Επισκέπτης
Όταν θα έχει γίνει 32-35 χρονών, δε θα βλέπεται με τίποτα.
Και ;;
Άλλες (π.χ. οι γυναίκες του φόρουμ)
δεν βλέπονται με τίποτε από τα 17
και όχι λόγω ... καταχρήσεων ή ξεσκίσματος ...
λόγω dna και ... κιλών ...
Όταν θα έχει γίνει 32-35 χρονών, δε θα βλέπεται με τίποτα.
Εγώ πάντως δεν θα της την ακούμπαγα.Ναι ναιιιιι ... δεν θα τη γαμούσατε την Αλεξανδράτου , δεν πάτε με μπάζα εσείς
Εγώ πάντως δεν θα της την ακούμπαγα.
Καλά.Αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε στουντιο !
Μπορει μετα από 2 χρόνια .
Η τζουλια δεν παιζει σε αυτη την κατηγορια, για εκει θελει class...Eκτος αν μιλας για Δ ερασιτεχνικη οποτε ναι, ολο και καποιος μαλακας θα βρεθει για να της χωνει τα προς το ζην.Μια φορά χρυσό μουνί,ΠΑΝΤΑ χρυσό.
Καλά.
Πριν 2 χρόνια τα ίδια λέγατε πάλι.
Μάθε κάτι όμως !
Μια φορά χρυσό μουνί,ΠΑΝΤΑ χρυσό.
ΣΩΘΗΚΑΜΕ συνελληνες !!«Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το κάστινγκ θα το κάνω εγώ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας»
Διαβάστε www.thesout.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4286%3A-tzoulia-alexandratou-komma-vouli-ekloges-ellada-&catid=81%3A-latest-news-lifestyle&lang=el]εδώ [/url].
Δηλώνω υπεύθυνα οτι απο σήμερις μένω αγάμητος μέχρι την ημέρα του κάστινγκ.«Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το[size=50pt] κάστινγκ θα το κάνω εγώ [/size]σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας»
Διαβάστε www.thesout.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4286%3A-tzoulia-alexandratou-komma-vouli-ekloges-ellada-&catid=81%3A-latest-news-lifestyle&lang=el]εδώ [/url].
Κατηγορούμενη πάει?
Για ποιό λόγο, γνωρίζει κανείς?
Δεν πιστεύω να το κλείσουνε μέσα το κορίτσι μας γι΄αυτό!Νομίζω αποκάλεσε τη Σάσα (δημόσια) "ιερόδουλη", και η άλλη της έκανε μήνυση για εξύβριση, συκοφαντική συσφήμιση, κλπ.
Πρέπει να έχει πολύ γέλιο στο δικαστήριο.