kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
πες μας ότι τον γιο του Ζαγορίτη τον γούσταρε και του 'κατσε τζάμπαΚαι επιμένω..Αρχίσατε πάλι για γνωστούς και φίλους..Κανενας απο δω μέσα την έχει πάρει ?Ναι ή όχι?
πες μας ότι τον γιο του Ζαγορίτη τον γούσταρε και του 'κατσε τζάμπαΚαι επιμένω..Αρχίσατε πάλι για γνωστούς και φίλους..Κανενας απο δω μέσα την έχει πάρει ?Ναι ή όχι?
τοσα ξερετε και τοσα λετε μαλακες ολοι σας.
εγω δεν σας ειπα ουτε για μαγαζι,ουτε για τραπεζια,ουτε για τιποτα αλλο βλακες.
τοσα επερνε η γκομενα για οσους ξερανε που θα τα δωσουνε. οσο για κατι παππουδες εδιναν και καλα 3000αρα εδω ειμαστε και τα εχουμε ξαναδει.
εκτορα πες την θεια να σου δωσει διπλο χαπι σημερα γιατι δεν σε βλεπω καλα.
πανε γαμα τωρα με κανενα 10ευρω και ασε τι μου λενε εμενα.αν πραγματικα στο ειπε κολλητος σου,τοτε ακομη και αυτοι σε εχουν παρει στο ψιλο.
τοσα επερνε η γκομενα για οσους ξερανε που θα τα δωσουνε.
Παιδια σορρυ αλλα εγω δεν το θεωρω απιθανο η Τζουλια να εκατσε σε καποιον για 500 ευρω αν αυτος ειχε τα καταλληλα κονε.
Αυτη εχει παρει 50000000000000000 ψωλες τι την πειραζει μια πανω μια κατω?
Απλα κοιταει οτι αρπαξει απο τον καθενα...αν βλεπει οτι την παιρνει και ο αλλος διαθετει το χρημα ζηταει και 3000 ευρωαν βλεπει οτι οχι καθεται και με 500..
δεν καταλαβαινω που το προβλημα?
Το προβλημα ειναι οτι ολοι πανε για καθηγητες πανεπιστημιου σε αυτη τη χωρα.
Και απο πρακτικη κλούβες.
δηλαδη μαρια αν εσυ ησουν διασημη και επαιρνες 10000 ευρω,για να κανεις απλα μια εμφανιση σε μαγαζι,θα επαιρνες 500 ευρω για να πας με τον καθε τυχοντα.οκ.Παιδια σορρυ αλλα εγω δεν το θεωρω απιθανο η Τζουλια να εκατσε σε καποιον για 500 ευρω αν αυτος ειχε τα καταλληλα κονε.
Αυτη εχει παρει 50000000000000000 ψωλες τι την πειραζει μια πανω μια κατω?
Απλα κοιταει οτι αρπαξει απο τον καθενα...αν βλεπει οτι την παιρνει και ο αλλος διαθετει το χρημα ζηταει και 3000 ευρωαν βλεπει οτι οχι καθεται και με 500..
δεν καταλαβαινω που το προβλημα?
δηλαδη μαρια αν εσυ ησουν διασημη και επαιρνες 10000 ευρω,για να κανεις απλα μια εμφανιση σε μαγαζι,θα επαιρνες 500 ευρω για να πας με τον καθε τυχοντα.οκ.
κατσε τι εννοεις καθε τυχοντας?καθε τυχοντας εισαι εσυ ο αλλος που δεν εχει καταλληλες διασυνδεσεις και γνωστους. Δεν εχει βγαλει αγγελια στην εφημεριδα για να εχει μια προκαθορισμενη τιμη
Αν πηγαινες συστημενος..και αναλογα ποσο μεσα στα κολπα και ποσο σε υποστηριζει αυτος που κανει τη διασυνδεση..της λενε της τζουλιας εχουμε εναν μπορουμε να του παρουμε μεχρι ενα 500αρικο.
Η Τζουλια σκεφτεται η 500 η τιποτα.εφοσον κινειται σε σχετικα κλειστο κυκλο δεν θα παιρνει και 60 τη μερα ετσι???
Οποτε ειλικρινα τι θα την πειραζε να κατσει σ εναν για 500 ευρω οταν για αυτην το να τη πηδηξει καποιος ειναι σαν να της λεει ενα γεια??
Κι εγω τι τα μαζευω μερα μερα?
πσσσ μεσα στο μυαλο της εισαι
:S :S :S :S :S :S :Sκατσε τι εννοεις καθε τυχοντας?καθε τυχοντας εισαι εσυ ο αλλος που δεν εχει καταλληλες διασυνδεσεις και γνωστους. Δεν εχει βγαλει αγγελια στην εφημεριδα για να εχει μια προκαθορισμενη τιμη
Αν πηγαινες συστημενος..και αναλογα ποσο μεσα στα κολπα και ποσο σε υποστηριζει αυτος που κανει τη διασυνδεση..της λενε της τζουλιας εχουμε εναν μπορουμε να του παρουμε μεχρι ενα 500αρικο.
Η Τζουλια σκεφτεται η 500 η τιποτα.εφοσον κινειται σε σχετικα κλειστο κυκλο δεν θα παιρνει και 60 τη μερα ετσι???
Οποτε ειλικρινα τι θα την πειραζε να κατσει σ εναν για 500 ευρω οταν για αυτην το να τη πηδηξει καποιος ειναι σαν να της λεει ενα γεια??
Οχι ..απλα δεν ειναι απιθανο ε??
Eίναι...
Όσο και να έχει καεί ο εγκέφαλός της δεν παύει να είναι από τους μεγαλύτερους νάρκισσους που κυκλοφορούν.
Ναρκισσος ομως που γουσταρει να ξεφτιλιζεται και κανει τα παντα για το χρημα
Την Τζούλια δεν την είχανε πιάσει παλιά γιατί δεν είχε δηλώσει στην εφορία κάποια λεφτά;
Τί έγινε με αυτό το θέμα;
μια φορά που με είχαν κάνει κονέ μου έδινε 500 να τη γαμήσω.ναι αδερφε μαλλον μαλακιες λες η μαλακιες σου ειπαν...
εγω ξερω οτι πριν 1-1,5 χρονο στη Λαρισα την πηρε ενας μπαρμπας για 3000...
ομως δεν ξερω για ποση ωρα :-