Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
Ρε παίδες εσείς οι γνωρίζοντες... Πόσο χρεώνει το κάρφωμα  :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: δηλαδή ?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Δεν κάνει πλέον βίζιτες.
ναι καλα εχεις δικιο. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εκανε σοβαρη σχεση με εναν καθυστερημενο κοκακολακια και ειναι ενταξει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πριν λιγες μερες στην επαρχια σε ενα κλαμπ που πηγε για εμφανιση,εκλεισε και τα εξτραδακια τις για μετα στο ξενοδοχειο.
η αθηνα την εχει ξεβρασει πλεον,οτι κανει στην επαρχια κανει.
παντως το κασε το εριξε παρα πολυ,και ειναι πολυ παζαρεψιμο.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εγώ ξέρω οτι αυτό το θρεντ έχει φτάσει τόσες σελίδες και όλο κάποιος άκουσε κάτι απο γνωστό του ,αλλά δεν έχει βρεθεί ούτε ΕΝΑΣ για δείγμα να πει οτι γάμησε ο ιδιος και η ταρίφα είναι τόσο .Συγκεκριμένα πράγματα δηλαδή.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ ξέρω οτι αυτό το θρεντ έχει φτάσει τόσες σελίδες και όλο κάποιος άκουσε κάτι απο γνωστό του ,αλλά δεν έχει βρεθεί ούτε ΕΝΑΣ για δείγμα να πει οτι γάμησε ο ιδιος και η ταρίφα είναι τόσο .Συγκεκριμένα πράγματα δηλαδή.
το εχω γραψει και παλιοτερα αν θυμασε, και στο ξαναγραφω.
την γαμησε κολλητος πριν 2 χρονια,και εδωσε 500 ευρω για ενα 2ωρο και του βγηκε ξυνο.
ητανε κομματια εντελως εντελος αυτη,δεν καταλαβαινε τιποτα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
την γαμησε κολλητος πριν 2 χρονια,και εδωσε 500 ευρω για ενα 2ωρο και του βγηκε ξυνο.
πάει η αληθινή αγάπη
:2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:jerking: ο ασχετος φιδεμπορας αλβανος επαρχιωτης με τους ασχετους φιδεμπορες φιλους

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
:jerking: ο ασχετος φιδεμπορας αλβανος επαρχιωτης με τους ασχετους φιδεμπορες φιλους
δεν σε γαμαω ουτε εσενα ουτε την θεια σου παλιοπουστα.
αντε παρτην να σε κανει καμια βολτα στο παρκο,γαμω την ρατσα σας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

βρεθηκε ο αλβανος ο αρκανης με τον φιλο του. ο οποιος σκεφτηκε το νουμερο 500 για διωρο γιατι τοσο θα ειναι το μηνιατικο του και του φανταζει ιλλιγγιωδες ποσο  :2funny:
500 δεν επαιρνε ουτε για να παει να κατσει τον κωλο της σε τραπεζι σε μαγαζι εντος αττικης. φαντασου ποσο για να παρει τον κωλο της επαρχια για να κατσει. αλλα γαμησε ο επαρχιωτης φιλος του αρκανη  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν σε γαμαω ουτε εσενα ουτε την θεια σου παλιοπουστα.
αντε παρτην να σε κανει καμια βολτα στο παρκο,γαμω την ρατσα σας.

δε πειραζει γαμας φτηνα επωνυμες. εσυ και οι φιλοι σου  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν πραγματικα στο ειπε κολλητος σου,τοτε ακομη και αυτοι σε εχουν παρει στο ψιλο.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Και επιμένω..Αρχίσατε πάλι για γνωστούς και φίλους..Κανενας απο δω μέσα την έχει πάρει ?Ναι ή όχι?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο τριτος ξαδελφος του μπατζανακη της κουμπαρας της αδελφης, ενος φιλου μου......

Μετραει αυτο η οχι ?  :think:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
βρεθηκε ο αλβανος ο αρκανης με τον φιλο του. ο οποιος σκεφτηκε το νουμερο 500 για διωρο γιατι τοσο θα ειναι το μηνιατικο του και του φανταζει ιλλιγγιωδες ποσο  :2funny:
500 δεν επαιρνε ουτε για να παει να κατσει τον κωλο της σε τραπεζι σε μαγαζι εντος αττικης. φαντασου ποσο για να παρει τον κωλο της επαρχια για να κατσει. αλλα γαμησε ο επαρχιωτης φιλος του αρκανη  :2funny:

ναι αδερφε μαλλον μαλακιες λες η μαλακιες σου ειπαν...
εγω ξερω οτι πριν 1-1,5 χρονο στη Λαρισα την πηρε ενας μπαρμπας για 3000...
ομως δεν ξερω για ποση ωρα  :-

τοσα ξερετε και τοσα λετε μαλακες ολοι σας.
εγω δεν σας ειπα ουτε για μαγαζι,ουτε για τραπεζια,ουτε για τιποτα αλλο βλακες.
τοσα επερνε η γκομενα για οσους ξερανε που θα τα δωσουνε. οσο για κατι παππουδες εδιναν και καλα 3000αρα εδω ειμαστε και τα εχουμε ξαναδει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκτορα πες την θεια να σου δωσει διπλο χαπι σημερα γιατι δεν σε βλεπω καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom