαφημιστικά ροζ τηλεφώνων η Τζούλια αποφάσισε να πολιτευτεί. Ναι, θα το ζήσουμε και αυτό.
Αν στις επικείμενες εκλογές δε θες ή δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις η Τζούλια Αλεξανδράτου ετοιμάζει δικό της κόμμα, μια πρωτοποριακή κίνηση όπως είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Μπορεί να ξεκίνησε από τα καλλιστεία από μια ξινή γκριμάτσα, να συνέχισε με απόπειρες στο τραγούδι και την παρουσίαση και μέχρι πριν λίγο να άνηκε στο... δυναμικό της Sirina πλέον όμως αποφάσισε να στραφεί στην πολιτική.
Μιλώντας στο onlycy.com, είπε για τα πολιτικά της σχέδια "Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες... Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει..και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις".
Η Τζούλια όμως σκέφτεται να φύγει για τα... ξένα καθώς την περιμένει το Los Angeles και το αμερικανικό Playboy.
"Θα φύγω εξωτερικό LA τον Απρίλη να δοκιμάσω και εκεί την τύχη μου,θα δω πως παν τα πράγματα. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα, φωτογραφίσεις,να είμαι σε αυτό το χώρο, αλλά σε ένα άλλο επίπεδο πλέον. Δηλαδή μιλάμε για μια χώρα που δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Μιλάμε για άλλα κυβικά για εντελώς διαφορετικά πράγματα και διαστάσεις. Εκεί είναι πολύ πιο μεγάλα από  εδώ. Θα δοκιμάσω λοιπόν την τύχη μου να δω πως θα πάει. Μου έγινε και πρόταση για αμερικάνικο PLAYBOY και σίγουρα  θέλω  να κάνω  δηλαδή κάποια πράγματα , έχω αργήσει κιόλας που δεν έχω πάει ακόμα στην Αμερική".
Όσο για το αν έχει μετανιώσει για τις επιλογές της, εκείνη απάντησε: "Σίγουρα!Όπως όλοι οι άνθρωποι. Ευτυχώς γι΄αυτά που έχω μετανιώσει δεν ήτανε σημαντικά στην Τζούλια,διότι για τα τριγύρω δεν με αφορά, να θεωρούν κάποιοι αυτά που κάνω εκτός ορίων. Στην καριέρα μου κάνω πράγματα εκτός ορίων αυτό το είπα και πριν αλλά στην ιδιωτική μου ζωή είμαι το άλλο άκρο. Είμαι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο".

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
«Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το κάστινγκ θα το κάνω εγώ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας»

:2funny: Διαβάστε www.thesout.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4286%3A-tzoulia-alexandratou-komma-vouli-ekloges-ellada-&catid=81%3A-latest-news-lifestyle&lang=el]εδώ [/url].

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
«Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το κάστινγκ θα το κάνω εγώ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας»

:2funny: Διαβάστε www.thesout.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4286%3A-tzoulia-alexandratou-komma-vouli-ekloges-ellada-&catid=81%3A-latest-news-lifestyle&lang=el]εδώ [/url].
ΣΩΘΗΚΑΜΕ συνελληνες !!

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
«Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το[size=50pt] κάστινγκ θα το κάνω εγώ [/size]σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας»

Δηλώνω υπεύθυνα οτι απο σήμερις μένω αγάμητος μέχρι την ημέρα του κάστινγκ.
Άμα δεν [size=1pt]την πνίξω στο σπέρμα[/size] με δείτε πρόεδρα τσι βουλής να μη λένε κρέταν  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cum: :cum: :cum:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το thread θα καθαριστεί από ΟΛΑ τα off topic posts.

Σε αυτό το thread γράφουμε πράματα που έχουν σχέση (έστω και με την ευρεία έννοια) με την κ. Τζούλια.

Όχι με το πουλί μας.

OP
OP
D

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
σαν πατερας του thread θα ηθελα παρακαλω να γινει καλη και προσεκτικη δουλεια με το καθαρισμα...
ευχαριστω.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι,

Η φωτο είναι από το κανάλι Extra3 απόψε.

"Σε λίγες μέρες" λέει.
Αν υπάρχει κάποιος που έχει πληροφορία για πότε ακριβώς και που είναι η δικάσιμος (στην Ευελπίδων κάπου θα είναι λογικά), πρέπει να το ποστάρει εδώ.
Το site πρέπει να παραβρεθεί με την αφρόκρεμα των ρεπόρτερ του (dirtyliving, professorx, farkelli, n.smyrni76, κλπ και συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον άξιο συναγωνιστή) για να καταγράψει με λεπτομέρεια τι πρόκειται να γίνει στην αίθουσα.
Εννοώ ότι η μπουρδελότσαρκα και τα γνωστά ποιήματα των τσατσάδων "Το κορίτσι μου κάνει τσιμπουκάκι, πισοκολλητό, πλαγιαστό, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα κλπ" θα ΩΧΡΙΟΥΝ μπροστά σε αυτά θα ακουστούν σε αυτή την δικαστική αίθουσα.
Επίσης οι ρεπόρτερ μας θα έχουν την ευκαιρία να σημειώσουν σε πόσα λεπτά διαδικασίας οι δικαστές θα χάσουν όλα τα μαλιά της κεφαλής τους από αυτά που θα ακούνε από τους διαδίκους και τους συνηγόρους τους.

Νομίζω θα είναι lifetime experience που δεν πρέπει να χαθεί.

Και προσωπικά, θα πάω.
Άλλοι πληρώνουν για να δουν επιθεώρηση στο θέατρο.

Συνημμένα

• IMG_4525.JPG
    IMG_4525.JPG
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 50

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Κατηγορούμενη πάει?
Για ποιό λόγο, γνωρίζει κανείς?  :think:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κατηγορούμενη πάει?
Για ποιό λόγο, γνωρίζει κανείς?  :think:

Νομίζω αποκάλεσε τη Σάσα (δημόσια) "ιερόδουλη", και η άλλη της έκανε μήνυση για εξύβριση, συκοφαντική συσφήμιση, κλπ.

Πρέπει να έχει πολύ γέλιο στο δικαστήριο.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Νομίζω αποκάλεσε τη Σάσα (δημόσια) "ιερόδουλη", και η άλλη της έκανε μήνυση για εξύβριση, συκοφαντική συσφήμιση, κλπ.

Πρέπει να έχει πολύ γέλιο στο δικαστήριο.
Δεν πιστεύω να το κλείσουνε μέσα το κορίτσι μας γι΄αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom